- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.301
Günaydın pissy hoşgeldin
hoşbuldum durucum nasılsın?
günaydınn.yeni bir gün daha başladı ve biz yine yanlızız
h.geldin cnm.. nasilsin.. safak kac?günaydınn.yeni bir gün daha başladı ve biz yine yanlızız
$afagin kac? tezekerenmi temuz 27?hoşbuldum kızlar
temmuz 27 nasipsee
Evet tabiki haklisin.. 7/24 zaten birlikte geciriyorsun.. beraber yatip beraber kalkiyorsun.. herseyini paylasiyorsunnn..babyke,evliyken ayrı kalmak daha zor .çocuk varmı
Kiz nezaman tutacakmi.. anow korkutma.. illerde demi..
H.g canim nasilsin
Anowww.. allah sabir versin cnm bilmiyorumkismile:1shok:eşim,rütbeli 2 yıllığına g doğuda temmuz 27 de nasipse kavuşucaz15 aydır asker yolu gözlüyorum
Vay be.. allah hepinize sabir versin.. geldikten sonra birdaha gidecekmi?bizim 2 çocuk var,çocuklar çok etkilendi
Bende iyiyim cnm tesekkür ederim.. Askerimi cok seviyom ben :)hoşbuldum babykem, iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Anowww.. allah sabir versin cnm bilmiyorumkismile:1shok:
Vayyy be allah sabir versin.. ve allah kavustursun.. bu son ayriliginiz olur insallahAMİİN çok zor hayatımız.7 günlük gelinken gitmişti ilk g doğusuna 2,sene yanlızdım.bu sonturkbayragi
Hmmm benimki kibristaa.. ahh cnm yaa.. 9 ay kaldi dimi sana .. ins cabuk gecer..amin ,eşin nerde askerlik yapıyor.ben lojmandayım etrafımız askerlerle dolu,ne zaman askerler ankesörlü tlfnla konuşsalar sizler aklıma geliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?