- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.201
geçmiş olsn canım dikkat et kendine iş hayatı eminim zordurr ben daha atılamadımmm orayaa
hatunlarrr ben kaçarrrrr öpüorumm hepinizeee
msjıma alıntı yapmadan cwp yazarsanız sevinirim kızlarrr
durumm ( sildim altıntıyıı ) ;
Ahh canım benim yaa..İş arkadaşın bi densizlik etmiş ama sennkinin verdiği tepkilerde benimkiyle aynıı .. Niye bu kadar büyütüyorlar ki .. Üzülme canım sende yoluna girer herşeyy seninki bi sakinleşsin..
durumm ( sildim altıntıyıı ) ;
Ahh canım benim yaa..İş arkadaşın bi densizlik etmiş ama sennkinin verdiği tepkilerde benimkiyle aynıı .. Niye bu kadar büyütüyorlar ki .. Üzülme canım sende yoluna girer herşeyy seninki bi sakinleşsin..
çok zor valla canım yaa iş hayatı başladıgından beri ben hep hastayım zaten kafamçokkarıştı
göürşürüz canıım
hepsi aynı mı diycem şimdi çoğunuz evet diyceksiniz.. ani sinirlenmeler parlamalar sonra hiç bişey olmamaış gibi davranmalar hep var... üzme sen canını, takılmamaıştır inşallah o da unutur bi dahaki konusmaya CADIARZU
hatunlarrr ben kaçarrrrr öpüorumm hepinizeee
durum yani bence bunda çokda büyütülecek bi durum yokki bence askerin abartmış gibi geldi
Cnm abartır herşeyi böyle . Kafasında ne senaryolar üretti bi bilsen....
İşten çıkacaksın diyo bide yaaa..
İncim bizede yazıkk ya ben ne yaptım şimdi ama Bana kızmadı sana demiyorum askım bebeğim ben o şe.....zzzee diyorum doğru söyle bak ters bi hareketi fln oldumu yani sana bakıomu konuşuyomu fln die kurcaladı durdu.. Ben ztn genel olarak kimsyede samimi deilim pek konuşmam yok dedim aşkım konuşmuyorum dedim yeminler ettirio. bak doğruyu söyle flnn.. üff üffff
Ahh canım benimm bilmezmiyim..Direkt altında bişey aramaya yönelir o çocuktan yana bişey varmı diye... ahh ahh belki çocuğunda suçu yoktur ya gerçekten dışarıda sanıyordur seni..
durum yani bence bunda çokda büyütülecek bi durum yokki bence askerin abartmış gibi geldi
Cnm abartır herşeyi böyle . Kafasında ne senaryolar üretti bi bilsen....
İşten çıkacaksın diyo bide yaaa..
aa daha neler sakın canım tavrını koy yani evlendiğinde kim bilir nasıl baskı yapar o vakit
kızıyorum böle düşünen erkeklere yaaa
Ewet cnm hemen dedektifliğe girişioo...Ya çocukta cidden salak galiba :1ninca:
ben hiç dışarı çıkmam ayrıca sorduğumda bilmiodum dışardaydınız sandım falan bile demedi boşver dedi yaaklava:
aa daha neler sakın canım tavrını koy yani evlendiğinde kim bilir nasıl baskı yapar o vakit
kızıyorum böle düşünen erkeklere yaaa
Cnm herzaman böyle aşırı kıskanç... askerde die sesimi çıkarmıyorum anlamaya çalışıyorum, hak veriyorum biraz ama gereksiz yere huzurumuzun kaçmasına dayanamıyorum:çok üzgünüm:
Allh ım yaa... Seninkide akrepmi yoksa kuzum yaa... :1shok:
Ewett incimmmmmmmmmm Akreppp:1ninca:
Cnm herzaman böyle aşırı kıskanç... askerde die sesimi çıkarmıyorum anlamaya çalışıyorum, hak veriyorum biraz ama gereksiz yere huzurumuzun kaçmasına dayanamıyorum:çok üzgünüm:
Ewett incimmmmmmmmmm Akreppp:1ninca:
Sen anltırken benimki gözümün önüne geldide... Benimkide akrep kuzummklava:
O çocukla konuşana kadar susmaz unutmaz alttan almaz... Dahada betleşir hatta ni,ye o çocuğu savunuyorsuna kadara bile götürür olayı
O çocukla konuşana kadar susmaz unutmaz alttan almaz... Dahada betleşir hatta ni,ye o çocuğu savunuyorsuna kadara bile götürür olayı
Aynen cnm unutmucandan eminim ztn söyledi konuşucam die. Ama ben huyunu bildiğim için ne savundum nede olmaz konuşma falan dedim sadece tamam dedim..zaten bana bişey demiyo cnm işte kafasındaki senaryolarla çılgına dönüo ya resmen ortalığı yıktı bişeyler kırdı konuşurken... ama bana sert kötü davranmaz şükür böyle durumlarda... öfkem sana değil bebeğim ortalıktaki insan sıfatıyla gezen adilere diyooo....:1ninca:
Ama oda kızmasın üzülmesin ben çok seviyorum aşkımı:asigim:
:roflol: şimdi belli oldu benim hepsi mi aynı dememin sebebi, benimki de koç yükseleni akrep.. daha beter karışım kızlar inananın.. sinirleri meşhur işte bunların, bişeye takıldımı büyütülür, takılınıp kalınır, sanki çok büyük bir olay olmuş gibi sinirden delirir kafamçokkarıştı
slm kzlar hepınıze
hoş geldiniz kızlarrrrslmm milleettttttmehtappp 1
:roflol: şimdi belli oldu benim hepsi mi aynı dememin sebebi, benimki de koç yükseleni akrep.. daha beter karışım kızlar inananın.. sinirleri meşhur işte bunların, bişeye takıldımı büyütülür, takılınıp kalınır, sanki çok büyük bir olay olmuş gibi sinirden delirir kafamçokkarıştı
hoş geldiniz kızlarrrr
tatlım valla koç kardeşim onuda iyi bilirimm akrep zatenn eyvahh eyvahh dedirtio insana...
Benim en yakın arkadaşımda akrep bu aradaaa
hoş geldiniz kızlarrrr
tatlım valla koç kardeşim onuda iyi bilirimm akrep zatenn eyvahh eyvahh dedirtio insana...
Benim en yakın arkadaşımda akrep bu aradaaa
Aynen begümcüm... Allah hepimize kolaylık versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?