Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bilmiyorum nolucak canım yaa benimki hiç öyle ispiyonlasın şikayet etsin falan gibi huyları yoktur.. arkadaşı diye korur şimdi gidi de demez ceza bil alsa, onu bildiğim için konuşur diyemiyorum ama belki anlaşılır bi şekilde yaa :çok üzgünüm: ooff valla durduk yere nerden çıktı böle bişey bilmiyorum.. arıycam akşama aramazsa merak etmeye başladım :bbo:

günaydın kızlar maşşallah bu ne hız yahu

günaydın canıımm

Günaydin hayranim..

Kiz flowercimmm.. meclise sunulmasi uzun surermi ya?
Neden ozaman ben gecen hafta radyoda haberde.. meclis onayladi diye duydum ya.. yemin ederim oyle demislerdi :S:S:S

bilmiorum ki tatlım yaaa inşallah çabuk olur ama bu perşembe onay çıksa başbakadan çok fazla uzun süreceğini sanmıyorum sürecin herhalde kasımda olan olur :uhm:
senin duydugun sınır ötesi tezkere olmasın?

ozaman perşembe açıklanmazki daha başbakanın incelemsi lazım öyle değilmi yani bizimkiler teskereyi alır benim hiç umudum yok boshayallersmile

hiç bilmiyorum ne zaman uygulamaya konulur, ne zaman resmi gazetede açıklanır :bbo: ama bir an önce olması yönünde dualarımız, bizimkiler de yararlansın yaaa :Saruboceq:

Günaydin canim.. nasilsin.. hizliyiz bizzzz.. gel uc bizimlee

yiihhhuuuuuu

günaydınn tatlımmm
günaydınn hayranımm hoşgeldinizz kızlarrr

bugün uçuyoruzzzzz hihoyyyt
Tek rakibimizzzzz THY :)))

tam pilot modundoyum kafayı koysam bir yere uyku alemine anında uçuşa geçeçeğim

benim kafam karıştı valla kızlar :bbo:

benimde kafamçokkarıştı

OFFFFFFFFFFFF gene işteyim bi tatil yok beeeeeeeee :bbo:

al ben dende o kadar yakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydın canım nasıl oldun bugün

Günaydınnn :1rolleyes:

günaydınlar canım nasılsına.s.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

OFFFFFFFFFFFF gene işteyim bi tatil yok beeeeeeeee :bbo:

Günaydınnn :1rolleyes:

bend eiyiyim çok şükür

barıştık :)
ama aileme inat gidiyor kızlar

günaydın kızlar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
valla burcum dün okudumd a bişey yazmadım barışacağınızı bildiğim için, daha yeni geldi askerden gel gitler yaşaması normal, ani kararlar almayın birbirinizi boşa üzmeyin o yüzden demiştim önceki gün de aklinialirimsmile

Flowercim.. Vallah bilmiyorum.. tek tip askerlik demislerdi haberde gecen hafta.. hayirlisi artik.. iyi veya kotu bir karar gelsin artik..

hayraniim.. Ahh bir an once karar gelsin.. herkez heyecanliii

tatlikis Ahh cnm sevindim barismaniza.. bugun bulusmicakmisiniz?

yengec123 Hosgeldin cnmm nasilsin..

ya kızlar bana da herkes hadi gözün aydın askerlik düşmüş diyip duruyor bütün sinirlerim zıplıyor düşmedi ya herkesi böyle kandırıyorlar diyorum

ya kızlar bana da herkes hadi gözün aydın askerlik düşmüş diyip duruyor bütün sinirlerim zıplıyor düşmedi ya herkesi böyle kandırıyorlar diyorum

aynen canım yaaa şirkettikler gözünaydın hadi yine iyisiniz şanslısınız diyo, nişanlımın kuzenleri arıyo 1 ay içinde oluyomuş yaa kesin vurucak bizimkine diyo, haberlerde biri olucak biri olmıycak diyo iyice çorba olduk kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…