Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inş.hayırlısı olur canım pek umudum yok ama bilmiyorumkismile
maaş şuan az solicekler ama kabul ederim çünkü tecrübe edinmem lazım en önemlisi o

evet canım bencede haklısın benım bulmam lazım askerım bu gun kac kez aradı acamadım valla ne yapcam bılmıyorum artık bı daha ararsa kız arkadsımla konusuyomus gıbı konusucamm

merhaba kızlarrr sıkıldım yaa zaman geçmio tvde bişi yok otur otur çok sıkıldım :kedi: bide dün akşam aşkım dediki 90/1 gelenlerin yüzde 90 doğuya gitmiş 90/2 lerden yarısı gitmiş 90/3 lerden ise bir kaç kişi gidicekmiş galiba çok sevindim doğu olmamasını istemiorum deil doğu deyince tüylerim ürperio ama allahım hayırlısını versin doğuda olsa batıda olsa rahat olsun yeteropuyorumnanaktan:Saruboceq:

benımkı doguya gıdıyo yuzde doksan bellı oldu ama nasıp tabıı hersey canım

gerçektenmi cnm nasıl belli olduki daha erken deilmiCADIARZU

komando secılmıstı fılmlerı kanları falan butun saglıkdan gectı 80 kısı kalmıslardı son bı saglıktan gecmısler ıkı kısı kalmıslar komutanları da doguda uc ıle gıtmeye hazır olun demıs ama nasıp belkı gıtmez yada gıtcek artık hayırlısı neyse

hayırlısı olsun tatlım doğuya gidip çok rahat olanda var batıya gidip rahat olamayanda var demi biz hep hayırlısını ve rahat olmasını dileyelim allahtn allah mutlaka yardım ederopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun tatlım doğuya gidip çok rahat olanda var batıya gidip rahat olamayanda var demi biz hep hayırlısını ve rahat olmasını dileyelim allahtn allah mutlaka yardım ederopuyorumnanaktan

evet canım ne olucagını kımse bılemez ama bakalım ben aradıgı zaman acamıyorum bıle boyle askerlık nasıl bıtıcek bılmıyorum yarını beklıyorum msnye gırerde gorusuruz dıye

evet canım ne olucagını kımse bılemez ama bakalım ben aradıgı zaman acamıyorum bıle boyle askerlık nasıl bıtıcek bılmıyorum yarını beklıyorum msnye gırerde gorusuruz dıye

çok zor cnm biliorum duanı hiç eksik etme sakın allah yardım eder çok seviosanız zaman neyi gösterir bilemeyz bi bakmışsın annende kardeşinde sıcak bakıyor evlenmene olumunekankayizsmile üzme kendiniopuyorumnanaktan

canım yooktu işte sımdı var o aramıyo ne yapcam bımıyorum ama kesın ayrılrız bız boyle gıderse

tatlım telecomdan mı ne kapatmışlar geri aramayı para kazanamıoruz die ama hepsini kapatmamaışlar bir kaç tanesini kapatmışlar benimki bilio artık hangisinin aramadığını ona göre aranan telden arıo beni sonra ben arıorum onuopuyorumnanaktan

ah canıkeske oyle olsa bakalım yarın msnye gırerse uzun uzun konusuruz ne yapıcagımızı artık

ah canıkeske oyle olsa bakalım yarın msnye gırerse uzun uzun konusuruz ne yapıcagımızı artık

evt cnm kendini üzme aklına hep ii günlerinizi getir kötü düşünmemeye bak herşey kısmet kader mrk etme kaderinde inş sevdiğin vardir inş bir ömür boyu mutlu olursunuzopuyorumnanaktan

öyle deme canım nıye ayrılasınız..olabılır böyle durumlar anlar seni heralde..
netten baksana iş ilanlarına bulamıyomusun hiç..
illa muhasebemı gerekli?başka bıyere gir

canım yoka slında ben ıs bulmustum muhasebecı yanında basvuruya gıttım yanımdada arkadasımı cagırdım oda geldı bend ebasvuru yapabılırmıyım dedı bende ıstersen

kızlar aşkımla konuştm yağmur yağıomuş yemin törenide yemekhanede olabilirmiş yağmur devam ederse ailedende bir kişi alablilrlermiş haber verim dedim giden arkadaşımıza bitek mesutuğba arkadaşımız giddiodu herhaldeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…