- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.321
inan bana evli olarak bekleyen biri olarak söylüyorum daha bir zor gerçekten..hayırlısıyla gidip gelsin askerin kafanız rahat yaparsınız düğünü.nasıl gidiyormuş askerlik konuşma durumunuz ne sıklıkta.
canım konusma durumumz berbat arıyo acamıyorum bıle benım durumlarım cook kotu anlıycagın aılem karsı bıze bu gıdısle dugunum falan olmıycak askerımde bende umıdımız yıdrdık coook caresızım valla ama bıraktım bende kendımı zamana napıyım
canım umutsuz olma gün gelir neler doğar kimbilir.şuanda hem kendini hem askerini yıpratma.güzel şeyler düşün umudunu hiç yitirme hele bir doğan güneş diyin gör bak neler olur.
ah canım benım keske oyle olsa ama ınankı degıl yanı sonumuz ne olucak bılmıyorum ama hayırlısı tabı herseyın askerım sagolsunda varsın benım olmasın ona bıle razıyım allahım yasatmasın acısınıda daha bısey ıstemıyorum tuncelıde ıkı askerımız sehıt olmusya oncedend e uzulurdum boyle haberlere ama artık ıcım tıtrıyo allahım hepımzıın yardımcısı olsun
yeni şehit haberimi yaa ben duymadım
bua ksam canım duymadınmı ıkı tane sehıt haberı vardı isimleri acıklanmadı allahım aılelerıne sabır versın
yok duymadım canım yaa off ya çok üzüldüm içim parçalandı şimdi allah ailelerine sabır versin.allah kahretsin şu dağlardaki p..ç terör örgütünü allah belalarını versin ne diyeyim.
evet canım ısımlerı acıklanmadı senın askerın nerde canımm allahım hepsını korusun sehıtler olme zvatan bolunmez dıyolar ya sozde pkkyla sılahsızlık kararı vardı ne oldu torerıstle anlasma bu kadar olur ıkı gencın canı olenlerı canı bu kadar mı kıymetsız
ne eylemszlik kararı o şerefsizlerle böle bir karar alınırmı ya nekadar durur sözlerinde kuduz köpekler kim bilir şimdi kimin ocağına ateş düştü yazıklar olsun ya bir insan canı bukadar basitemi alınır kahretsin.benim eşim kırklareli vize ilçesinde canım..
atarsa >>209<< turkbayragi
selam kizlar nasilsinizzzza.s.
canım benım hosgeldınn
COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:
108 FLOWERB
111 03062008
120 DİDEM_EVO
126 BABYKE
127 BUSRAE
129 HEJAR12
140 FIDES
187 SUSU
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:
209 GRIMSI
214 ANGELGÖZDE
217 ECEM3004
218 KARDELEN44
219 YENGEC123
219 MAVIMAVIMAVI
222 DUYGU_C
225 NURAN07
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?