- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #93.841
hadi ya canim.. hmmm aslinda iyi he yogun olduklari zaman.. zaman daha cabuk geciyo ozaman.. Aksama kadar sabir et cnm..Saoll tatlımm gülerek giycem inşallahh kaydirigubbakcemile2
Benimi bugün yok tank sevkiyatı yapcaklarmış.. Akşama kadar yokum dedii akannehir
hadi ya canim.. hmmm aslinda iyi he yogun olduklari zaman.. zaman daha cabuk geciyo ozaman.. Aksama kadar sabir et cnm..
Benimki dun duygulandi yaa..
Bir cocuk kemence calmis sarki soylemis... bizim sarkimizi istemis..
Güvercinim... msj yolladi o anda.. aglamamak icin zor tutuyorum kendimi diye..
cok özledim seni diye.. cocuk bakmis herkes duygulandi... birden horon calmis..
Horon tepmisler
Evet yaaaa... cok sükürrr.. yaklastiiii...Sizinde az kaldı babykemm inşallah perşembe güzel haberler gelirde kavuşururz hemencecikk hihoyyyt
Heheheeee :teytey::teytey:
Evet yaaaa... cok sükürrr.. yaklastiiii...
Aiii insallah hepimiz birden kavusuruzzz... :Saruboceq:
ne süper olur dimi cnm..
Ama ben genede yanina gidemem malesef. Subata kadar beklemem lazim..
Ama olsun hep msnde gorusuruz.. Aman ciksindaaa, rahat etsindee o yeter bana.
Heyaaa... Dansöz.. Horon ekibi.. Roman, Cifteteliii.. ne istersen :)))İnşallahh tatlım yaa..
Anemm burasıı bayram havasında olur vallaaa güzel bi kutlama yaparız artıkınnn :teytey:delikafadulden:lepi:
Hayirdir canim.. neden hic gorusmedin nisanlinla canim?
günaydınn cnaımmm a.s. heheheee dövmezz tatlımm severr o siziii zemuszemus
Müsait olmamıştır muhtemelenn tatlım ama seni anlamıo değilim .. İnsanın içi rahat etmio haber almadan.. :1ninca:
hadi ya canim.. hmmm aslinda iyi he yogun olduklari zaman.. zaman daha cabuk geciyo ozaman.. Aksama kadar sabir et cnm..
Benimki dun duygulandi yaa..
Bir cocuk kemence calmis sarki soylemis... bizim sarkimizi istemis..
Güvercinim... msj yolladi o anda.. aglamamak icin zor tutuyorum kendimi diye..
cok özledim seni diye.. cocuk bakmis herkes duygulandi... birden horon calmis..
Horon tepmisler
Sizinde az kaldı babykemm inşallah perşembe güzel haberler gelirde kavuşururz hemencecikk hihoyyyt
Heheheeee :teytey::teytey:
Evet yaaaa... cok sükürrr.. yaklastiiii...
Aiii insallah hepimiz birden kavusuruzzz... :Saruboceq:
ne süper olur dimi cnm..
Ama ben genede yanina gidemem malesef. Subata kadar beklemem lazim..
Ama olsun hep msnde gorusuruz.. Aman ciksindaaa, rahat etsindee o yeter bana.
İnşallahh tatlım yaa..
Anemm burasıı bayram havasında olur vallaaa güzel bi kutlama yaparız artıkınnn :teytey:delikafadulden:lepi:
Heyaaa... Dansöz.. Horon ekibi.. Roman, Cifteteliii.. ne istersen :)))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
kızlar şimdi perşembe günü askerlik süresimi açıklancak yoksa füze felan diyolardı onunla ilgili bişeymi açıklancak ben anlamadım bu işi :bbo:
yaa sorma canım 3 gün önce aradıgında anlattı, nöbette beraber oldugu bi arkadaşıyla telefonları aynı modelmiş, komutan benimkinde telefon oldugunu biliyodu maaşallah iyiydi araları ama gözümüze sokmadan kullanın diyodu, diğer akıllı yakalanmış.. komutan da ceza 27 gün vemiş çocuğa ama telefon aynı diye benimkinin sanmış güvendiğim dağlara kar yağdı gözümüe sokma demiştik demiş.. çok ağırına gitmiş nişanlımın ama arkadaşı olduğu için bişey de diyememiş, sakladım bi kaç gün kullanmıycam hiç dedi, ankesörlü boş oldukça konusuruz dedi.. dün değil evvelki gün konuştuk ama dün arayamadı herhalde, müsait deildir diye ben de aramadım ama aklım onda inşallah bişey olmaz da anlaşılır işin doğrusu yaa :çok üzgünüm:
evet yaa bi de yukardaki gibi bi durum olunca allah korusun ceza falan verirler ona da diye çok korkuyorum, bi de bu olay öncesinde zorunlu hepiniz izin kullanıcaksınız demişti komutan, benimki de aramız iyi maaşallah izine gelmemek için şansımı kullanıcam demişti ama böyle bi olay yaşanınca konuşamamış da kaçıyorum komutanı gördüğüm yerde diyo eyvahedigeldismile nolucak bilmiorum yaa.. :bbo:
ayyy yazık yaaa :teselli: oluyo arada öyle anlar yaşadıkları benimkinin yanındaki de telefonunda damar şarkılar çalışıyo arada dağılıyo benimki de bana sözlerini yolluyodu falan boshayallersmile
kızlar şimdi perşembe günü askerlik süresimi açıklancak yoksa füze felan diyolardı onunla ilgili bişeymi açıklancak ben anlamadım bu işi :bbo:
günaydın canıımmm opuyorumnanaktan perşembe günü genelkurmay başbakana brifing vericek askerlik konusundaki son durumla ilgili, taslağı paylaşacak, başbakanla anlaşırlarsa meclise sunulacak, meclis de onaylayınca iş tamaaammmmm opuyorumnanaktan :Saruboceq:
günaydın canıımmm opuyorumnanaktan perşembe günü genelkurmay başbakana brifing vericek askerlik konusundaki son durumla ilgili, taslağı paylaşacak, başbakanla anlaşırlarsa meclise sunulacak, meclis de onaylayınca iş tamaaammmmm opuyorumnanaktan :Saruboceq:
Günaydin canim.. nasilsin..günaydın kızlar maşşallah bu ne hız yahu
günaydınn tatlımmmgünaydın kızlar maşşallah bu ne hız yahu
Günaydin canim.. nasilsin..hizliyiz bizzzz.. gel uc bizimlee
günaydınn tatlımmm
günaydınn hayranımm hoşgeldinizz kızlarrr
bugün uçuyoruzzzzzhihoyyyt
Tek rakibimizzzzz THY :)))
neden cnm?benim kafam karıştı valla kızlar :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?