Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay tabi yaa bayıltmayalım çocuğa da ne öle depresif bi hav şöle canlansın o da biraz kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: tamam mı duydun mu şöfeeerrr istek parçalarımızı???

kız valla costu babasını özlemiş galiba jandarmayı acınca iyice delirdi beb içerde cırpınıyo masallah bebegime :)))

ay tabi yaa bayıltmayalım çocuğa da ne öle depresif bi hav şöle canlansın o da biraz kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: tamam mı duydun mu şöfeeerrr istek parçalarımızı???

Allahh Allahhh
kızlar benden size parçaaa
kibariyeden neşem yok anne yi açınn accık dökün kurtlarınızııı
haydeeeee hihoyyyt:teytey::teytey::lepi:delikafaduldenolumunekankayizsmile

saol şöffeeerrrrr
:roflol: delikafadulden aklinialirimsmile sengözlerimebaksanab sırnaşık şey

çok sallanmayın canlar bi çıbıkta duruyoruz zatiiii :dance::dance:

:roflol::roflol::roflol: sen mesajlarına bak bakeeem çok sıkı tutunma çıbığa biz seni tutarız :roflol:

kız valla costu babasını özlemiş galiba jandarmayı acınca iyice delirdi beb içerde cırpınıyo masallah bebegime :)))
aman ne güzel maaşallah ona

Allahh Allahhh
kızlar benden size parçaaa
kibariyeden neşem yok anne yi açınn accık dökün kurtlarınızııı
haydeeeee hihoyyyt:teytey::teytey::lepi:delikafaduldenolumunekankayizsmile

:roflol: amanın ben yapmayayım da rezil olmayayım şirketin ortasında takım elbiseli topuklulu kibariyeyele göbek atan bi tip hiç hoş olmaz aman diyim :roflol:

amın allah kıme ıstıosa ona versın ayy bayramda gelsınde ah ahhhhhbayanssulusmile

bana bakııınnn ben çıkıyorum ve sizleri yarın bıraktıgım gibi mutlu isterim ona göreee, koyuvermek yoookkkk, hadi iyi akşamlar hepinize, görüşürüz yarrrıııınnnn aklinialirimsmile a.s.

ben bunu askerlik süresi kısalırsa yapmayı düşünüyorum hihoyyyt
inşallahh hep bereabarr tatlımmmm :teytey:
bana bakııınnn ben çıkıyorum ve sizleri yarın bıraktıgım gibi mutlu isterim ona göreee, koyuvermek yoookkkk, hadi iyi akşamlar hepinize, görüşürüz yarrrıııınnnn aklinialirimsmile a.s.
yarındaa tam takım edavatt toplanalım coşalım kopalımmm delikafadulden
incek vaaaaaar :lepi: şofeeer kusmak istiyorummm sağa çek süpürge tuttu sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

nolduu kıssss nie tuttu bizim çıbıkk seniii :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…