- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.301
günaydın şafak güzelleri
Günaydın kızlaarraporlarımı çıkartıp hemen geliyorum :hulya:
Günaydin cnm.. Ho$geldinn
Ohhhh ne guzel.. bizde izinde supriz yapmistik ailesineee :))))
Iyilik cnm seni sormali... Ayyyyyy 2 rakamlilara yaklastinnn.. bende isterem:teytey:
bnm daha 200ler bitmedi yaaaaaaa mafoldumben
Günaydin cnm.. Ho$geldinn:[/I]
günaydıııınnnn =)
bnm daha 200ler bitmedi yaaaaaaa mafoldumben
Kiz gozdeeee... hep yazip kaciyon bak.. olmuyoo boylee.bnm daha 200ler bitmedi yaaaaaaa mafoldumben
Anoww seninkidemi CavuS olmus... vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :lepi:günaydın canım hoşgeldin, ben de rapor hazırlıyorum şu anda kaydirigubbakcemile2
selam canııımmopuyorumnanaktan eveeeeett bitiyo galiba babykem yaa sen de arkamdan geliosun zateeennnn kaydirigubbakcemile3 dün gece aradı bu arada benimki konuşamamıştık ya 2 gündür, oh çok rahatladım, çavuş olmuş canım benim opuyorumnanaktan o yüzden arayamamış iyimiş çok şükür bi sorun yokmuş :asigim:
Kiz gozdeeee... hep yazip kaciyon bak.. olmuyoo boylee.
Anoww seninkidemi CavuS olmus... vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :lepi:
Ama genede ne olursa olsun en buyuk Cavus Benimki laelaelaelaelae
Benimki taaaa 21 gibi aradi yaaa.. ceza yemisler..
Ama Sabah aradi gene cok sukurr opuyorumnanaktan
Kiz gozdeeee... hep yazip kaciyon bak.. olmuyoo boylee.
kaçmıom be burdayım müşteri gelince bakıp geri geliyum ama tekrar bilmiyorumkismile eyvahedigeldismile
hahahahahahaha :roflol:kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan jandarma al
koşar koşar yorulmaz
bnm bitanem de jandarma :teytey::sm_cool:
Iyilik Blue'cimmm nasil olsun... herzamanki gibi say anam sayyy
günaydın şafak güzelleri
:
günaydıııııın opuyorumnanaktan100lerin bitmesine son 3 :sm_cool: babykem eosheram opuyorumnanaktan naber nasılsınız?
sana da süpriz yapıcak olmasın? benimki başından beri hiç bişey söylemiyo ya süpriz yapıcam diyip duruyo ben de kafaam göre şafak sayıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey anlatcam size çok sinirliyim şuan..askerimin faceni açtım dün biz 1 senelik sewgilyken ayrılmıştın bi kaç ay bu ara sewda adında bi kız bundan hoşlanıomuş arıomuş fln bunlarda görüşmüşlerrr!kız bildiginiz o..... we şimdi face açtım baktım arkadaşlık istegi yollamış yaaa!okadar sinir oldumki msj attım neden dewamlı istek gönderiosun die !sen anlamazsın kafanı yorma yazmış!lafa bak yaaa!sonra bi kaç defa daha msjlaştık engellemiş mi ne bişi yazamıom daha sinirden napcagımı bilemedim!o... yaaa!war ya mesut askerde olmasa işte görüşüyolar die düşüncem nerdeyse !çok sinirliyim anlıcagıız kızlar....
kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan jandarma al
koşar koşar yorulmaz
bnm bitanem de jandarma :teytey::sm_cool:
hahahahahahaha :roflol:
delikafaduldendelikafadulden
aynen tatlım sözde şafaka saymayacaktım nerde yine elim çizelgeye gidiyor
sizinde maşşallahları var şafakların inşallah anlamadan geçerde kavuşursunuz sırada yavaş yavaş bize gelir:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?