Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet sorunca öyle, çok iyi, o yüzden izne de gelmek istemiyo zaten benimki hala dayanıcam diye krizde :bbo:
dayanamıyolar canım artık çok normal konuyu kapatması, bizde de öyle, hemen sesimiz değişiyo özlem konusu açılınca paldır küldür kapatıyoruz telefonu, yetmiyo artık telefon özlemimize... :teselli:

ben seviom seni babykem hihoyyyt

evet canım ben hemen zırlak oluyorum zaten özlem konusu açılınca o da kapatalım bu konuyu kötü oluyoruz diyo hemen yanındakınden sıgara istiyo efkarlandım dıyo kaydirigubbakcemile3
geçicek biticek tertibim ya kurbanda biz plakalrda olcas allahın ıznıyleopuyorumnanaktan

inşallah canım inşallah biz de 12 kasımda başlıycaz illere inşallah opuyorumnanaktan

Vallah deeeebilmiyorumkismile bak bari bir kisi seviyoooooooo beni opuyorumnanaktan
Bende seni seviyommmmmm

aaa ama üzüldüm babykem herhalde seviyoruz biz de seni yaaa yapma böyle dimi 0306??? :asigim:

kızlar ne oluyor ya heryer karışmış bir başını bir sonunu okudum yazdıklarınızın hiçbirşey anlamadım

babykem ne oldu kız seviyoz tabi sevmez olurmuyuz kuzum

sorma yaa can sıkıntısından birbirimize sataştık sonra böle oldu sonuç :roflol: kızlaaar hepinizi seviyoruz ki burdayız bu kadar her derdimizi paylaşıyoruz birbirimizin yapmayın yahu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…