- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.581
aaayy süpermiş bu yaaa opuyorumnanaktan :asigim: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
Pissyciimm 300leri yarıladın hayırlı olsunnopuyorumnanaktan
Kızlar mesela aşklarınızla buluştuktan sonra eve geldiginizde hemen mesaj atarmısınız yoksa bi süre dururmusunuz yani ımm nasıl anlatıyım. Eve geldikten ne kadar süre sonra haberleşmeye konuşmaya başlarsınız
benimde çok hoşuma gitti tıpkı bizleri anlatıyor olumunekankayizsmile:asigim:
evet canım çok şükür geçiriyoruz günleri :Saruboceq:
şafağı yarıladığım günlere inşallah :sm_cool:
Ben biraz dururum hemen yazcak bişe bulamam
Sonra da eve geldim şöyle böyle diye devam eder zaten bayanssulusmile
Kızlar mesela aşklarınızla buluştuktan sonra eve geldiginizde hemen mesaj atarmısınız yoksa bi süre dururmusunuz yani ımm nasıl anlatıyım. Eve geldikten ne kadar süre sonra haberleşmeye konuşmaya başlarsınız
hemeen daha kapıdan çıkarken...o içeri girer msjım gider
kızlar bir şarkı sözü yazmıştınız..mustafa cecelinin neydi ooo:bbo: netten bakıcam yerimseniben
Ya bende hemen yazmak istemiyorum ama mesela o beni bırakıp eve gidiyo o sırada arkadaşlarıyla buluşur mu bi yere uğrar mı diye merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
mustafa ceceli bekle canım olumunekankayizsmile
benimde çok hoşuma gitti tıpkı bizleri anlatıyor olumunekankayizsmile:asigim:
evet canım çok şükür geçiriyoruz günleri :Saruboceq:
şafağı yarıladığım günlere inşallah :sm_cool:
Yaşasıın Aşklarımızı çok Seviyoruuuzz...En Aşık Topik İlan Ettim Burasını Bundan Böyleee a.s.:teytey: :dance: hihoyyyt:sm_cool: delikafadulden :asigim: :asigim:
Yaşasıın Aşklarımızı çok Seviyoruuuzz...En Aşık Topik İlan Ettim Burasını Bundan Böyleee a.s.:teytey: :dance: hihoyyyt:sm_cool: delikafadulden :asigim: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?