- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #92.721
10 kisi online ama sadece biz yazisiyozzz ne bu????
Kizlar hoppppppppppppppppp uyaninnn
ben sabah 5ten beri ayaktayim uleynnnnnnnnnnnnnn
Cenem durmuyo
Ah cnm benim.. ben oyle durumda napardim bilmiyorum.. ben ailem SIKMIYORDU beni hic..
Cok sukur.. bazen boyle zorluklarla bulusulanlari goruyorum sukur ediyorum vallahaa
Amannnn adrealin doluyum zaten herzaman.. :)Onunda ayrı bi tadı var kızzzGizli gizli buluşuyosun felan adranalin sempatiksalakcinni
Tesekkür ederim delikafadulden napim konusmuyonuzzzz alla alla.. askimi gorcem yarinDüşük çeneliiiiiii laelaelaelaelae :tomato:
Amannnn adrealin doluyum zaten herzaman.. :)
Tesekkür ederim delikafadulden napim konusmuyonuzzzz alla alla.. askimi gorcem yarin
mutluyummmm.. aiii benimki deli yaa.. dun beni nekadar cok sevdigini anlatmaya calistiii, gözümü kirpmadan senin icin ölürüm diyo..
Ariza dedim ben napim ozaman.. bende ölürüm.. sensiz yasamak istemiyomki dedim.. ya ne bilim diyo anlatmak istiyorum diyo nekadar cok oldugunu ama anlatamiyom hahahahaha :roflol:
benim de belli bir yaşa kadar öyleydiOnunda ayrı bi tadı var kızzzGizli gizli buluşuyosun felan adranalin sempatiksalakcinni
üf zor be şu çevre meselesi. Abin biraz despot olmasa daha rahat ederdin.ne güzel canım ya abimd eolmasaydı eğer bend erahat olabilirdim
ama abimin çevresi geniş akrabalar yemeden içmeden yetiştiriyolar hemen
duygum zaten takmıyorum konu açıldığında konuşuyoz öle yani.bir işe girsinde bakalım ondan sona başlıcak hrşey canım.
Aynen yaaaaa :bbo: cok zor oluyoooooo..Ayy yy aşk böcükleri siziiii :jeyyar:
Bi noktadan sonra anlatamıosun zaten ..Hitap kelimelerin bile az gelio.. Sanki değersiz bi ifade gibi...
idare eder canım hala iyileşemedim sempatiksalakcinni
senden naber?
Aynen yaaaaa :bbo: cok zor oluyoooooo..
Ama biliyo nekadar sevdigimi o :sm_cool:
a$k güzel bisey..
Kizlar evlendikten sonra hala a$ik kalin aliskanlik haline getirmemeye calisin..
benim de belli bir yaşa kadar öyleydi
sonra rahatım. Ne yaptığımdan ettiğimden ailemin haberi hep var.
Rahatım çok şükür ama dozunu kaçırdığımda oluyor tabi.
O zaman yiyorum paparayı.
O da işin tuzu biberi oluyor.
üf zor be şu çevre meselesi. Abin biraz despot olmasa daha rahat ederdin.
Olsun zamanla oturur herşey sıkma canını :1hug:
Hehehehehe ikinizde hatirlayinnn :) hediyeler alinn ayyy ne guzelİşte bunun için aşkımla daha şimdiden planlar üretiyoruz..
Mesela 5 aralık sözümüz var..Bakalım kim unutucak yada hatırlıcakk
Herkesin aile yapısı bir değil kiyani canım kaanda 20 yaşındasın nerde ne şekilde hareket ediceğin biliyosun çevre seni etkilemesin yönlendirmelerine izin verme felan diyoo
herkesin aile yapısı bir değil ki
onunda biraz anlayışlı olması lazım. Birde abin daha yeni bir badire atlattı.
O yüzden seni biraz daha sıkıyor olabilirler.
Zamana ihtiyacın var tatlım. Birde iş biraz ciddiye binse.
Daha rahat edersin.
günaydın kızlarrrrrr
Hehehehehe ikinizde hatirlayinnn :) hediyeler alinn ayyy ne guzel
heyecanlandim
gunaydın canımmm
Ahhh canim yaa.. belki cok yogundurrr.. sonra arar.. uzaktami askerin niye gitmedin?herkese gunaydın kzılar cook moralım bozuk bızım topiğinde aglama duvarı benım herhalde askerımın yemın torenı var bu sabah aramadı benıı cook uzgunumm
Günaydin hosgeldin cnmgünaydın kızlarrrrrr
günaydın kızlarrrrrr
gunaydın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?