- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.141
Haklsn cnm benm hayrlsı bakalm.
slm kızlar nasılsınız askerlik düşecekmi yaa merak ediyorum bilgisi olan varmı ?????bilmiyorumkismile
selam canım daha düşmedi düştü düşcek derken bekliyoruz senin askerin yeni mi gidecek yoksa gittimi
mrbnasılsın iyimisin
geçmiş olsun flowerb dikkat et kedinee, havalar çok fenaa
flowerbcim nasıl odun tatlım biraz daha iyi misin
ayy bende hastayımmmm
Selam kızlarrrrrrrr ,askerm yanımda çok mutluyum yemın törenı harıkaydıııııı gercekten cok gurur verıcı.
huhuuuuuuuuuuu kimse yokmuuu
bi tek ben varım
tsk iyim burda takılıyom birileri gelsede konussam die bekliyom :) sen nasılsın
rabbim hepinize hayırlı teskereler versin canlarım...rabbim hepinizi sağ sali kavuşturun sevdiklerinize,askerlerinize ayırmasın hiçbirinizi
hımmm valla bende ne zaman girsem burayı boş buluyordum bu sefer biriyle konusucam sevindim
hoşgeldin canım bende kocamı çok özledim hiç birgününe dayanılmaz hasretlik çok zor buün msnede gördüm ama yetmiyor kiiisaol büşracım daha iyim bugün çok şükür..
bugün daha ancak kendime gelebildim canım daha iyim çok şükür saol:)
geçmiş olsun canıım çok fena valla 1 haftada ancak toparlandım ama hala hastayım yanii :S
selam canııımmm.. anlattıgımız kadar var dimi yemin töreni süper bişey :) tadını çıkart bol bol hasret giderin :)
ben geldiiimmm :) selam.. nasılsınız? canım çok sıkılıyo ya nolucak bu askerlik düşecek mi yakın zamanda, çok özledim ben nişanlımı yaa.. tam 8 ay oldu birbirimizi görmediğimiz dayanılmaz oldu bu özlem :sinifsinif:
rabbim hepinize hayırlı teskereler versin canlarım...rabbim hepinizi sağ sali kavuşturun sevdiklerinize,askerlerinize ayırmasın hiçbirinizi
hoşgeldin canım bende kocamı çok özledim hiç birgününe dayanılmaz hasretlik çok zor buün msnede gördüm ama yetmiyor kiii
yetmez canım yetmez.. benim nişanlımın çarşısı da yok interneti de tek iletişimimiz telefon, onda da az konuşabiliyoruz, bazen günde bir bazen haftada 2 kere ancak... gün geliyo az kaldı dayan bu kadar dayandın diyorum kendime, gün geliyor bugün gibi özlem ağır basıyor hiç bişey dinlemiyor kalbim... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?