Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi yaaaa ohaoldumsmile ee benimki de çavuş!!! erken mi çıkarıolar öylee ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Ohhhh bak heleeee... odami cavu$ ne güzel vallaha..
Bilmiyorum e$imin yaptigi yerde cavuslardan 2 veya 3 tane iyilerden yani 10 gun falan erken yolluyorlarmis.. e$imde cok sevilen biri oldugu icin, insallah onuda erken yollarlar.. Sizin ordada öylemi bilmiyorum.. bir sor sen Cavu$una canim. :teytey:

sorayım bakimm var mı öle bişi :) ya bırak 10 günü 5 gün önce bile olsa razıyım :roflol:

canım beni de ekler misin şafak 111
tamamdır buyrunnnnnnnnn
benimki de çavuş kız delikafadulden
eğitim çavuşu hemde delikafadulden

Aynen canimmmm.. alkisalkisalkis
Ben ne istiyorum biliyormusunboshayallersmile Askerligin düsmesiniiiiiii sırnaşık şeydelikafadulden
Hemen bitmis olucakkk.. kasimda gelecekler ozamann anowwww :1shok:hihoyyyt

valla çok süper olur..ama ben olmıcakmış gibi sayıyorum babyke'ım ya..sonra hayal kırıklığı olmasın die..olursa da sürpriz olur.. alkisalkisalkis

tamamdır buyrunnnnnnnnn

benimki de çavuş kız delikafadulden
eğitim çavuşu hemde delikafadulden
Hadi beaaaaaaaaaaaaaa.. sende sorsana laaaaaaaa....:teytey:
Benimki normal cavustu simdi bölük cavusuuuu tüm bölükten sorumluuu turkbayragi:lepi:

valla çok süper olur..ama ben olmıcakmış gibi sayıyorum babyke'ım ya..sonra hayal kırıklığı olmasın die..olursa da sürpriz olur.. alkisalkisalkis
Bende senin gibi dusunuyordumm ama gercekten birden icime olacak diye bir his var.. ayyyy heyecanlandim.. gelecek hafta olsun artik
ögrenelim... :lepi:

Vay be 3ümüzde CAVU$ e$i/Sevgili/Nisanliyizzzz vereliniortak :içelim:

duyguuuuuuuuuuuuuuu benimki de eğitim çavuşu delikafadulden delikafadulden
hadi beeee delikafadulden
ayy erken bırakıyorar mı acaba delikafadulden
Hadi beaaaaaaaaaaaaaa.. sende sorsana laaaaaaaa....:teytey:
Benimki normal cavustu simdi bölük cavusuuuu tüm bölükten sorumluuu turkbayragi:lepi:

Vay be 3ümüzde CAVU$ e$i/Sevgili/Nisanliyizzzz vereliniortak :içelim:
heyt beaaaaa şakkıdı
yavrum benim şakkıdı

En büyük Cavu$ benim Cavu$umm :roflol: :roflol: :teytey: :roflol: :roflol:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülülülülülülülü lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

benim çavışımmm senin çavışını döverrrrrrrrrr :mymeka: :mymeka: :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: benim çavışım senin çavışına gel birader bizim hatunlar kapışadursun çekelim kafaları der :içelim: :içelim: :içelim: :roflol: :roflol: :roflol:
uhAUhauHAUha benim Cavu$umdaa e$lik Eder :içelim:
Bananee bizde bizde bizdeeee uhmmm cokacimcoook Yemege Giderikkk
Ondan sonra arabayla gezerik gamyoncuiremsu Ondan sonra hihoyyyt Discoya giderik ondan sonra Cigara icerik ondan sonra kayveee icerikk
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sonra sonra sonra onlara dil çıkarırık uzaktan naniknanik naniknanik nanik yaparık laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae sonra da onlar gelip bize kaydirigubbakcemile yörrü eve gidioz diyip evde de :mymeka: :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

uhaUHAUAhuHAUha aiiii koptummmm yaaaaaaa
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gülmekten karnima sancilar girdiiii sositososito sositososito sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…