Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:çok üzgünüm: ben yemin törenine gidememiştim

ben de gideceğim son güne kadar emin değildim nasıl heyecanlıydım korkuyodum:sinifsinif: gittikten sonra inanmıştım ancak kaydirigubbakcemile3
kısa bi süre sonra da dağıtım iznine geliyor nasolsa o zaman görüşmüşsünüzdür canım üzülme sen opuyorumnanaktan
asıl sonrası belirsiz süreç izne gelicek mi, nereye gidecek ustabirlğine de ben gidicek miyim yanına dşye düşündüren bi süreç laelaelaelaelae herşeyin hayırlısı olsun hepsi bitirip gelsin hayırlısıyla bi daha da ayrılık yaşamayalım..

Amin canım. Ah bi gelseler Şeniz

kızlar yemin töreni güseldi ama çok kalabalıktı aşkımı göremedimmmsonra çıktılar sırayla o kalabalıkta aşkımı bi gördüm nasıl sarıldım özlemişim sarılmayı çokksonra annesi babası ablası eniştesi ben mesut bi yerelere gttk yemek yedik oturduk sonra anneleri gtti bizde sewgilimle güsel bi hafta sonu geçirdikhihoyyytizmirde gezdikopuyorumnanaktanbi baktım hemen pazar akşam 5 olmuşordan sonrası bilindigi gbi hüzün o mutluluk yerini göz yaşına bıraktı.....:gitme:

Canım ne güzel gidebilmişsin yaa..Benim öyle bir şansım olmamıştı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…