- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.221
yok kız böleyim ama yapı gereği dik dururum :1closedeyes: ama gerçi bellide olmaz
zaten şöle bi durum var akrabam olduğu için belki dedemizi görmek için bize önce gelebilir mecburiyetten yani ilk evde görme gibi bi durumumuz da nasıl dayancaz bilmiyorum :1rolleyes:
yok canım sana onu sorucaktım nasılmıslar sen konustunmu ben haber alamıyorum bılıyosun:gitme:
ben olsam kımseyı gormem atlayıverırım boynuna :roflol::roflol:
Allah daha da iyilik versin inşAllah
Güzeldi hava evet =) olumunekankayizsmile
Konustum canm dun kan almıslardı öğlen oyuzden yormamıslar dırek yatırmıslar bugunde yagmur varmıs oyuzden egitimde yapmamışlar iki gündür rahattılar yani
Safak 121opuyorumnanaktan
cıdımısın of yaa ben askımın sesını duyamyum ama yarın arıycam bakalımm
annemde ikimizin üstüne atlar:mymeka:sempatiksalakcinni
valla ertesi günü zaten mekanımızda kavuşucaz tüm detayları anlatıcam zatensempatiksalakcinni
Amin,,, Hepimiz insallahhh olumunekankayizsmileallah kavustursun canımm
Amin canımm cümlemize yerimseniben seninde askerin geliyor galiba hayırlısınla gelir inşallah tabi darısı da başımızaa :Saruboceq:
Arayıncada açamıyorsun dimi insanın içi hiç rahat etmiyor sesini duymadan
her biri biribirinden güzel vatan korucularımızın sevgililleri eşlerii nasılsınız bakalım bugün [/QUOTsagol canım olabıldıgınce ıyı ama askerlerımzı olsa hersey daha ıyı olcak sen nasılsın canım
slm kızlarrrrkaydirigubbakcemile2 yemin töreninden geldigimden beri kendimi toparlayamıom onlayken çok güseldi herşeyyyçok özledim şimdiden opuyorumnanaktan
merak etme tatlım bak biz nasıl kavustuk burdan hayırlısıyla hepinizi teker teker ugurlıcazzz ben buraya ilk geldiğimde safak kacta biliyormusun taaaa 300 lerdeydi öle bi gectiki inanamadım ama tabi zor zar geciyo ama geciyoher biri biribirinden güzel vatan korucularımızın sevgililleri eşlerii nasılsınız bakalım bugün [/QUOTsagol canım olabıldıgınce ıyı ama askerlerımzı olsa hersey daha ıyı olcak sen nasılsın canım
Hosgeldin duygucum.. nasilsinnnn
hoş bulduk esmerrm sekerrm Şeniz
merak etme tatlım bak biz nasıl kavustuk burdan hayırlısıyla hepinizi teker teker ugurlıcazzz ben buraya ilk geldiğimde safak kacta biliyormusun taaaa 300 lerdeydi öle bi gectiki inanamadım ama tabi zor zar geciyo ama geciyo
hoş bulduk esmerrm sekerrm Şeniz
insallah oyle olur canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?