Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet maalaesef şansımıza askerliğin de zoru bizi buldu... bizde de çok oluyo konusurken öyle duraksamalar,tıkanmalar biraz da o yüzden çok sık konuşamıyoruz teleonda bazen o kötü oluyo bazen ben.. artık birbirimizi de toplayamıyoruz ikimiz de çok özledik..
inşallah gelicekler öyle bi gün sarılacaklar bize bitecek tüm hasretler ve bu son ayrılıgımız olsun hepimizin bundan sonra hep gülelim mutlu olalım :Saruboceq:

tek umudumuz biran önce kavusmak keske düşse askerlik 90 gün düşecek bu ne demek muhteşem bi olay demek....belli bi zamandan sonra alttan alma destek verme durumuda olmuyo çünki tıkandıgın en son nokta off off nerde seninki ben yakın olsun die çok dua ettim ama cok uzaga gitti

evet gün geliyor senin de dayanacak sabrın kalmıyor onun da böyle olunca da ne alttan alabiliyosun ne destek olabiliyosun, tartışmalar saçma sapan sebebplerden kavgalar olabiliyo maalesef.. allah yardımcımız olsun inşallah düşsün askerlik biran öce de gelsinler..ben hep hayırlısı olsun diye dua ettim, yakın-uzak demedim hiç ama tabii ki yakın olsun da durum böyle olmasın die de içimden geçirirdim.. maalesef benimki de çok uzağa gitti, doğuda canım... o yüzden zaten ne çarşısı var ne interneti ne de ben gidebiliorum görmeye :sinifsinif:

Hoşbuldum canım saol kaydirigubbakcemile5

beni bgün özlem vurdu yine çok sıkıldım sinirlerim bozuldu, öyleee muhabbete daldık.. senden naber nasılsın?

Kızlar yemeğe gidiyorum görüşmek üzere inş opuyorumnanaktan

afiyet olsun canım benim de kalkıp yemem lazım ama hiç canım istemiyo :sinifsinif:

biraz biz bugün duysalız folewerble o yüzden sende duygusallaşma die böle karsıladım :))) hepimiz mutlu olalım inşallah

sorma yaa çok sıkıldım sinirlerim bozuldu bugün benim neyse hadi toplarlanalım sen de yemek yemeğe git sonra görüşürüz, üzmeyelim bebişi de yerimseniben

byy benimde kaynana şimdi çıldıracak mutfakda yemek yapıyo ben net basında :)))))

aman delirtme kadını hadi git yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…