- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.161
nereye gitsem arkamda sanki çıkıp geldi sarılacak aşkım diyecek sesi kulagımda her an çok zoruma gidiyo yalnızlık.......senin benden kötüymüş yaa bari hergün arayabilse keşke ahhh ahhh valla onlar asker olup adam olacaklar die biz hergün yaşlanıyoruzzz hergün ömrümden ömür gidiyo...hele telefon acıp nasılsın falan konusuyoruz sonra duraklıyo ben seni çok özledim dioo o zaman paramparça oluyo kalbim
Hayırlı akşamlar millett =)
evet maalaesef şansımıza askerliğin de zoru bizi buldu... bizde de çok oluyo konusurken öyle duraksamalar,tıkanmalar biraz da o yüzden çok sık konuşamıyoruz teleondabazen o kötü oluyo bazen ben.. artık birbirimizi de toplayamıyoruz ikimiz de çok özledik..
inşallah gelicekler öyle bi gün sarılacaklar bize bitecek tüm hasretler ve bu son ayrılıgımız olsun hepimizin bundan sonra hep gülelim mutlu olalım :Saruboceq:
Hayırlı akşamlar millett =)
selam canım hoşgeldin:)
kızlar yazamadım kusura bakmayın babam geldi cıkmak zorundayım
en güzel günler senin olsun iyi akşamlar hg
Ay ne güzel bir duayla karşılandım, çok sağol canım, en güzel günler her daim bizlerle olsun inşAllah olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
Kızlar yemeğe gidiyorum görüşmek üzere inş opuyorumnanaktan
tek umudumuz biran önce kavusmak keske düşse askerlik 90 gün düşecek bu ne demek muhteşem bi olay demek....belli bi zamandan sonra alttan alma destek verme durumuda olmuyo çünki tıkandıgın en son nokta off off nerde seninki ben yakın olsun die çok dua ettim ama cok uzaga gitti
Hoşbuldum canım saol kaydirigubbakcemile5
Kızlar yemeğe gidiyorum görüşmek üzere inş opuyorumnanaktan
biraz biz bugün duysalız folewerble o yüzden sende duygusallaşma die böle karsıladım :))) hepimiz mutlu olalım inşallah
byy benimde kaynana şimdi çıldıracak mutfakda yemek yapıyo ben net basında :)))))
flowerb neredesin gıı şimdi kaynanam çagıracak beni mutfakda yemek yapıyo bende net basında konusuyorum :)))
hadi afiyet olsun ben de yiyip geleyim görüşürüz :)
selam şafak güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?