- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.421
Bende gidemedim malesef.. ama dvd verdi :))) orda gordum askimi..:çok üzgünüm: ben yemin törenine gidememiştim
Hoşgeldinn tatlımmmm
Eee nasıldı bakalımm yemin törenininzz
:çok üzgünüm: ben yemin törenine gidememiştim
Bende gidemedim malesef.. ama dvd verdi :))) orda gordum askimi..
cok duygulandim vallahaaa
bir ton kisi birden yemin ediyooo.. vay beee turkbayragi
ben de gideceğim son güne kadar emin değildim nasıl heyecanlıydım korkuyodum:sinifsinif: gittikten sonra inanmıştım ancak kaydirigubbakcemile3
kısa bi süre sonra da dağıtım iznine geliyor nasolsa o zaman görüşmüşsünüzdür canım üzülme sen opuyorumnanaktan
asıl sonrası belirsiz süreç izne gelicek mi, nereye gidecek ustabirlğine de ben gidicek miyim yanına dşye düşündüren bi süreç laelaelaelaelae herşeyin hayırlısı olsun hepsi bitirip gelsin hayırlısıyla bi daha da ayrılık yaşamayalım..
yemin töreni çok kalabalıktı canım ama yemin törennden sonra çokk güseldiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide aynen oyle.. hep bidi bidi yapar..Eminim orda olmak bambaşka bi duydugudur.
Ama hep askerim yüzünden yok nasıl gitcekmişim tek başıma nasıl döncemişim bıdı bıdı bıdı :mymeka:
aayyy dimi rüya gibi, hiç bitmesini istemediğin bir rüya opuyorumnanaktan
benimkide aynen oyle.. hep bidi bidi yapar..
tek basina olmaz.. basina bisey gelir allah korusunnn.. duydugum tek sey o laelaelaelaelae
kızlar yemin töreni güseldi ama çok kalabalıktı aşkımı göremedimmmsonra çıktılar sırayla o kalabalıkta aşkımı bi gördüm nasıl sarıldım özlemişim sarılmayı çokk sonra annesi babası ablası eniştesi ben mesut bi yerelere gttk yemek yedik oturduk sonra anneleri gtti bizde sewgilimle güsel bi hafta sonu geçirdikhihoyyytizmirde gezdikopuyorumnanaktanbi baktım hemen pazar akşam 5 olmuş ordan sonrası bilindigi gbi hüzün o mutluluk yerini göz yaşına bıraktı.....:gitme:
Hee oyleler vallahabıdı bıdıcılarr :roflol:
kızlar çıkmak zorundayım şuan yegenm geldi ona bakıom durmuo yerindeeekafamçokkarıştıgörüşürz sonraaaa:hulya:
çok saolun kızlar yardımlarınız için
Yardımcı olabildiysek ne mutlu. Son karar senin tabi ne yapmayı düşünüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?