Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

delikafadulden :roflol: haydi bakalım hep beraber uçuyoruuzzz işte böyle yaa mutşu olun yok ağlamak opuyorumnanaktan delikafadulden :roflol: sonunda delirdi diyodur birileri kesin benim için şu anda delikafadulden :roflol:

uçuyoruz ne güzel süüppüüürrgeeee :roflol::sm_cool::teytey:

duuurrr lmaz: yok öyle düşüncelere dalıp depresif havaya sokmak kendini zaten olucak o günler, hep yanımızda olucaklar hatta bazen kavga edicez oooff sıkıldım diycez naniknanik

ne güzel yaa erken çıkıyorsun boshayallersmile

ama sabahın köründe de mesaiye geliyorum yaaa sempatiksalakcinni

Ordan izmir yaplım aşkımı görürürmmm delikafadulden

kız bi gelibolu'da yapalım :jeyyar:

benide mardine bırakın kızlarrrrrrrrrr

amaaa siz böyle yaparsanız ben eksik kalmam sonra türkiye turu atmış olursunuz taa öbür ucuna götürürüm sizi :roflol:
en iyisi bırakalım onlar raat raat askercilik oynamaya devam etsin biz biraz gezip gelelim opuyorumnanaktan

allah sohbetinizi,mutluluğunuzu,neşenizi daim etsin en kötü gününüz böyle olsun canım arkadşlarımolumunekankayizsmile

amin canıım hep beraber inşallah opuyorumnanaktan atla burcum seni de gezidirelim hadi bakalııımm :roflol:

deniz manzaralı sessiz yere götürün beni kafa dağıtmak herşeyden uzak olmak istiyrum götürüyonuz mu

askerlerin askısıları delirdi bizi toplayabilene aşk olsun kaydirigubbakcemile3 ucalımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5 kızlar perşembe günü askerlik düşerse eger böle kuduralım neşemiz bol olsunnnnn inşallah

allah sohbetinizi,mutluluğunuzu,neşenizi daim etsin en kötü gününüz böyle olsun canım arkadşlarımolumunekankayizsmile

benide mardine bırakın kızlarrrrrrrrrr

delikafadulden :roflol: haydi bakalım hep beraber uçuyoruuzzz işte böyle yaa mutşu olun yok ağlamak opuyorumnanaktan delikafadulden :roflol: sonunda delirdi diyodur birileri kesin benim için şu anda delikafadulden :roflol:

bende askerim için gelibolu yapalım diyorum ya şekerim :sm_cool:
izmir yaparken benide atarsınız ofisin tepesine

uçuyoruz ne güzel süüppüüürrgeeee :roflol::sm_cool::teytey:
burcummm sen nie öle ayrı gayrı durdun kısım atlasana daha yerimizz varrrr olumunekankayizsmile
hobaaaa şoferrr kim nann şarkı istiycemm ben miyimm yoksaaaa :roflol:
askerimm biçimm biçim ölürümm askerr içinn hobaaaa:roflol:

inanmıorrum trajedı komık olmus benı uyku falan tutmazdı vala bıde bnm nıkahımız var ama aynı ewde yasamıoruz ızne geldınde bızım ılerde oturcagımız ewe gıdıoz vala oooooh esya yok ama olsun bız ama kısın neapcaz bılmıom yanımızda ısıtıcı falan gturcez artık yatagımızı bıle yanımıza alıoz yer yatagı sırnaşık şey sonrası maluuuuuuuuum :teytey:

tamam tamam gezip gelelim hadiiiiii zaten benim evden cıkma yasagım var benim deli herif izin vermiyo çıkmama en azından dolaşıp gelelim o zaman kaydirigubbakcemile5

deniz manzaralı sessiz yere götürün beni kafa dağıtmak herşeyden uzak olmak istiyrum götürüyonuz mu

tabi var burcum olmaz mı aaa aşkolsun atla çabuk kaydirigubbakcemile3

amiiinnnn.. inşallah olsun da neler yaparız vallaaa sempatiksalakcinni :lepi: zemuszemus :roflol: :teytey: :sm_cool: :içelim:

tamam tamam gezip gelelim hadiiiiii zaten benim evden cıkma yasagım var benim deli herif izin vermiyo çıkmama en azından dolaşıp gelelim o zaman kaydirigubbakcemile5

haberi bile olmaz onun gel seeeeenn :roflol::roflol:

aynen böle oldu valla uyuya kalmısım kız cok yoruldum ayalarım şişmişti valla tabi sadce o günün yogunlugu yok ik gün öceden basladım yemekti ütüydü temizlikdi falan o gün gelince kaldım ölee..........ayy sen daha fenaymıssın gııı canım benim ben acıyım size sıcak evv :))) valla üsümessin enerji dolu olacagınız içinn.....bu anlattıgım dagıtıma geldiginde olmustu senelik izinine geldiginde kimseye sölemedim kimsenin haberi yoktu kaynanmlar tatile gitmişti 3gün sonra eşim geldi bu sefer akıllandım yani ikimizde sakladık herkesden :) sonra 24 gün nasıl calıstıysak artık hamile kaldım şimdi bebişim var teyzesi 4aylık hamileyim...siz neden nikah yaptınız dügün olmadı yaş kaç

şöfeeeeer ben de istek parça istiyoruuummmm!!! "benim yarim karşıki dağda jandarma" çalar mısııınnnn :roflol::roflol:

ayyyyyyyy cılgınlık yapmayı özlemişim ohhhhhhh kafam dagıldı benim bebede çostu teyzelerini ucarken görünce ne olacaktı opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkishihoyyyt:teytey::asigim:

yuhhh ohaoldumsmilebilmiyorumkismiledelikafadulden
şöfeeeeer ben de istek parça istiyoruuummmm!!! "benim yarim karşıki dağda jandarma" çalar mısııınnnn :roflol::roflol:

o şimdi asker canı neler ister çal şofeeeeer:teytey::sm_cool::dance:sositososito

yasım 20 cocugum yok ama nıkahı bı an yaptık onun ogretmenlıgı doguya cıkmasın eslık ten yararlanıp şark gorevını burda yapsın dıe bebegınde hayırlı olsun ama ben dusunmuoorum daha erken bana ama allah analı bablı buyutsun coook sewındım senn adınaopuyorumnanaktan

cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur
kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme
laelaelaelaelae:teytey::sm_coollumunekankayizsmile

o şimdi asker canı neler ister çal şofeeeeer:teytey::sm_cool::dance:sositososito
Allahhhh

neler isterrr nelerrr kuzummmm gelsinnnnnn hihoyyytsositososito:lepi:

hımm anladım cnm benimde 20 bende düşünmüyordum ama işte diyorumya nasıl çalıştıysak die aman dikkat et sende kalayım falan deme :) ama nasıl güzel oluyo sevdigine kavusmak ayyy mükemmel oluyo yaaa.....allah razı olsun saol cnm kim istiyorsa rabbim ona versin :Saruboceq:

çok sallanmayın canlar bi çıbıkta duruyoruz zatiiii :dance::dance:

ayyyyyyyy cılgınlık yapmayı özlemişim ohhhhhhh kafam dagıldı benim bebede çostu teyzelerini ucarken görünce ne olacaktı opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

ay tabi yaa bayıltmayalım çocuğa da ne öle depresif bi hav şöle canlansın o da biraz kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: tamam mı duydun mu şöfeeerrr istek parçalarımızı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…