Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

söyledim zaten bu didişmeleri dün ona da, kızlar en büyük benim çavuşum diyip duruyodu bibirine ben de giricem artık aralarına desene dedim bi laf etti ama utanırım söyleyemem :roflol:

floverb canım bizi yakında işten çıkartmassalar iyi :) Bi KK bi rapor

aman allah korusun de asker gelicek evlenicez daha iş lazım para lazım aman diyim :roflol:

kiremitten baca olmaz
piyadeden koca olmaz
alacaksan jandarma al
koşar koşar yorulmaz

bnm bitanem de jandarma :teytey::sm_cool:

bizimki de jandarma da çavuş jandarma :roflol:

Günaydınn kızlarrrr..
Flowerimmm bilmiomkii ama yapmasın yaa süprüzz müprüzzz lülülülülülü ben alıcam onuu havaalnındaannnn

belli olmaz valla bunların sağı solu sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

aynen tatlım sözde şafaka saymayacaktım nerde yine elim çizelgeye gidiyor

sizinde maşşallahları var şafakların inşallah anlamadan geçerde kavuşursunuz sırada yavaş yavaş bize gelir:teytey:

hahahaa ben de syamıodum göya her gün tek tek yazıorum
evet evet bitsin bizi postalayın sıora size gelsiiinnnn opuyorumnanaktan

Ayyy insallahhhh ... haydi hep beraber ucalim
ahaaa başladık yine uçmaya erken deil mi daha babykeeeemmm
kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr perşembe gününden bi umudunuz var mı askerlikle ilgili

aslında çok umudum yok çünkü süreç uzun, ordan oraya ordan oraya devam edecek bi süreç, inşallah biran önce olur tabii ki istiyorum ama .... eyvahedigeldismile CADIARZU kafamçokkarıştı ohaoldumsmile :sinifsinif: opuyorumnanaktan turkbayragi

kızlar 8 ay oldu aşkım gideliiii yaaa öle çok özledim kiiii ellerini tutmayı ona kızmayı bile özledimmmm o yokken herşey yarımmm yaaaa hiç bişiy beni mutlu edemioooo mafoldumben

Ne dedi ne dediii merak ettim banane bilmiyorumkismile

kızlar 8 ay oldu aşkım gideliiii yaaa öle çok özledim kiiii ellerini tutmayı ona kızmayı bile özledimmmm o yokken herşey yarımmm yaaaa hiç bişiy beni mutlu edemioooo mafoldumben

ay canım bak yıne azalmıs yıne benım 4 ay bıle tam olmadı safaagım 351 allah sabır versın hepımıze kolay deılll vereliniortak

lmaz: yok bu hayallere dalamk dün yasaklamadım mı ben size, geleceği düşün bakiim geçmişi değil, çünkkküüüü gelecekte daha güzel günler bizi bekliyoooo :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…