Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar bütün şafak programları farklı verio şafğımı şafağımı bile bilmiom yaaaa offfffffffff :çok üzgünüm:

:roflol: al benden bitane daha.. ah be güzelim bu forum beni de böyle tanıdı işte, nişanlım askere gitmeden önce sayma ben de saymıycam tezkerem belli oldugunda da söylemiycem süpriz yapıcam gelicem karşına pat diye dedi ama ben inat ettim sayıcam dedim ve her gün tek tek saydım, sonra baktım silüsü benden daha geç olanların bile şafağı benden daha az, babykeyle meg saolsun yardım ettiler bana tek tek hesapladılar, sonra nişanlıma sordum yanlış dedi ama gayet devam ettim saymaya, sonra bi gün laf arasında toplam izinlerini öğrendim onları da çıkarttım, şafak bu dedim geçenlerde, valla dogru yada yanlış demiycem ama şimdiye kadar saydıklarının en iyisi baya yaklaştın dogrusuna dedi.. kesin dalga geçiyo yada arada 1 gün falan fark var ondan bende emin deilim, bakalım görücez kaydirigubbakcemile3 ama kim böyle soru sorsa başlıyorum ben gülmeye, o günlerdeki paniğim geliyo aklıma.. herkes günü gününe biliyo ben biye bilmiorum diye tepiniyodum hatta bi gün dedim ki bu forum beni nası tanıdı, nişanlısı geldi hala şafak sayan kız olarak tanıdı :roflol:

Kızlarrr dün annem ben ve kankacıımm evli olanbi ark. var şehir dışında ona gittik oturmaya.. Annem onu görünce böyle kızıyla tek başına bi halde göndermem seni istanbula gelin dedi..Ben gurbetteyim burda zaten 23 senedir dedi sen gidersen ist.a kimsen yok orda dedi.. Seninki burdan tutarsa ev evlenin yoksa göndermem diyoo akannehir

Kızlar babamla konuşmazsam ki buluşup görüşemicem bu sefer ayrılıcaz ya

Benim babamda çok serttir görünüşte bende nişanlanmadan önce söylerken çok korkmuştum ama hiçde öyle olmadı babalardan bukadar ürkmeyelim onlar az çok tahmin ediyolar zaten kızlarının hayatında ciddi biri olduğunu ve tanışma vs.. durumların yaşanacağını.. ama ben yinede diyorum canım önce işe başlasın sonra bir sorun kalmaz ve babanla konuşursunn...

kızlar bende zaman ve işe gir o zaman ilk fırsatta sölücem dedim

yazdığım cevap
aslında konuşup konuşmaman benim için önemli değil önemli olan sende daha fazla vakit geçirmek istediğim zaman yanımda olman kısaca kimsenin karışmasını istemiyorum dedi

ben ne yazım buna karşılık kafam durdu artık

hayddaaaaaaaaaaaaaaa gönderiri merak ertme canım

anowwwwww... canim yaa seni dusunuyor annen.. gondermicek diye bisey yok bence.. uzuldugu icin soylemistir :) ciddi degildir.. senin mutlulugunu istemiyomu sanki? olumunekankayizsmilekorkma sen

Siz nerde yaşamak istiyosunuz incimm.. Ama seninkinin işi gücü ailesi orda ise ist. da yaşamanız daha mantıklı gibi.. hem tekirdağ istanbul arası çok uzak deil annene gider gelirsin millet nerelere gelin gidio yaa 2günlük mesafelere...

anowwwwww... canim yaa seni dusunuyor annen.. gondermicek diye bisey yok bence.. uzuldugu icin soylemistir :) ciddi degildir.. senin mutlulugunu istemiyomu sanki? olumunekankayizsmilekorkma sen

Beni düşündüğünü bilmezmiyim tatlım..Öyle anneden babadan yoksun bi şekilde olmamı istemiyor.. Hayırlısı artık o günler gelsinde..

Tatlım benimkinin ailesi falan ist.da .. Benim için farketmez dedim ist.-t.dağ arası 1,5 saat sadece fazla değil.. Ev alırsak çorludan olsun isterim fiyatları uygun olduğu için ama iş konusu kafamı karıştırıyor demişti benimkisi.. büyük ihtimalle ist.da oturcaz yani.. benimde kafama yatmadı değil aslında çünkü çorluda hayat yokk kısmet tabi herşey..

Merak etme canım annen alışır zamanla bu fikre. hem sen nerde mutlu olursan o memnun olucaktır...

bak işte o daha alışamadı buraya, zamanla çözülür ayrılık falan düşünme sen yerimseniben
biraz zamana ihtiyacınız var birbirinizi de tanımanız gerekiyor daha sizin opuyorumnanaktan

kızlarrr sewgilimin yemin töreninden döndüm şimdi geldim ewe:2:çok güsel hafata sonu geçirdik kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canııımm. dağıtm iznine gelicek dimi görüceksin daha? çok güzeldi dimi yuemin töreni, her yeni devreyle ben de yeniden yaşıyorum ymin töreni ve o haftasonunun heyecanını opuyorumnanaktan

Bilmiom vallaa.. O gün gelsin bi anneee dedimmm :1ninca:

dur canım yaa o günler gelsin değişir herşey.. zor tabii ki anneler için böyle durumlar.. herkesin bu konularada ayrı ayrı sıkıntıları oluyo mutlaka ama zamanla aşılıyo bence yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…