Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar slm izmirde bilginiz bi otel war mı?akaşama yola çıkıom yemin töreni için ama öteli ayarlamadım?askerimle hafta sonu kalabilcegimiz bi otel ayarlalama lazımmmmeyvahedigeldismile

Ben İzmirliyim askerin nerde tam olarak. Ayrıca ücreti çok önemlimi ona göre yapıcam tavsiyemi??

askerim gazi emirde canım?fiyat çok uç olmasın ?

Gaziemirde otel bilgim yok ama merkez konak fln söyliyim..
En iyiylerden başlıyım.
1- Grand Efes
2- Movenpıck Otel
3- Kordon Otel
4- Kaya Prestij
5- Anba Otel
6- Otel Palas

Ben hiç otelde kalmadım ancak bizim şirkette şehir dışından gelen misafirlerimiz Efes Otel de kalır biraz tuzlu ama baya lüks müş
Ama en kararlısı Palas diyebilirim Kordon da sahile karşı.Fiyatı ilk 2ye göre daha uygundur diye düşünüyorum..

saol canım ...megapol die bi otel duydun mu daha öne?onu aradım şimdi fuara yakın dedi?ama orası gazi emerie çok uzak mı bilmiorum?

Hm.. bikere gördüm geçerkene ama dıştan pek iyi biyere benzemio cnm.. Konak la ortalama aynı uzaklıkta ... Ha birde o megopolünün orda 2tane daha güzel otel var Anemon otel ve Palm City cnm onlara bi bakıver

Amin cnm İnşaLlahhhhh... Olsun azıcık tartışın bişi olmaz bukdr zmn ayrı kalmışlığın etkisi olucak tabi ama üzmeyin birbirinizii hiçççç

özlemişim ama ya kızdırmak hoşuna gidiyomuş:)) nese ben çıkıyorum yarın görüşürz ii akşamnlar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…