Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar mesela aşklarınızla buluştuktan sonra eve geldiginizde hemen mesaj atarmısınız yoksa bi süre dururmusunuz yani ımm nasıl anlatıyım. Eve geldikten ne kadar süre sonra haberleşmeye konuşmaya başlarsınız

aaayy süpermiş bu yaaa opuyorumnanaktan :asigim: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

benimde çok hoşuma gitti tıpkı bizleri anlatıyor olumunekankayizsmile:asigim:

Pissyciimm 300leri yarıladın hayırlı olsunnopuyorumnanaktan

evet canım çok şükür geçiriyoruz günleri :Saruboceq:
şafağı yarıladığım günlere inşallah :sm_cool:

Ben biraz dururum hemen yazcak bişe bulamam

Sonra da eve geldim şöyle böyle diye devam eder zaten bayanssulusmile

hemeen daha kapıdan çıkarken...o içeri girer msjım gider

kızlar bir şarkı sözü yazmıştınız..mustafa cecelinin neydi ooo:bbo: netten bakıcam yerimseniben

Yaşasıın Aşklarımızı çok Seviyoruuuzz...En Aşık Topik İlan Ettim Burasını Bundan Böyleee a.s.:teytey: :dance: hihoyyyt :sm_cool: delikafadulden :asigim: :asigim:

Ben hemen eve geldiğim gibi eve geldim diye haber verir. Yoksa merak ediyomuş Aşkımm :asigim:

Yaşasıın Aşklarımızı çok Seviyoruuuzz...En Aşık Topik İlan Ettim Burasını Bundan Böyleee a.s.:teytey: :dance: hihoyyyt :sm_cool: delikafadulden :asigim: :asigim:

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5alsanaalsanasmilemafoldumben:2::gitmelumunekankayizsmilekaydirigubbakcemileakannehirsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2:hulya:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:sinifsinif:guclubacismilelmaz:eyvahedigeldismileboshayallersmilelaelaelaelaelae:bbo:benneyaptımkigamyoncuiremsulülülülülülüŞeniz:Saruboceq::lepi:süprizzzzzvereliniortak:içelim::sm_confused::1shok:-tatlicadiarzu-kötükedihüsohihoyyytyasakkelimealkisalkisalkis:CüvCüv::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…