Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=07 ANTALYA SELAM..... :teytey:

:teytey: ....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=15 BURDUR SELAM...... :teytey:

:teytey: ....04/11/2010....SAMETSEVGİ=17 ÇANAKKALE SELAM..... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010....GAMİŞ=18 ÇANKIRI SELAM...... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010......PAPATYAA88=18 ÇANKIRI SELAM...... :teytey:

:teytey: ....06/11/2010.....MEHABBET=19 ÇORUM SELAM..... :teytey:

:teytey: ....11/11/2010.....SARILALE0308=24 ERZİNCAN SELAM...... :teytey:

:teytey: .....14/11/2010.....ESMERİMM=27 GAZİANTEP SELAM..... :teytey:

:teytey: ....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=33 İÇEL SELAM...... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....OZLEMBBC=34 İSTANBUL SELAM..... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=34 İSTANBUL SELAM..... :teytey:

:teytey: ....11/12/2010.....SEHT=54 SAKARYA SELAM..... :teytey:

:teytey: ....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=62 TUNCELİ SELAM..... :teytey:

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

tesekkür ederim bende yedim geldim sofrayı kaldırdım tek kaynanam yerleştirsin bulaşıklar benim bebegim var fazla ayakta durunca kasıklarım agrıyor

selam canıım benim gelmem biraz uzun sürdü o işlerin hepsi yaptım geldim:)
nası gidiyo hamilelik napıyo bebiş :)

selam şafak güzelleri

selam canııımmm..

hoşgeldin canımm ben çok hastayım kızlarr grip olmuşumm:2:

vah vaah geçmiş olsun tatlım yaa ben de öyleyim ya 1 haftadır berbat bişey... antibiyotik içiorum 5 gündür bugün son günü, daha bugün kalkabildim ayağa laelaelaelaelae
ilaca başladın mı?

herhangı bırseyyok canım askerımde yanımda cok sukur ama hani durup dururken olur ya ınsana bi sıkıntı oyleyım ıstebilmiyorumkismile
senın neyın var

hayır olsun canım yaa dogru diyosun oluyo arada öyle insana.. ben de çok özledim nişanlımı canım yaaa 8 ay oldu görüşmediğimiz... izne de gelmek istemiyo hem dönüşü zor olucak hem de boşu boşuna 20 gün geçecek erken gelirim diye düşündüğünden
haklı sonuna kadar hak veriyorum ama dayanamıorum bazen sabır kalmıo

kızlar benimde canım sıkksın bilmiyorumkismile

sana noldu canııımm?

bilmiyorumkismileah canım ya bi bitirsek şu günleri kurtulsak tamamen keşke butun sıkıtınlar geçse:1hug:

cnm valla belli bi sebebi yok aslında ama az önce askerimle konuştum. onunda canı sıkkınmış bu defa bir katd aha ben sıkılmış oldum. moral vermeye çalıştım ama telefonu kapatınca bende çöktüm :gitme:

ya senin neyin var?

bilmiyorumkismileah canım ya bi bitirsek şu günleri kurtulsak tamamen keşke butun sıkıtınlar geçse:1hug:

evet yaa yeter artık gerçekten çok uzun bir süre bu 15 ay.. ne kadar mantıksız.. olmuyo işte ne izni var ne çarşısı ne interneti ne benim gitme imkanım.. hiç biri yok napıcaz yani biz özlemekten deliricez herhalde sonunda :sinifsinif:

ah yazık canım yaa onlar da bunalıyo da kimi zaman belli ediyolar işte onda da biz moral vermeye çalışıyoruz ama o anda bizim de canımız sıkkınsa olmuyo maalesef
ben de çok özledim artık daralmaya başladım ondan böyleyim canım yaa duramıyorum yerimde mafoldumben

offf cnm yaaa valla bu askerlik geçiyor ama geçerkende insan neler atlatıyor. sizin çok az kaldı ama görüşemediğiniz içiin iyice zorlaştı bu süreç tabi bilmiyorumkismile

offf cnm yaaa valla bu askerlik geçiyor ama geçerkende insan neler atlatıyor. sizin çok az kaldı ama görüşemediğiniz içiin iyice zorlaştı bu süreç tabi bilmiyorumkismile

evet canım yaa gerçekten günler geçiyor çok şükür geçmiyor demiyorum ama bizden de götürüyo bişeyler giderken.. yıprandım resmen, herşeye sinirleniyorum parlıyorum hiç bişeye sabrım kalmadı, çevremdileri kırıp geçiriyorum engel olamıyorum kendime.. az kaldı ama hala nişanlımın komutanları burda izin kullanmak zorunlu diyomuş.. o da istemiyo bitirip gelmek istiyo, gelip gidip yeniden üzülmeyelim diyo haklı o da.. kafamçokkarıştı iyice zorlaştı yani bu son aylar...

tam gidiodum gördüm selam duygucum sorma yaa dşbe vurduk bu gece kimse de yok
bende şöyle bi bakim dedim sizi gördüm.
Zaman zaman çok zorluyor şu askerlik meselesi ya
psikolojimiz hepten çöktü. Yok düştü yok çıktı yok rafa kalktı laçka oldu sinirler.
Dayanmamız lazım biraz daha sabır.
Sabrın sonu selamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…