- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.261
bende iyiyim canım facete okey oynuorummdelikafadulden
off benimkidee çok kızıyoo ama napim can sıkınıtısı konuşmuorum zaten kimseyle hiç sevmiorumm öle sohbeti fln..28 gün sonra oynamam artık bendeeopuyorumnanaktanyerimseniben ohh ohh cnmm oyna valla, benmki kızıyo okeye girmemee alsanaalsanasmile
off benimkidee çok kızıyoo ama napim can sıkınıtısı konuşmuorum zaten kimseyle hiç sevmiorumm öle sohbeti fln..28 gün sonra oynamam artık bendeeopuyorumnanaktan
Ya kızlar benim anlamadığım birşey var 11 aydır burdayız şafak sayıyoruz her yeni gelene destek olduk, umutsuzluğunu, üzüntüsünü paylaştık ama nedense şu topiğe slm yazsam yeni gelenlerden kimse almıyo bu slmı eskiden hiç böyle değildi burası bunun nedeni nedir acaba çözmüş değilim...
Tık tıkkkk ben geldimmmmmm
Hoşgeldiiinn canımm olumunekankayizsmile
Arkadaşlar çizelgelerinizi nasıl yaptınız banada yardım edebilirmisiniz
Hoşbulduk canım nasıl gidiyooo
:lepi: Didem'cimm çok çok haklısın, sırf bu yuzden buraya gırıp yazasım gelmıyo eskı tadı kalmadı ama senin gibi dost bulmuşum, geresiiini sallaaa olumunekankayizsmile
Şafak: 128 turkbayragi
:lepi: Didem'cimm çok çok haklısın, sırf bu yuzden buraya gırıp yazasım gelmıyo eskı tadı kalmadı ama senin gibi dost bulmuşum, geresiiini sallaaa olumunekankayizsmile
Şafak: 128 turkbayragi
ah canım ya ben o yerı bulamadım bı turlu ama kk da var oyle bı yer anlatan falan
slm cnm benim ben o yeri buldumda hangi adresi kullanıcağımı anlıyamadım o yüzden yapamıyorum
ay canım bana yapan arkadasım olsa sana yardımcı olur ama oda yok burda benda bılmıyorum bılsem yapıp msnden atardım sana
Bırakma didoşşş opuyorumnanaktanYerim seni canım benim bende seni buldum bırakmam opuyorumnanaktanŞeniz
vereliniortakvereliniortakvereliniortak
canımsın sağol ilgilenmen bile yeter bana teşekkür ederim
Bırakma didoşşş opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?