Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İnşallahh babykemmm öyle bi hayat istemiyoruz çünkü.. Birbirimizi bitirmek istemiyoruz.. :Saruboceq:
Ve benimkini acayip fikirleri vardır bunlar için.. Sürekli şunları şunları yapalım der durur.. delikafadulden

kızlar ben kacıyorum hazırlanıp evden cıkıcam sımdı arar falan evde konusamıyorum dısarda barı konusurum rahat optum hepınızı gorusuruzz

Vallaha ne güzel canim,.. $an$lisin sende bu konuda..
Bazi erkekler odun gibi oluyo.. :mymeka: Ara sira degisik seyler yapmak superr alkisalkisalkis

Ay cnm yaa baya bi işlemiş hastalık ozmn içine sen devam et ilaçlarına...Bende iyiym cnm nolsun işte haftanın son iş günüve yarın aşkımı görücemm...:asigim:

valla o kadar çok ilaç içiyorum ki duysan şaşırırsın, bitki çayları içiyorum falan ama bakalım ne zaman geçecek..
ayy ben o heyecanı yaşayamadım hiç güzel bişey olsa gerek

herkese gunaydın kzılar cook moralım bozuk bızım topiğinde aglama duvarı benım herhalde askerımın yemın torenı var bu sabah aramadı benıı cook uzgunumm

günaydın kızlarrrrrr

günaydın kızlaaar hoşgeldiniz:) naber?

Bir güzellik yap kendine! Keşkeleri hiç düşünme
Mutlu ol seçimlerinle
Bırak keşkeler üzülsün senin seçimlerine...

Bir güzellik yap kendine!
Her yeni günü senin günün ilan et ve şımart kendini olabildiğince!
Bırak dünler üzülsün seçilmediğine...

Bir güzellik yap kendine!
Kalbinde daha da büyüt sevgisini sevdiklerinin!
Bırak sevmediklerin üzülsün kalbinde yerleri yok diye...

hepinize selam kızlar a.s.

günaydın kızlar nasılsınız
benim canım sııkın benim asker vallahi günler geçmiyo diyo şafak yaklaştıkça sanki zaman ilerlemiyo diyo ona moral veriyorum ama bencede öle ya zaman gitmiyo sanki bize inadına durdu kaldı öyle
şafak 125 turkbayragi

opuyorumnanaktan Selam canim hosgeldinnn opuyorumnanaktan

ben geldimmmmmmmmm delikafadulden:roflol:delikafadulden
Cavus sevgulusuuuuuu nassinggg? olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…