Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar bişey anlatcam size çok sinirliyim şuan..askerimin faceni açtım dün biz 1 senelik sewgilyken ayrılmıştın bi kaç ay bu ara sewda adında bi kız bundan hoşlanıomuş arıomuş fln bunlarda görüşmüşlerrr!kız bildiginiz o..... we şimdi face açtım baktım arkadaşlık istegi yollamış yaaa!okadar sinir oldumki msj attım neden dewamlı istek gönderiosun die !sen anlamazsın kafanı yorma yazmış!lafa bak yaaa!sonra bi kaç defa daha msjlaştık engellemiş mi ne bişi yazamıom daha sinirden napcagımı bilemedim!o... yaaa!war ya mesut askerde olmasa işte görüşüyolar die düşüncem nerdeyse !çok sinirliyim anlıcagıız kızlar....

ay canım bosver engelle kafana takma oyle ınsanları sen anlamazsınmıs o cook anlıyo herhalde bosver canım uzme kendını

Uğraşmaya bile değmez !! Bende çok sinirlenirim böyle şeylere, çok iyi anlıyorum seni ... Çok üzgünüm çoook İnşAllah daha musallat olmaz..

ewet canım gttim gazi emire...yemin töreni güseldi ama çok kalabalıktı.. çıkışları fln çok heycanlıydı.. takii pazar saat 4 e kadar

Benmm sevgilimde ordaydı ama süpriz yapıp geldi yanımaa tabi pazar sabahtan gitti geri cok şaşırdım bianda karsımda görünce geleceğini ummuyordum burarada o oaly için hiç sinirlenme normal bi kızın yapacağı bi davranış değil sonuçta oda senin sinirlenip aranı açmaya çalışıyor bariz yani bence hiç takma

ay canım bosver engelle kafana takma oyle ınsanları sen anlamazsınmıs o cook anlıyo herhalde bosver canım uzme kendını

ayy canım kız war ya tam yollu yaaaa!benide çok sinir etti laflara bak yaaaa.. mesuta söledim dio aşkım ne takıon bırak die ama üstünden 3 sene geçti hala ne arıo bu kız anlamadım yaaaaklava:

ayy canım kız war ya tam yollu yaaaa!benide çok sinir etti laflara bak yaaaa.. mesuta söledim dio aşkım ne takıon bırak die ama üstünden 3 sene geçti hala ne arıo bu kız anlamadım yaaaaklava:

Bende olsam cok sinirlenirim yani kızın işi gücü kalmamış uğraşmak için seni bulmuş o bundan zevk alıyordur kendi çapında sende böyle sinirlenince isteediği oluyor hiç takma sen değmez yani

ne güsel canım süpriz yapmasııınerde yaşıo sennki?bizimkide ailsei geldi bursaya göötrmek istediler ama mesut gitmedi bnle izmirde kaldıııııopuyorumnanaktan

Bende olsam cok sinirlenirim yani kızın işi gücü kalmamış uğraşmak için seni bulmuş o bundan zevk alıyordur kendi çapında sende böyle sinirlenince isteediği oluyor hiç takma sen değmez yani

benm anlamadıgım neden hala ugraşıo mesutla ondan ona bişi çıkmaz daha...heralde boşta kaldı canı.... istio allahımmm yaaaaa!

ne güsel canım süpriz yapmasııınerde yaşıo sennki?bizimkide ailsei geldi bursaya göötrmek istediler ama mesut gitmedi bnle izmirde kaldıııııopuyorumnanaktan

Ist. aynı semtte oturuyoruz :) bende gitmek istiyordum töreni görmek ama nasip olmadı o geldi :kedi: sizinn içinde çok güzl olmstur wallahi bana ilaçç gibi geldii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…