- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.341
hb canimmmmmmm nasilsinopuyorumnanaktan
ıyıyım canım ya sen nasılsın canımm
:asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: $afak :asigim:
:asigim: Biten 334 :asigim:
:asigim: Kalan 126 :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim:
:asigim:
ududub arkadasimiz sen yenimisin ilk defa gordum seni safak kac nerde askerina.s.
yok canım yeni değilim ama bir kaç aydır uzak kaldım sahalardan o yüzden görmemiş olabilirsin.benim askerim yiğidim erim kırklareli vize ilçesinde canım senin nerde?
iim cnm ayni valla ne olsunzemuszemus
selam kizlar nasilsinizzzza.s.
allah kavustursun tatlim bnde yeniyim askerim izmir gaziemirde acemiligini yapiyoropuyorumnanaktan
askerın nasıl canım
Selam canımm hoşgeldinn.. İyiyizz sen nasılsınn
allah kavuştursun canım seni ve bütün asker yolu bekleyen herkesi.nasıl gidiyor asker yolu beklemek.
selam kızlarr....
ii ii cnm birazdan ariycak toren icin hazirlaniolar cok guzel oluo dedi ins hafta sonu nette gorusucezopuyorumnanaktan
hb canimmm iim saolunnn senin askerin nerde safak kac sendemi bizden eskisin gormedim hicbilmiyorumkismilehihoyyyta.s.
hg canimmmmmma.s.
selam kızlarr....
ay canım bende kacta gırer falan konusamadımbenımde tek ıstedııgm nette gorusmek
heheee kızz benim siyah_inci :roflol:ii ii cnm birazdan ariycak toren icin hazirlaniolar cok guzel oluo dedi ins hafta sonu nette gorusucezopuyorumnanaktan
hb canimmm iim saolunnn senin askerin nerde safak kac sendemi bizden eskisin gormedim hicbilmiyorumkismilehihoyyyta.s.
selam kızlarr....
slm canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?