Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsn canım dikkat et kendine iş hayatı eminim zordurr ben daha atılamadımmm orayaa

çok zor valla canım yaa iş hayatı başladıgından beri ben hep hastayım zaten kafamçokkarıştı

hatunlarrr ben kaçarrrrr öpüorumm hepinizeee

göürşürüz canıım

msjıma alıntı yapmadan cwp yazarsanız sevinirim kızlarrr

hepsi aynı mı diycem şimdi çoğunuz evet diyceksiniz.. ani sinirlenmeler parlamalar sonra hiç bişey olmamaış gibi davranmalar hep var... üzme sen canını, takılmamaıştır inşallah o da unutur bi dahaki konusmaya CADIARZU

İncim bizede yazıkk ya ben ne yaptım şimdi ama Bana kızmadı sana demiyorum askım bebeğim ben o şe.....zzzee diyorum doğru söyle bak ters bi hareketi fln oldumu yani sana bakıomu konuşuyomu fln die kurcaladı durdu.. Ben ztn genel olarak kimsyede samimi deilim pek konuşmam yok dedim aşkım konuşmuyorum dedim yeminler ettirio. bak doğruyu söyle flnn.. üff üffff

Begümcüm inşallah dicem ama sanmıroum ben nişanlımı bilirim asla unutmaz

Son düzenleme:

Ahh canım benimm bilmezmiyim..Direkt altında bişey aramaya yönelir o çocuktan yana bişey varmı diye... ahh ahh belki çocuğunda suçu yoktur ya gerçekten dışarıda sanıyordur seni..

[/B]klava:
Ahh canım benimm bilmezmiyim..Direkt altında bişey aramaya yönelir o çocuktan yana bişey varmı diye... ahh ahh belki çocuğunda suçu yoktur ya gerçekten dışarıda sanıyordur seni..

Ewet cnm hemen dedektifliğe girişioo...Ya çocukta cidden salak galiba :1ninca:
ben hiç dışarı çıkmam ayrıca sorduğumda bilmiodum dışardaydınız sandım falan bile demedi boşver dedi yaa klava:
İçimden dedim nişanlımın eline vereyim ama hiç vurduğu boşa gitmez

Son düzenleme:

Son düzenleme:

slm kzlar hepınıze

slmm milleettttttmehtappp 1
hoş geldiniz kızlarrrr

tatlım valla koç kardeşim onuda iyi bilirimm akrep zatenn eyvahh eyvahh dedirtio insana...
Benim en yakın arkadaşımda akrep bu aradaaa

hoş geldiniz kızlarrrr

tatlım valla koç kardeşim onuda iyi bilirimm akrep zatenn eyvahh eyvahh dedirtio insana...
Benim en yakın arkadaşımda akrep bu aradaaa

İncim kesinlikler Akrep çok deli kıskanç:1ninca:

ay sana bişey dicektim şunu anlatınca kaynadı arada sen demin bişi yazmışın askerlerimiz gelince nerde toplanıcaz nerde konuşucaz diyee... işte bende bunu diyodum.. herkes bırakıp gidicek bizim daha çok var biz napıcazzzz.. küstüm sana inciiimm :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…