- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.241
bir zamanlar ben onu cokkk sölerdimmm ahhh ahhh bazen eski anılarımızı bile özlüyorum
İnşAllah atlatırsınız canım
olumunekankayizsmile
=)) Çabuk mu geçti sence sizin aaskerlik, yani bitince böyle denilebiliyo mu sence=) şutarafagitti
inş ama ben sıkılmaya basladım bu durumdan yani bi oh cekmek istiyorum artık bilmiyorumkismile
valla şöle diyim dadlum bizim askerlik hiçte öle cabuk gecmedi bazen cok zorlayıcı bazen cok heyecanlı bazense cok sıkıcı gecti aslında dolu dolu ama insan oglu işte düşündünde atlatılmıs gecmişteki seyler insan ogluna kolay geldiği için sayılı gün işte gecti gitti cabucak diyor ama sor bakalm neler atlattınız diyeee neler gün yüzüne cıkmazki
inşallah atlatırsınızz canımm çok basit olucak belki ama büyükler esas askerliğin askerden geldikten sonraa başlıcağını sölüolar hep..valla tökezleyerek normal yaşama uyum saglamaya basladık ama daha asamadımız paylaşamadımız bi cok konu var atlatıcaz inş
hayırlısı olsun canımBüyük ihtimal evet canım olumunekankayizsmile
turkbayragi Kalbimi 460a boldum son parcasini gunese armagan ettim turkbayragi buyrunnnnnnnnn
Anlıyorum, insan oh demek ister tabi, ve hakkın oh demek .. aşılmıcak sorunlarsa kendine yazık etme derim .. boshayallersmile
yok asılıcak sorunlar ama zor yani bide yıpranmıslık maddi sorunlar üstüne insan yoruluyor
inşallah atlatırsınızz canımm çok basit olucak belki ama büyükler esas askerliğin askerden geldikten sonraa başlıcağını sölüolar hep..
hayırlısı olsun canım
turkbayragiturkbayragi
evet ama geldikten sonrası emin ol daha zor tatlımDoğru canım, bitince insan geçti der ama yaşarken çok bunalıyo insan kafamçokkarıştı
inşallah atlatırsınızz canımm çok basit olucak belki ama büyükler esas askerliğin askerden geldikten sonraa başlıcağını sölüolar hep..
hayırlısı olsun canım
turkbayragiturkbayragi
Rabbim yardımcımız olsun inşAllah hepimzin :Saruboceq:
olumunekankayizsmile
evet ama geldikten sonrası emin ol daha zor tatlım
evet ama geldikten sonrası emin ol daha zor tatlım
aynen içimi okudun suan kendi içimde yasadıgımız seyleri bi Allah blyo yani insan cok bunalıyor akannehir
öyle canım geldikten sonraasıı çok önemlii...yine de halimizee şükretmek lazım ama canımopuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnnnn
Slm kızlaaar =)
selam canım hoşgeldin nasılsın arkadaşımolumunekankayizsmile
bende iyiyim canım facete okey oynuorummdelikafaduldeniidr canım sen nasılsın ? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?