Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam hatunlar

çağlam süper ya kız bırak ayrı odayı yat sevdiçeğinin omzuna uyu ay benim aşkımda gelecek inşallah 25 aralıkta az kaldı 7 kasımda da bizim tanışma yıldönümümüz 4 yılı deviriyoruz gitcem kuzucuğumun yanına pazara geliyorzemuszemuszemuszemus

selam canım daha düşmedi düştü düşcek derken bekliyoruz senin askerin yeni mi gidecek yoksa gittimi

allahıma bin şükürler olsun şafagımız 133 ama askerlik düşerse 43 umutla bekliyorum son haberleri izleyemedim netten baktım bişey yok merak ediyorum allahım inşallah düşer ve biz biran önce askerlerimize kavuşuruzz

geçmiş olsun flowerb dikkat et kedinee, havalar çok fenaa

saol büşracım daha iyim bugün çok şükür..

flowerbcim nasıl odun tatlım biraz daha iyi misin

bugün daha ancak kendime gelebildim canım daha iyim çok şükür saol:)

ayy bende hastayımmmm

geçmiş olsun canıım çok fena valla 1 haftada ancak toparlandım ama hala hastayım yanii :S

Selam kızlarrrrrrrr ,askerm yanımda çok mutluyum yemın törenı harıkaydıııııı gercekten cok gurur verıcı.

selam canııımmm.. anlattıgımız kadar var dimi yemin töreni süper bişey :) tadını çıkart bol bol hasret giderin :)

huhuuuuuuuuuuu kimse yokmuuu

bi tek ben varım

ben geldiiimmm :) selam.. nasılsınız? canım çok sıkılıyo ya nolucak bu askerlik düşecek mi yakın zamanda, çok özledim ben nişanlımı yaa.. tam 8 ay oldu birbirimizi görmediğimiz dayanılmaz oldu bu özlem :sinifsinif:

hoşgeldin canım bende kocamı çok özledim hiç birgününe dayanılmaz hasretlik çok zor buün msnede gördüm ama yetmiyor kiii

hoşgeldin canım bende kocamı çok özledim hiç birgününe dayanılmaz hasretlik çok zor buün msnede gördüm ama yetmiyor kiii

yetmez canım yetmez.. benim nişanlımın çarşısı da yok interneti de tek iletişimimiz telefon, onda da az konuşabiliyoruz, bazen günde bir bazen haftada 2 kere ancak... gün geliyo az kaldı dayan bu kadar dayandın diyorum kendime, gün geliyor bugün gibi özlem ağır basıyor hiç bişey dinlemiyor kalbim... :çok üzgünüm:

nereye gitsem arkamda sanki çıkıp geldi sarılacak aşkım diyecek sesi kulagımda her an çok zoruma gidiyo yalnızlık.......senin benden kötüymüş yaa bari hergün arayabilse keşke ahhh ahhh valla onlar asker olup adam olacaklar die biz hergün yaşlanıyoruzzz hergün ömrümden ömür gidiyo...hele telefon acıp nasılsın falan konusuyoruz sonra duraklıyo ben seni çok özledim dioo o zaman paramparça oluyo kalbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…