Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım konusma durumumz berbat arıyo acamıyorum bıle benım durumlarım cook kotu anlıycagın aılem karsı bıze bu gıdısle dugunum falan olmıycak askerımde bende umıdımız yıdrdık coook caresızım valla ama bıraktım bende kendımı zamana napıyım

canım umutsuz olma gün gelir neler doğar kimbilir.şuanda hem kendini hem askerini yıpratma.güzel şeyler düşün umudunu hiç yitirme hele bir doğan güneş diyin gör bak neler olur.

canım umutsuz olma gün gelir neler doğar kimbilir.şuanda hem kendini hem askerini yıpratma.güzel şeyler düşün umudunu hiç yitirme hele bir doğan güneş diyin gör bak neler olur.

ah canım benım keske oyle olsa ama ınankı degıl yanı sonumuz ne olucak bılmıyorum ama hayırlısı tabı herseyın askerım sagolsunda varsın benım olmasın ona bıle razıyım allahım yasatmasın acısınıda daha bısey ıstemıyorum tuncelıde ıkı askerımız sehıt olmusya oncedend e uzulurdum boyle haberlere ama artık ıcım tıtrıyo allahım hepımzıın yardımcısı olsun

yeni şehit haberimi yaa ben duymadım

Ben seni çok özlüyorum. Bir de bitmeyen geceleri. Çünkü yatağımda cenin gibi kendine sokulmuş uyurken, senli rüyalar görüyorum. İçinde ikimiz de mutluyuz. Ama zaman bitiyor uyanıyorum. Lavaboya koşup, yüzümü yıkıyorum, sonra bir süre dokunduğun o duvara bakıyorum. Islak elimi elinin üzerine koyuyorum. Şey.. bu arada, bilmiyorsun, aslında ben artık aynalara bakmıyorum. Yüzüm yüzün olmuştu en son baktığımda, öyle kalsın istiyorum. Gözümde hep o tebessümün, bu şarkı da benim şansıma diyerek hüzünleri sigarama sarıyorum akşamdan geceye. Dumanında senden izler, kelimeler, şekiller yakalıyorum bazen, seviniyorum. Avunuyorum süreli ama inan ki farkındayım kabuk bile bağlamayan yaralarımın. Üzerine acı bastım hepsinin inan, derman olursun diye dönmeni bekliyorum.

Sen gidince tüm kalanlar gitti. Umudun rengi soldu sanki sen gidince. Onca insan, onca emek hebâ oldu. Tek tek uzaklaştılar benden dönmemecesine. Sanırım renklerim ve gülen yüzüm sen de kalmış giderken, onlar da farkettiler. Ve gittiler.
Ama sen…
Off.. Sen…
Sen hiç gitmedin, içimden…
En azından emanet aldığın şeyleri geri vermek üzere dönüceksin biliyorum..

bua ksam canım duymadınmı ıkı tane sehıt haberı vardı isimleri acıklanmadı allahım aılelerıne sabır versın

yok duymadım canım yaa off ya çok üzüldüm içim parçalandı şimdi allah ailelerine sabır versin.allah kahretsin şu dağlardaki p..ç terör örgütünü allah belalarını versin ne diyeyim.

yok duymadım canım yaa off ya çok üzüldüm içim parçalandı şimdi allah ailelerine sabır versin.allah kahretsin şu dağlardaki p..ç terör örgütünü allah belalarını versin ne diyeyim.

evet canım ısımlerı acıklanmadı senın askerın nerde canımm allahım hepsını korusun sehıtler olme zvatan bolunmez dıyolar ya sozde pkkyla sılahsızlık kararı vardı ne oldu torerıstle anlasma bu kadar olur ıkı gencın canı olenlerı canı bu kadar mı kıymetsız

ne eylemszlik kararı o şerefsizlerle böle bir karar alınırmı ya nekadar durur sözlerinde kuduz köpekler kim bilir şimdi kimin ocağına ateş düştü yazıklar olsun ya bir insan canı bukadar basitemi alınır kahretsin.benim eşim kırklareli vize ilçesinde canım..

canım soylenıcek soz cook ama degısen bısey yokk

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

93 UDUDUB

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

108 FLOWERB

111 0306
2008

120 DİDEM_EVO

126 BABYKE

127 BUSRAE

129 HEJAR12

140 FIDES

187 SUSU

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:

209 GRIMSI

214 ANGELGÖZDE

217 ECEM3004

218 KARDELEN44

219 YENGEC123

219 MAVIMAVIMAVI

222 DUYGU_C

225 NURAN07

turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi

Son düzenleme:

ah bu lıstelerı bızde gorebılıcezmı canım yaa

:asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: $afak :asigim:
:asigim: Biten 334 :asigim:
:asigim: Kalan 126 :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim:​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…