Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallahhh tek tip bilinmez olmaktan çıkar daaa,aşklarınız hemencecik geliverirlerrr:Saruboceq:

deme öyle canım benim, ban gitti gidiyo dediğimiz günleri düşün, 400lü günleri düşün.. bak ben de 300lü günlerde katıldım bu foruma o zaman Meg daha şafak sayıyodu sen dşün gerisini.. şimdi maaşallah 111 şafağım opuyorumnanaktan
geçmez olur mu aaa... :1hug:[/QUOTE]

Ay 100lere bi düşsem ozmn banada geçer belkim cnm bilmiorumm. Şuanda cidden geçmio ne desenizdee :gitme:

Ayyyyyyyyyy İnşallahhhhhhhhhhh yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

inşallahhh tek tip bilinmez olmaktan çıkar daaa,aşklarınız hemencecik geliverirlerrr:Saruboceq:

aminnnn inşallah boshayallersmile bal damlıo ağzından bal opuyorumnanaktan flower'ım beraber yiyip bitiricez şafakları az kaldı az dayan olumunekankayizsmile :içelim: olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

amiiinnnn inşallah MEgim yaa

Ay 100lere bi düşsem ozmn banada geçer belkim cnm bilmiorumm. Şuanda cidden geçmio ne desenizdee :gitme:

Ayyyyyyyyyy İnşallahhhhhhhhhhh yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

iyi de bizimkiler yüzden inerken seninki de inmiyo mu sabit mi kaldı sanki şekerim deme öyle kaydirigubbakcemile3

anemmm bende son 30 dan yırtarımm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

alkisalkisalkis hadi bakalım hayırlısı.. yani ben bugün senin askerin orda çıkanlardan çok umutlu deilim açıkçası ama ay sonuna kadar belli olur gibi geliyo.. bilmiyorumkismile

150den itibaren daha kolay geçiyo gibi..
hele hele,plakalar su gibi geçiyo,görceksiniz bakın:lepi:

aminnnn inşallah boshayallersmile bal damlıo ağzından bal opuyorumnanaktan flower'ım beraber yiyip bitiricez şafakları az kaldı az dayan olumunekankayizsmile :içelim: olumunekankayizsmile

inşallah canım benim inşallah düşse de düşmese de yiycez bitiricez bunca gün nası geçtiyse :içelim: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…