Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vala tercume oldun bna aynen ızne geldınde dusunemıorum onu Şeniz

Aboooo onlarsız olurmuu löööö laelaelaelaelae Duraktan alırıss onlarıdaa hadee atlayınnn hihoyyytalkisalkisalkis:lepi:

vıııınnnnn atla şekerim hadiiiii kaydirigubbakcemile3
son 1 saatim benim delirme saatim iş yerinde :roflol: sonra şafak mı sıkıştırdı diyolar, aah ahhh :roflol:

bende ısdekılere canım sıkıldı sonradan askımı ozledım sonracıma canım calısmakta ıstemıo ooooooooooooooof offfffff askım ızne gelsede benı gezdırse elımı tutsa opse sarılsa aaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaah cooooook ozledım cooooooooook

vala tercume oldun bna aynen ızne geldınde dusunemıorum onu Şeniz

ayybizi bi düşün söle hayal et adam izine geldi ev tıklım tıklım dolu herkes görmeye geldi nasıl die sanki benim herif onları özledi ayy beni odaya cagırı askım bi gelsene bişey göstercem dio koklasıp koklasıp cıkıyoz odadan :))) cok komikti yaa bide ben kaynanmla oturuyorum millete hizmet etmekden kocamla ilgilenemeştim en sonunda kaynanama dedimki al sunları götür sende git kızında kal ben kocamla basbasa kalcam dedim saat gece 12 cok şükür herkes gitti ben bulasıkları topladım falan vs işte sonra odaya gittim üstümü giydim herifimi bekliyordum uyuya kalmısım oda kıyamamıs uyanırmamıs ertesi gün bulusabildik :))))))))))) cok komikdi yaaaa ayni 24 saatimiz boşa gitmişti :))) opuyorumnanaktan

allah sohbetinizi,mutluluğunuzu,neşenizi daim etsin en kötü gününüz böyle olsun canım arkadşlarımolumunekankayizsmile

Atlaaa pissymmm aksarayy aksarayyy kimse kalmasınn uçuosss :roflol:

Aboooo onlarsız olurmuu löööö laelaelaelaelae Duraktan alırıss onlarıdaa hadee atlayınnn hihoyyytalkisalkisalkis:lepi:

heyyyyyt benidee alınn yakarım yoksa süpürgeniziii aklinialirimsmile

delikafadulden :roflol: haydi bakalım hep beraber uçuyoruuzzz işte böyle yaa mutşu olun yok ağlamak opuyorumnanaktan delikafadulden :roflol: sonunda delirdi diyodur birileri kesin benim için şu anda delikafadulden :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…