- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.261
Ayyy insallah kiz.. son 121 gün..
Cok ozledim ya duygucumm..
Simdi tatil fotofgraflariimizi msn profilime ekledim.. fotograflari gördükce
icim gidiyooo
pffff vallaha icim gidiyo yaaa
Ahh cnm.. neye uzuluyorum biliyormusunbak şimdi esmerim sekerimmm ben vedatla düşün sevgişiyim ama o senin kocan sen fotosuna baktında heralde için gitcek hemde benden daha fazla üzülceksin o yüzden zaten sana bakma diyom ya arada bak sadece
Ahh cnm.. neye uzuluyorum biliyormusun
Askim sabahlari beni uyandir.. 5te arar.. ben hazirlanip ise giderim..
Bu sabah aramadi.. yogundur dedim kesin ama uzuldum tabiki.. ve merak ettim.. gune onun sesini duymadan baslamak ii gelmiyo bana..
Oglen bi baktim msj geldi..
Askim ozur dilerim arayamadim.. ceza yedik.. tum gundur ayaktayizz.. geceye kadar egitim var.. Carsilar kitlendi.. Aricam seni aksam diye..
hala aramadi.. yani hala askerlerle ugrasiyorlar.. yoruyorlar
Askimin gece 2-4 kollamasi vardi.. o saatten beri ayaktaa
Kiyamam o yorulmasin ben yorulurum.. mafoldumben
Ahh cnm.. neye uzuluyorum biliyormusun
Askim sabahlari beni uyandir.. 5te arar.. ben hazirlanip ise giderim..
Bu sabah aramadi.. yogundur dedim kesin ama uzuldum tabiki.. ve merak ettim.. gune onun sesini duymadan baslamak ii gelmiyo bana..
Oglen bi baktim msj geldi..
Askim ozur dilerim arayamadim.. ceza yedik.. tum gundur ayaktayizz.. geceye kadar egitim var.. Carsilar kitlendi.. Aricam seni aksam diye..
hala aramadi.. yani hala askerlerle ugrasiyorlar.. yoruyorlar
Askimin gece 2-4 kollamasi vardi.. o saatten beri ayaktaa
Kiyamam o yorulmasin ben yorulurum.. mafoldumben
bebekimmm ya siz en azından evlisiniz be hatunnn ne güzel bence evliyken asker beklemek daha güzeldir. kavuştuğunda doya doya yaşıcaksın sevdiceğiniboshayallersmile
önemli degil cnm... ii sohbetler sizeeee.. opuyorum seniseni cokkk ii anlıyorum esmer sekerim benimmmm vedat var yazamıtorum kuzum benim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?