- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.141
delikafadulden :roflol: haydi bakalım hep beraber uçuyoruuzzz işte böyle yaa mutşu olun yok ağlamak opuyorumnanaktan delikafadulden :roflol: sonunda delirdi diyodur birileri kesin benim için şu anda delikafadulden :roflol:
bende ısdekılere canım sıkıldı sonradan askımı ozledım sonracıma canım calısmakta ıstemıo ooooooooooooooof offfffff askım ızne gelsede benı gezdırse elımı tutsa opse sarılsa aaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaah cooooook ozledım cooooooooook
ne güzel yaa erken çıkıyorsun boshayallersmile
Ordan izmir yaplım aşkımı görürürmmm delikafadulden
kız bi gelibolu'da yapalım :jeyyar:
benide mardine bırakın kızlarrrrrrrrrr
allah sohbetinizi,mutluluğunuzu,neşenizi daim etsin en kötü gününüz böyle olsun canım arkadşlarımolumunekankayizsmile
duuurrrlmaz: yok öyle düşüncelere dalıp depresif havaya sokmak kendini zaten olucak o günler, hep yanımızda olucaklar hatta bazen kavga edicez oooff sıkıldım diycez naniknanik
ama sabahın köründe de mesaiye geliyorum yaaa sempatiksalakcinni
amaaa siz böyle yaparsanız ben eksik kalmam sonra türkiye turu atmış olursunuz taa öbür ucuna götürürüm sizi :roflol:
en iyisi bırakalım onlar raat raat askercilik oynamaya devam etsin biz biraz gezip gelelim opuyorumnanaktan
amin canıım hep beraber inşallah opuyorumnanaktan atla burcum seni de gezidirelim hadi bakalııımm:roflol:
allah sohbetinizi,mutluluğunuzu,neşenizi daim etsin en kötü gününüz böyle olsun canım arkadşlarımolumunekankayizsmile
benide mardine bırakın kızlarrrrrrrrrr
delikafadulden :roflol: haydi bakalım hep beraber uçuyoruuzzz işte böyle yaa mutşu olun yok ağlamak opuyorumnanaktan delikafadulden :roflol: sonunda delirdi diyodur birileri kesin benim için şu anda delikafadulden :roflol:
bende askerim için gelibolu yapalım diyorum ya şekerim :sm_cool:
izmir yaparken benide atarsınız ofisin tepesine
burcummm sen nie öle ayrı gayrı durdun kısım atlasana daha yerimizz varrrr olumunekankayizsmileuçuyoruz ne güzel süüppüüürrgeeee :roflol::sm_cool::teytey:
ayybizi bi düşün söle hayal et adam izine geldi ev tıklım tıklım dolu herkes görmeye geldi nasıl die sanki benim herif onları özledi ayy beni odaya cagırı askım bi gelsene bişey göstercem dio koklasıp koklasıp cıkıyoz odadan :))) cok komikti yaa bide ben kaynanmla oturuyorum millete hizmet etmekden kocamla ilgilenemeştim en sonunda kaynanama dedimki al sunları götür sende git kızında kal ben kocamla basbasa kalcam dedim saat gece 12 cok şükür herkes gitti ben bulasıkları topladım falan vs işte sonra odaya gittim üstümü giydim herifimi bekliyordum uyuya kalmısım oda kıyamamıs uyanırmamıs ertesi gün bulusabildik :))))))))))) cok komikdi yaaaa ayni 24 saatimiz boşa gitmişti :))) opuyorumnanaktan
uçuyoruz ne güzel süüppüüürrgeeee :roflol::sm_cool::teytey:
tamam tamam gezip gelelim hadiiiiii zaten benim evden cıkma yasagım var benim deli herif izin vermiyo çıkmama en azından dolaşıp gelelim o zaman kaydirigubbakcemile5duuurrrlmaz: yok öyle düşüncelere dalıp depresif havaya sokmak kendini zaten olucak o günler, hep yanımızda olucaklar hatta bazen kavga edicez oooff sıkıldım diycez naniknanik
ama sabahın köründe de mesaiye geliyorum yaaa sempatiksalakcinni
amaaa siz böyle yaparsanız ben eksik kalmam sonra türkiye turu atmış olursunuz taa öbür ucuna götürürüm sizi :roflol:
en iyisi bırakalım onlar raat raat askercilik oynamaya devam etsin biz biraz gezip gelelim opuyorumnanaktan
amin canıım hep beraber inşallah opuyorumnanaktan atla burcum seni de gezidirelim hadi bakalııımm:roflol:
deniz manzaralı sessiz yere götürün beni kafa dağıtmak herşeyden uzak olmak istiyrum götürüyonuz mu
askerlerin askısıları delirdi bizi toplayabilene aşk olsun kaydirigubbakcemile3ucalımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5 kızlar perşembe günü askerlik düşerse eger böle kuduralım neşemiz bol olsunnnnn inşallah
tamam tamam gezip gelelim hadiiiiii zaten benim evden cıkma yasagım var benim deli herif izin vermiyo çıkmama en azından dolaşıp gelelim o zaman kaydirigubbakcemile5
inanmıorrum trajedı komık olmus benı uyku falan tutmazdı vala bıde bnm nıkahımız var ama aynı ewde yasamıoruz ızne geldınde bızım ılerde oturcagımız ewe gıdıoz vala oooooh esya yok ama olsun bız ama kısın neapcaz bılmıom yanımızda ısıtıcı falan gturcez artık yatagımızı bıle yanımıza alıoz yer yatagı sırnaşık şey sonrası maluuuuuuuuum :teytey:
burcummm sen nie öle ayrı gayrı durdun kısım atlasana daha yerimizz varrrr olumunekankayizsmile
hobaaaa şoferrr kim nann şarkı istiycemm ben miyimm yoksaaaa :roflol:
askerimm biçimm biçim ölürümm askerr içinn hobaaaa:roflol:
ayyyyyyyy cılgınlık yapmayı özlemişim ohhhhhhh kafam dagıldı benim bebede çostu teyzelerini ucarken görünce ne olacaktıtabi var burcum olmaz mı aaa aşkolsun atla çabuk kaydirigubbakcemile3
amiiinnnn.. inşallah olsun da neler yaparız vallaaa sempatiksalakcinni :lepi: zemuszemus :roflol: :teytey: :sm_cool: :içelim:
haberi bile olmaz onun gel seeeeenn :roflol::roflol:
inanmıorrum trajedı komık olmus benı uyku falan tutmazdı vala bıde bnm nıkahımız var ama aynı ewde yasamıoruz ızne geldınde bızım ılerde oturcagımız ewe gıdıoz vala oooooh esya yok ama olsun bız ama kısın neapcaz bılmıom yanımızda ısıtıcı falan gturcez artık yatagımızı bıle yanımıza alıoz yer yatagı sırnaşık şey sonrası maluuuuuuuuum :teytey:
şöfeeeeer ben de istek parça istiyoruuummmm!!! "benim yarim karşıki dağda jandarma" çalar mısııınnnn :roflol::roflol:
aynen böle oldu valla uyuya kalmısım kız cok yoruldum ayalarım şişmişti valla tabi sadce o günün yogunlugu yok ik gün öceden basladım yemekti ütüydü temizlikdi falan o gün gelince kaldım ölee..........ayy sen daha fenaymıssın gııı canım benim ben acıyım size sıcak evv :))) valla üsümessin enerji dolu olacagınız içinn.....bu anlattıgım dagıtıma geldiginde olmustu senelik izinine geldiginde kimseye sölemedim kimsenin haberi yoktu kaynanmlar tatile gitmişti 3gün sonra eşim geldi bu sefer akıllandım yani ikimizde sakladık herkesden :) sonra 24 gün nasıl calıstıysak artık hamile kaldım şimdi bebişim var teyzesi 4aylık hamileyim...siz neden nikah yaptınız dügün olmadı yaş kaç
alkisalkisalkishihoyyyt:teytey::asigim:
yuhhh ohaoldumsmilebilmiyorumkismiledelikafadulden
yuh derken kocam deılmı sanane alsanaalsanasmile kötükedihüso
cendermenin alayları koğuştur, koğuşturşöfeeeeer ben de istek parça istiyoruuummmm!!! "benim yarim karşıki dağda jandarma" çalar mısııınnnn :roflol::roflol:
Allahhhhalkisalkisalkishihoyyyt:teytey::asigim:
o şimdi asker canı neler ister çal şofeeeeer:teytey::sm_cool::dance:sositososito
yasım 20 cocugum yok ama nıkahı bı an yaptık onun ogretmenlıgı doguya cıkmasın eslık ten yararlanıp şark gorevını burda yapsın dıe bebegınde hayırlı olsun ama ben dusunmuoorum daha erken bana ama allah analı bablı buyutsun coook sewındım senn adınaopuyorumnanaktan
cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur
kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme
laelaelaelaelae:teytey::sm_coollumunekankayizsmile
Allahhhh
neler isterrr nelerrr kuzummmm gelsinnnnnn hihoyyytsositososito:lepi:
ayyyyyyyy cılgınlık yapmayı özlemişim ohhhhhhh kafam dagıldı benim bebede çostu teyzelerini ucarken görünce ne olacaktıopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkishihoyyyt:teytey::asigim:
o şimdi asker canı neler ister çal şofeeeeer:teytey::sm_cool::dance:sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?