- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.861
bendeeeeeeeeeeeeeee ayyhhh hatırlıyormusun ben ne heyecanlıydm hos sohbetlim tepük gecemdee
hatırlamaz olurmuyum yaaaaa sen benim depük gecemi gör gerçi korkuyorum kimsecikler olmaz da kendi kendime depüklenirim diye ohaoldumsmile
he valla didemimmm evommmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
aaa canım niye öle oldu ki sevmediğin bi bölümmüydüselam kızlar..baya kalabalığız bugun süper ya..
aşkım hala burda günlerimiz çok güzel geçiyor çok şükür..:asigim:
okulu bıraktım bu seene ben bugun sıldırdım kaydımı yurtan vs.
hiç mutlu değildim..çalışıp istanbulda okumayı düşüünüyorum..
hatamı ettim bilmiyorum ama içimden gelen buydu
Helal olsun susumaaaaaaaaaaaaa..napim kızlar..yapamadım hemen pes etmekde değil ama istemiyorum ya..
zorla sevicek değildim yaa..
daha yaşım genç daha iyi bir bölüm ve istanbul neden olmasın
ewert canım gidiorum bu akşam ayırttım bileti almadım ..çünkü mesutun babası annesi illa bizle gel dio kararsız kaldım bende..perşembe akşamı gtcem ya onlarla ya da tek.. geçmişi okuodum senn ne sorunun war ercanla?
susum hakkında hayırlısı olsun..rahat degılsen ıyı yapmıssın..ama ınsallah bosluga dusmus gıbı hıssetmezsın
Eminimki deliydiiii.hee efett çeşmeeee deli bişeydi yaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
napim kızlar..yapamadım hemen pes etmekde değil ama istemiyorum ya..
napim kızlar..yapamadım hemen pes etmekde değil ama istemiyorum ya..
Helal olsun susumaaaaaaaaaaaaa..
Susum isi bilir uleynnnnnnnnnnn :lepi:kaydirigubbakcemile3
Canim benim.. oyle yapma.. gorus askerinlee.. askerinede de oyle bisey demesin birdaha.. herseyin ustesinden gelirsiniz canim allahin izniyleecanım cooks evındım senın adına ay canım valla ııcm nasıl acıyo anlatamam ercan ban bu aksam ıstersn gorusmeyelıma askerlık boyunca dedı o kadar uzgunku anlatamam kardesım kesınlıkle ıstemıyo canım ben nısan haylları kurarken her sey daha kotu olduu
Hayırlısı olsun susum umarım pişman olmazsın olumunekankayizsmile
canım karıştırdın galiba ben yaptırmadım ama bilmiyorumkismile
kiz ne ayrilacan benden laaaaaaa...aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilebabymmmm
ayrılamadım uleeee senden:roflol::roflol:
Canim benim.. oyle yapma.. gorus askerinlee.. askerinede de oyle bisey demesin birdaha.. herseyin ustesinden gelirsiniz canim allahin izniylee
kiz ne ayrilacan benden laaaaaaa...
sssttt bana bakk..:1shok: bunu goruyonmuklava:
canım ev turkcellı senle konusmamısmıydık
Insallah duzelir hersey canimmm.. allah yardimciniz olsun..canım varya bakıyorum etrafıma bu durumda olan bı ben varım annemde kardesım ıstemıyo dıye gorusme dedı telefonları dogru durst acamıyodum sımdı hıc acamıyorum o kadar caresızım kı anlatamam ercanda cook zugun bıde askerde allahım yardımcım olsun ne yapıcam blmıyorm ıcım acıyo
Görüyorum ve cok seviyorummm :jeyyar:ŞenizŞenizbunu goruyonmuuusempatiksalakcinni
yok cnm ben vodafone kullanıyorum
nefesim hoşgeldin tatlımm:1hug:
canım cooks evındım senın adına ay canım valla ııcm nasıl acıyo anlatamam ercan ban bu aksam ıstersn gorusmeyelıma askerlık boyunca dedı o kadar uzgunku anlatamam kardesım kesınlıkle ıstemıyo canım ben nısan haylları kurarken her sey daha kotu olduu
canım kusura bakmaya avatrlar falan degısıyo ya karıstıryo ınsan kusura bakam canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?