Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

teşekkürler canım beğenmene çok sevindim.bugün biraz duygusal moddayım umarım yazdıklarımla bunaltmam sizi..

ay canım yok olurmu oyle sey safagın ne guzel benımkı o kadar karanlıkkı dusundukce boguluyorum o 400 rakamının ıcınde(ayrıcada cook begendıma askerıme yaıcam mektupda)

ay canım yok olurmu oyle sey safagın ne guzel benımkı o kadar karanlıkkı dusundukce boguluyorum o 400 rakamının ıcınde(ayrıcada cook begendıma askerıme yaıcam mektupda)

darısı sana canım evet ilk zamanlar zor oluyor ama insan alışıyorr.kimi zaman geliyor tıpkı benim şuan yaşadığım gibi melankolik bir hal alıyosun napaılım sayılı gün geçmeye mahkum..askerin nerede canım?

izmir gaziemirde canım acemı daha yenı anlıycagın ay canım allah bıze yardım etsın ne dıyımkı

bebeğim canım askerim buda benden sana gelsin;
Seninle Anlam Kazandı Herşey
Senin yoklugunda zaman hırçın bir denize dönüşüyor ,İnsanı boğan içine çeken ürküten ve geren bir deniz; varlığınla anlam kazanıyor herşey varlığınla akıyor zaman .
Varlığında anlıyorum yokluguyun ne anlamsız olduğunu ne basit ve sıradan ,İçinde senin geçtiğin cümleler daha anlamlı oluyor. Kalemin ve yazının önünde eğiliyorum çünkü sana yazarken okadar cömertlerki sana olan hislerimi okadar güzel anlatıyorlarki okadar fedakar davranıyorlarki.
Biliyormusun seni tanıdıktan sonra şiirler yazmaya başladım aşk hikayeleri okumaya ,Seni tanıdıktan sonra mevsimler anlam kazandı kışın yağan karın sadece üşümekten ibaret olmadığnı seni tanıdıktan sonra anladım ,Seni tanıdıktan sonra öğrendim güneşin sadece ısıtmaktan ibaret olmadığını ,Seni tanıdıktan sonra kaldırımlarda ıslık çalıp şarkılar söyledim seni tanıdıktan sonra öğrendim özlemenin acı olduğunu bi okadarda yakıcı ve seni tanıdıktan sonra öğrendim var olmanın hazzını daha okadar çok şey öğrendimki sayende Hayatımda olupta göremediğim bilipte söyleyemediğim....

Sensiz neye benzer bu ay, bu güneş?
Sonra, kim aydınlatır benim gecemi,
Günümü kim paylaşır?
Kim sorar derdimi,Ben neye sevinirim,
Kimle gülerim? Kal biraz daha...

Beraber büyüttük sevinçlerimizi,
Beraber öğrendik yaşama direnmeyi
Sevmeyi beraber öğrendik.
Bak, güneşler doğdu üzerimize
Ağlamak bu kadar kolay mıydı,
Ve güzel miydi gülmek kadar?
Herkese seni anlatmak istiyorum

Ben seni sevmeyi seviyorum Ve seni özlemeyi

ah canım nerde keske olsam keske yanı ama bu gıdısle evlılk zor sagol canım hepımızı kavustrsun

inan bana evli olarak bekleyen biri olarak söylüyorum daha bir zor gerçekten..hayırlısıyla gidip gelsin askerin kafanız rahat yaparsınız düğünü.nasıl gidiyormuş askerlik konuşma durumunuz ne sıklıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…