- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.741
Fırsat bulamamıştır canım aramaya. Bozma moralini :teselli:herkese gunaydın kzılar cook moralım bozuk bızım topiğinde aglama duvarı benım herhalde askerımın yemın torenı var bu sabah aramadı benıı cook uzgunumm
günaydın kızlarrrrrr
bozma canım moralini :1hug:
yoğunluktan arayamamıştır :1hug:
yemin töreni basit birşey değil ki, arayamaması çok normal üzülme. Öğledenn sonra arar mutlaka.herkese gunaydın kzılar cook moralım bozuk bızım topiğinde aglama duvarı benım herhalde askerımın yemın torenı var bu sabah aramadı benıı cook uzgunumm
Nuliiiiiiiiiişşşşşşşş delikafaduldengünaydın kızlarrrrrr
o zaman koyver gitsin gittiği yere kadar :lepi:yok canım ya onda bu yok malesef hem aynıydı duygum beni abim hiç değişmedi
evet canım ama napalım böylelikle yürütücez gideceği yere kadar
güzel gifirmiş :jeyyar:Evlendikten sonrada buna benzer şeyler yapıcaz... Tarih yer belirlicez o tarihte belirlediğim yerde buluşcaz... kaydirigubbakcemile2
Aşkımın fikri heyecan katsın diye ilişkimize böle şeyler düşünüo bidanemmm :asigim:
Ahhh canim yaa.. belki cok yogundurrr.. sonra arar.. uzaktami askerin niye gitmedin?
Günaydin hosgeldin cnm
Ahhh canim yaa.. belki cok yogundurrr.. sonra arar.. uzaktami askerin niye gitmedin?
Günaydin hosgeldin cnm
Fırsat bulamamıştır canım aramaya. Bozma moralini :teselli:
Günaydınnn canımm olumunekankayizsmile
yemin töreni basit birşey değil ki, arayamaması çok normal üzülme. Öğledenn sonra arar mutlaka.
Nuliiiiiiiiiişşşşşşşş delikafadulden
Naber tatlım olumunekankayizsmile
o zaman koyver gitsin gittiği yere kadar :lepi:
daha çok yeni, çocuk bi kendine gelsin bakalım.
yemin töreni basit birşey değil ki, arayamaması çok normal üzülme. Öğledenn sonra arar mutlaka.
günaydın canımm olumunekankayizsmileGünaydın kızlarrr
Fırsat bulamamıştır canım aramaya. Bozma moralini :teselli:
Günaydınnn canımm olumunekankayizsmile
dun aksam suratıma kapattı zaten aramaz hıc sanmıyorumm ama ben arıycam
En güzeli vallaha.. heyecan herzaman iyidir.Evlendikten sonrada buna benzer şeyler yapıcaz... Tarih yer belirlicez o tarihte belirlediğim yerde buluşcaz... kaydirigubbakcemile2
Aşkımın fikri heyecan katsın diye ilişkimize böle şeyler düşünüo bidanemmm :asigim:
günaydın canımm olumunekankayizsmile
nasılsın yengecim
aa neden suratına kapattı tlfnu kafamçokkarıştı
duyguşşşşşş a.s.
iyilik be duyguşummm
başım ağtıyor onun dışında iyiyim :hulya:
sen nasılsınn :içelim: askerin napiyor duyguşummolumunekankayizsmile
kızlar benimki süpriz yapıcaktı ya buluştuğumuzda sormak istediğin birşey var mı bana dedim o da bu aralar unutkanım dedi acaba işe mi girip yapıcak ya merak ediyorum
aaba sorsam mı ne süprizi yapıcaktın bana diye he?
sorma canım bence bekle bıraz
Vallaha ben olsam coktandir sorardimkızlar benimki süpriz yapıcaktı ya buluştuğumuzda sormak istediğin birşey var mı bana dedim o da bu aralar unutkanım dedi acaba işe mi girip yapıcak ya merak ediyorum
aaba sorsam mı ne süprizi yapıcaktın bana diye he?
annem gorusmemeıze ızın vermıyo aradıgı zaman acamıyorum yaa onun ıcın aradı sesız konusuyodum baırdı suratıma kapattı telefonu
bend ebi öle d,orum bi merak ediyorumm
hadi yaakafamçokkarıştı
üzüldüm bakşimdii :çok üzgünüm:
bozma ama sen moralini olurmu canım
yoğundur şimdi o :teselli:
ondanarayamamıştır :1hug:
İiyim nurancım vakit geçirmeye çalışıyorum boshayallersmile sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?