- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.181
tesekkür ederim bende yedim geldim sofrayı kaldırdım tek kaynanam yerleştirsin bulaşıklar benim bebegim var fazla ayakta durunca kasıklarım agrıyor
selam şafak güzelleri
hoşgeldin canımm ben çok hastayım kızlarr grip olmuşumm:2:
selam flowerım tek bızmı varız
hoşgeldin susum evet yaa kimse yok canım da sıkkın, kaldım bi başıma
naber nasılsın canım?
benımde canım sıkkın aynen canım yabilmiyorumkismile
hayırdır tatlım sana noldu?
herhangı bırseyyok canım askerımde yanımda cok sukur ama hani durup dururken olur ya ınsana bi sıkıntı oyleyım ıstebilmiyorumkismile
senın neyın var
kızlar benimde canım sıkksın bilmiyorumkismile
hayır olsun canım yaa dogru diyosun oluyo arada öyle insana.. ben de çok özledim nişanlımı canım yaaa 8 ay oldu görüşmediğimiz... izne de gelmek istemiyo hem dönüşü zor olucak hem de boşu boşuna 20 gün geçecek erken gelirim diye düşündüğünden
haklı sonuna kadar hak veriyorum ama dayanamıorum bazen sabır kalmıo
sana noldu canııımm?
bilmiyorumkismileah canım ya bi bitirsek şu günleri kurtulsak tamamen keşke butun sıkıtınlar geçse:1hug:
cnm valla belli bi sebebi yok aslında ama az önce askerimle konuştum. onunda canı sıkkınmış bu defa bir katd aha ben sıkılmış oldum. moral vermeye çalıştım ama telefonu kapatınca bende çöktüm :gitme:
ya senin neyin var?
evet yaa yeter artık gerçekten çok uzun bir süre bu 15 ay.. ne kadar mantıksız.. olmuyo işte ne izni var ne çarşısı ne interneti ne benim gitme imkanım.. hiç biri yok napıcaz yani biz özlemekten deliricez herhalde sonunda :sinifsinif:
ah yazık canım yaa onlar da bunalıyo da kimi zaman belli ediyolar işte onda da biz moral vermeye çalışıyoruz ama o anda bizim de canımız sıkkınsa olmuyo maalesef
ben de çok özledim artık daralmaya başladım ondan böyleyim canım yaa duramıyorum yerimde mafoldumben
offf cnm yaaa valla bu askerlik geçiyor ama geçerkende insan neler atlatıyor. sizin çok az kaldı ama görüşemediğiniz içiin iyice zorlaştı bu süreç tabi bilmiyorumkismile
Selam kızlar ben geldim
ne var ne yok bakalım
Moraller eksi sıfırlarda dolanıyor boshayallersmile
bende şöyle bi bakim dedim sizi gördüm.tam gidiodum gördüm selam duygucum sorma yaa dşbe vurduk bu gece kimse de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?