- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.481
canım ıs gorusmesıne mı gıdıyosun hayırlı olsun sımdıden ah ıınsallah bende bulurumm
inş.hayırlısı olur canım pek umudum yok ama bilmiyorumkismile
maaş şuan az solicekler ama kabul ederim çünkü tecrübe edinmem lazım en önemlisi o
merhaba kızlarrr sıkıldım yaa zaman geçmio tvde bişi yok otur otur çok sıkıldım :kedi: bide dün akşam aşkım dediki 90/1 gelenlerin yüzde 90 doğuya gitmiş 90/2 lerden yarısı gitmiş 90/3 lerden ise bir kaç kişi gidicekmiş galiba çok sevindim doğu olmamasını istemiorum deil doğu deyince tüylerim ürperio ama allahım hayırlısını versin doğuda olsa batıda olsa rahat olsun yeteropuyorumnanaktan:Saruboceq:
hepinize günaydın kızlar....
benımkı doguya gıdıyo yuzde doksan bellı oldu ama nasıp tabıı hersey canım
gerçektenmi cnm nasıl belli olduki daha erken deilmiCADIARZU
komando secılmıstı fılmlerı kanları falan butun saglıkdan gectı 80 kısı kalmıslardı son bı saglıktan gecmısler ıkı kısı kalmıslar komutanları da doguda uc ıle gıtmeye hazır olun demıs ama nasıp belkı gıtmez yada gıtcek artık hayırlısı neyse
evet canım bencede haklısın benım bulmam lazım askerım bu gun kac kez aradı acamadım valla ne yapcam bılmıyorum artık bı daha ararsa kız arkadsımla konusuyomus gıbı konusucamm
hayırlısı olsun tatlım doğuya gidip çok rahat olanda var batıya gidip rahat olamayanda var demi biz hep hayırlısını ve rahat olmasını dileyelim allahtn allah mutlaka yardım ederopuyorumnanaktan
canım ya bilmiyorumkismile
konuscak bıyer yokmuydu hiç kaçsaydın 5dk.
evet canım ne olucagını kımse bılemez ama bakalım ben aradıgı zaman acamıyorum bıle boyle askerlık nasıl bıtıcek bılmıyorum yarını beklıyorum msnye gırerde gorusuruz dıye
canım yooktu işte sımdı var o aramıyo ne yapcam bımıyorum ama kesın ayrılrız bız boyle gıderse
canım yooktu işte sımdı var o aramıyo ne yapcam bımıyorum ama kesın ayrılrız bız boyle gıderse
çok zor cnm biliorum duanı hiç eksik etme sakın allah yardım eder çok seviosanız zaman neyi gösterir bilemeyz bi bakmışsın annende kardeşinde sıcak bakıyor evlenmene olumunekankayizsmile üzme kendiniopuyorumnanaktan
ah canıkeske oyle olsa bakalım yarın msnye gırerse uzun uzun konusuruz ne yapıcagımızı artık
öyle deme canım nıye ayrılasınız..olabılır böyle durumlar anlar seni heralde..
netten baksana iş ilanlarına bulamıyomusun hiç..
illa muhasebemı gerekli?başka bıyere gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?