- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.161
ay tabi yaa bayıltmayalım çocuğa da ne öle depresif bi hav şöle canlansın o da biraz kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: tamam mı duydun mu şöfeeerrr istek parçalarımızı???
ay tabi yaa bayıltmayalım çocuğa da ne öle depresif bi hav şöle canlansın o da biraz kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: tamam mı duydun mu şöfeeerrr istek parçalarımızı???
cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur
kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme
laelaelaelaelae:teytey::sm_coollumunekankayizsmile
Allahhhh
neler isterrr nelerrr kuzummmm gelsinnnnnn hihoyyytsositososito:lepi:
çok sallanmayın canlar bi çıbıkta duruyoruz zatiiii :dance::dance:
saol şöffeeerrrrr
:roflol: delikafadulden aklinialirimsmile sengözlerimebaksanab sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: sen mesajlarına bak bakeeem çok sıkı tutunma çıbığa biz seni tutarız :roflol:
aman ne güzel maaşallah onakız valla costu babasını özlemiş galiba jandarmayı acınca iyice delirdi beb içerde cırpınıyo masallah bebegime :)))
Allahh Allahhh
kızlar benden size parçaaa
kibariyeden neşem yok anne yi açınn accık dökün kurtlarınızııı
haydeeeee hihoyyyt:teytey::teytey::lepi:delikafaduldenolumunekankayizsmile
hımm anladım cnm benimde 20 bende düşünmüyordum ama işte diyorumya nasıl çalıştıysak die aman dikkat et sende kalayım falan deme :) ama nasıl güzel oluyo sevdigine kavusmak ayyy mükemmel oluyo yaaa.....allah razı olsun saol cnm kim istiyorsa rabbim ona versin :Saruboceq:
aman ne güzel maaşallah ona
:roflol: amanın ben yapmayayım da rezil olmayayım şirketin ortasında takım elbiseli topuklulu kibariyeyele göbek atan bi tip hiç hoş olmaz aman diyim :roflol:
alkisalkisalkishihoyyyt:teytey::asigim:
yuhhh ohaoldumsmilebilmiyorumkismiledelikafadulden
yuh derken kocam deılmı sanane alsanaalsanasmile kötükedihüso
kocan olabilir amaaaaa fazla özele girdin gibi geldi :roflol: kaydirigubbakcemile3
ohhhhhhhh ohhhhhhhhhh allahhhhhhhhhhhhhhh azın kızlar azın cıldıralım coşalımm oyyy oyyyy bende burdan actım çostum valaa
Allahh Allahhh
kızlar benden size parçaaa
kibariyeden neşem yok anne yi açınn accık dökün kurtlarınızııı
haydeeeee hihoyyyt:teytey::teytey::lepi:delikafaduldenolumunekankayizsmile
aman ne güzel maaşallah ona
:roflol: amanın ben yapmayayım da rezil olmayayım şirketin ortasında takım elbiseli topuklulu kibariyeyele göbek atan bi tip hiç hoş olmaz aman diyim :roflol:
kocan olabilir amaaaaa fazla özele girdin gibi geldi :roflol: kaydirigubbakcemile3
NESE HEPIMIZ KIZIZ SONUCTA BISICIK OLMAZZZ NEYSEEEE BEN KAFA DAGITMAYA GELDIM COSALIM KIZLAAAR :lepi:
COSS COSS CNM ASKERLERIMIZ GELSINDE OYLE BIDE PART YAPARIZ KTT DE INSALLAH:enbuyukkk::teytey::asigim:
sadece çosmaklamı yetinelim neyse hade tamam öle olsun :))))kaydirigubbakcemile5
inşallahh hep bereabarr tatlımmmm :teytey:ben bunu askerlik süresi kısalırsa yapmayı düşünüyorum hihoyyyt
yarındaa tam takım edavatt toplanalım coşalım kopalımmm delikafaduldenbana bakııınnn ben çıkıyorum ve sizleri yarın bıraktıgım gibi mutlu isterim ona göreee, koyuvermek yoookkkk, hadi iyi akşamlar hepinize, görüşürüz yarrrıııınnnn aklinialirimsmile a.s.
incek vaaaaaar :lepi: şofeeer kusmak istiyorummm sağa çek süpürge tuttu sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile :sm_cool: Şeniz :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?