- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.621
öyle begümcüm psikolojileri aynı evet..ona sorsam psikolojim etkilemedi askerlik aynıyım ben diyo acaba gerçekten öylemi..
He birde ona seni özledim diyorum bende seni özledim diyor özlem konusu açılınca kapatmak istiyo bu konuyu bunun nedeninide anlamadım ve özledim demiyor pek.
ne kaynatiyonuz siz.. anladin anlamadinn anladin anlamadin ..alsanaalsanasmile
Beni sevmiyosunuz dimi.CADIARZU
oyle olsun ben kustum sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava::mymeka:
Ben eve gidiyom.. evde girecem ama sizi gormicemm laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
Cunku beni sevmiyosunuz hicc :umursamaz:mafoldumben
evet sorunca öyle, çok iyi, o yüzden izne de gelmek istemiyo zaten benimki hala dayanıcam diye krizde:bbo:
dayanamıyolar canım artık çok normal konuyu kapatması, bizde de öyle, hemen sesimiz değişiyo özlem konusu açılınca paldır küldür kapatıyoruz telefonu, yetmiyo artık telefon özlemimize... :teselli:
Vallah deeeebilmiyorumkismile bak bari bir kisi seviyoooooooo beni opuyorumnanaktanben seviom seni babykem hihoyyyt
ben seviom seni babykem hihoyyyt
evet canım ben hemen zırlak oluyorum zaten özlem konusu açılınca o da kapatalım bu konuyu kötü oluyoruz diyo hemen yanındakınden sıgara istiyoefkarlandım dıyo kaydirigubbakcemile3
geçicek biticek tertibim ya kurbanda biz plakalrda olcas allahın ıznıyleopuyorumnanaktan
Vallah deeeebilmiyorumkismile bak bari bir kisi seviyoooooooo beni opuyorumnanaktan
Bende seni seviyommmmmm
biz de sevioruz babikiyiiii ne var yaniiiiiiiiiiii :dilcikar: :roflol: :dilcikar:
Vallah deeeebilmiyorumkismile bak bari bir kisi seviyoooooooo beni opuyorumnanaktan
Bende seni seviyommmmmm
kızlar ne oluyor ya heryer karışmış bir başını bir sonunu okudum yazdıklarınızın hiçbirşey anlamadım
babykem ne oldu kız seviyoz tabi sevmez olurmuyuz kuzum
beni sevion mu piki benneyaptımki
sorma yaa can sıkıntısından birbirimize sataştık sonra böle oldu sonuç :roflol: kızlaaar hepinizi seviyoruz ki burdayız bu kadar her derdimizi paylaşıyoruz birbirimizin yapmayın yahu opuyorumnanaktan
hahahahaha saka yaptim kizlarrr opuyorumnanaktan
Ben hepinizi seviyorum..
ama genede en buyuk cavu$ benimki :lepi:
kiz 030603040383 $@#$@$ senin adin ne yaaaaa
Bluecim sakalastikkk :)
Ben hepinizi seviyorum..
Ben hepinizi seviyorum..
Senide seviyommmmmm tabiki.. sen benim sabahin korunde iste olan deliler arkadasimsinya beeeeennnnn :çok üzgünüm:
Yasmincimmmmm kac gozukuyom kizzz sengözlerimebaksanab bak bakalim gozumeyasmin canım adım yasmin :roflol: bu arada babikim senin yaşın kaç kuzucum yaaaŞeniz
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?