Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Tamam tamam buranin en yaslisi benim ama sirami baskasina veriyom banane :sinifsinif:

'
Yaaaa ama beni görmedin yaaaaaa :bbo: klava:

:roflol::roflol:
Canım benimm herşeyin hayırlısı..
Evet seni görmedim büyük teyzelerimden biri hamileydi rüyamda..
28 yaşında oğlu var artık siz düşününnn akannehir

yani yinede bilmiyorum canım %100korumaz heralde pek bilgim yok yinede bu konularda.. ama doktora gitmişsin anlaşılırdı hemen ozaman yanii...hem öyle bişeyden şüphe etselerdi iğne vurmazlardı sana kuzum

Ben alıyım sırayı diycem ama daha evlilik yok malesef sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Valla ablamlardan hayır yok evlenip yapcamm bitanee:roflol:
bekleme bosver sen :)
benimkide tuhaf yaklasik 2 senedir evliyim ama dugun olmadi daha
onun icin olmaz :) ve once askerlikten gelsin ondan sonra para biriktirmek istiyorum ondan sonra allah izin verirsee

anowww.. aradinmi teyzeni bari :lepi:
Benim e$imin bir akrabasida gec dogurdu yanlislikla..
kadin 48 yasinda.. oglu 25 galibaaa ve bebisi oldu :)

begümcüm teşekkür ederim çok saol canım iyiKİ VARSINIZ YA

MESAJ ATMIŞ GÜNAYDIN DİYE BENDE SANADA GÜNAYDIN DEDİM
NAPTIN KONUŞMADIN DİMİ YAZMIŞ
KIZLAR BEN NE YAPICAM

günaydın canım, iyilik yeni bi haftaya başladık. inşallah çabucak ve güzelce geçer. brifing ne oalcak bakalım CADIARZU

sen nasılsın?

geçsin bitsin bu hafta da çabucak bakalım perşembe hayırlı haber alıcaz mı heyecan yaptım çok fena

Kiz ciddimisin ???laelaelaelaelae

Ohhh be canim tsk ederinm.. bi sen demedin hamile falan diyeee..
Seni seviyom kiz :))) kafamçokkarıştı küstüm digerlerinee... beni korkutuyorlar :)))

ama kendin istedin rüyanda gör beni diye ben de gördüm şimdi niye küstün aklinialirimsmile

Valla kuzumm.. Benim rüyalar bi acaiptir sonrası genelde gelirr sölemedii demee :roflol:

hahahaa benim de vardr öyle bi özelliğim işte yaa geçen hafta konuşuyoduk babyke de beni rüyanda göreceksin bu gece dedi, seni tanımıyorum bile nası göreyim yahu sdedim, o gece yeşil hastane örtüsüne sarılı siyah saçlı kız bebek gördüm, ahanda dedim göreceksin dedi dedi, gördüm vallaaa kaydirigubbakcemile3

olabilir canım bende de çıktı ya benim de sürekli bulantım ve ağrım vardı.. endoscopi yaptırdım da çıktı, 2 aydır ilaç kullanıyodum ilaç bitti haftasonu bu sabah yine bulantıyla uyandım kafamçokkarıştı
kontrole gidicem ben de bilmiyorumkismile,

o zaman bi bebek daha geliioooo delikafadulden

bekleme bosver sen :)
benimkide tuhaf yaklasik 2 senedir evliyim ama dugun olmadi daha
onun icin olmaz :) ve once askerlikten gelsin ondan sonra para biriktirmek istiyorum ondan sonra allah izin verirsee

Gaza getirme beni babkkeeee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
benim oğluşum var zaten ya bak avatarda yanımda yatıyoo sempatiksalakcinni

KIZLAR BEN NE YAPICAM

Cnnmmmm ya konusma daha bence..
yazmistim sana diger topicindee... once iliskiniz saglam olsun cnm.. (

bence de burcum ben de bebykeyle aynı düşüncedeyim zaten hemenhemen aynı şeyi yazmışız yerimseniben

KIZLAR BEN NE YAPICAM

Valla canım eğer ben kaandan vazgeçmem diyosan mecburen konuşcaksın
babanla ki rahat rahat görüşüp iyice tanıyın birbirinizi. Yoksa başka türlü görüşemiyceksiniz anladğım kadarıyla

ahhh sanada gecmis olsun canim... aman genede sukurler olsun vallaha
elim ayagim tutuyo.. mutluyum.. sagligim yerineee..

Gaza getirme beni babkkeeee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
benim oğluşum var zaten ya bak avatarda yanımda yatıyoo sempatiksalakcinni
hahahaha hadi bebis istiyom.. teyze olmak istiyom..
Evet gördüm cok seker.. ama bebis daha seker lülülülülülü

baybkem abowwwwwww sempatiksalakcinni teyzemi oluoz uleynnn kaydirigubbakcemile2 yaşasın bence hamilesin hislerimde asla yanılmam :teytey: :teytey: hadiyin kızlar küçük baybke için hep beraber halay çekelim :teytey::teytey:

saol canım baktır bakalım sen de bi kan tahlili sonucuna göre, kanda da çıkıo o bakteri zaqten yerimseniben
ben de bebek manyağıyım yaa çok seviyorum ama herşeyin zamanı var sempatiksalakcinni

kiz nediyon yaa.. senin his nerden cikti simdiiii
yok oyle bisey yaww klava:

saol canım baktır bakalım sen de bi kan tahlili sonucuna göre, kanda da çıkıo o bakteri zaqten yerimseniben
ben de bebek manyağıyım yaa çok seviyorum ama herşeyin zamanı var sempatiksalakcinni
Hayirlisi cnm benimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…