- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.121
ayyy bu evli askerler hep aynı şeyimi sölüyor :))) benimkide dioki su askerlik bi düşsede gelsem yanına dio bittin kız sen diyo canım askerim yaa çok özledim valla izinden gideli 90gün oldu off off kaldı 130gün inşallah düşer askerlik 40gün sonra benimle
hoşgeldiiinn hadi uçalım kız gelkaydirigubbakcemile3 benim yine sıkıntılı saatlerim :kedi: :roflol:
VınnVınn Vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :roflol: Uçalımm kuzummm
benide alın süpürgenize kızlar sempatiksalakcinni
uğradılar yine bize :roflol::roflol::roflol:
ama olmadı yaaaa babykeyle 03062008 yoook.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biz bi tur uçalım da olnları da alalım yoldan :lepi: :roflol: :sm_cool: delikafadulden :teytey: :içelim:
benide alın süpürgenize kızlar sempatiksalakcinni
uğradılar yine bize :roflol::roflol::roflol:
ama olmadı yaaaa babykeyle 03062008 yoook.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biz bi tur uçalım da olnları da alalım yoldan :lepi: :roflol: :sm_cool: delikafadulden :teytey: :içelim:
Atlaaa pissymmm aksarayy aksarayyy kimse kalmasınn uçuosss:roflol:
heyyyyyt benidee alınn yakarım yoksa süpürgeniziiiaklinialirimsmile
vıııınnnnnatla şekerim hadiiiii kaydirigubbakcemile3
son 1 saatim benim delirme saatim iş yerinde :roflol: sonra şafak mı sıkıştırdı diyolar, aah ahhh :roflol:
vıııınnnnnatla şekerim hadiiiii kaydirigubbakcemile3
son 1 saatim benim delirme saatim iş yerinde :roflol: sonra şafak mı sıkıştırdı diyolar, aah ahhh :roflol:
kız bi gelibolu'da yapalım :jeyyar:
vala tercume oldun bna aynen ızne geldınde dusunemıorum onu Şeniz
Atlaaa pissymmm aksarayy aksarayyy kimse kalmasınn uçuosss:roflol:
benıde benıde
Aboooo onlarsız olurmuu löööö laelaelaelaelae Duraktan alırıss onlarıdaa hadee atlayınnnhihoyyytalkisalkisalkis:lepi:
heyyyyyt benidee alınn yakarım yoksa süpürgeniziiiaklinialirimsmile
allah sohbetinizi,mutluluğunuzu,neşenizi daim etsin en kötü gününüz böyle olsun canım arkadşlarımolumunekankayizsmile
Ordan izmir yaplım aşkımı görürürmmm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?