- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.761
herkse slmm bn yeni katıldm aranza=( bnmde sewdğim dün gtti askere şafak=454
herkse slmm bn yeni katıldm aranza=( bnmde sewdğim dün gtti askere şafak=454
allah kavuştursun canım.
bnmde şafak 443turkbayragi
cok az kalmıs belki gözlerini korkutmak için 16 gün demişlerdir. 1-2 günle yada hiç cezasız da kurtulabilir. komutanın o anki durumuna baglı
canım inşallah gerek görmezler de zamanında kavuşursunuz
N€RGİS;8840505 .!.:ayy canım Allah yardımcısı olsun inşallah bi sorun cıkmazda dilediğiniz günde görüşürsünüz.
alkisalkisalkis az kaldı canım sabırrr
ah cnmya üzüldüm senin adına.:teselli: inş az kaldığı için ceza vermez.
cnm ben planlama departmanında çalışıodum çok seviorum departmanımı bnm muhasebe departmanına geçmemi istediler bende kabul etmedim çıktımm...
N€RGİS;8840505 .!.:ne güzel yemin töreninde görüşeceksiniz ben yemin töreninden cok sonra görebilmiştim meleğimi((
şafak bugün 45 ama yarın kaç olur belli değil.. dün gece nöbetinde oturmuş bir ara, görmüş komutan. tutanak yazmış. 16 gün ceza yeme ihtimalimiz var diye aradı gece 1'de.. :gitme: bakıcaz artık.. uçak biletini almıştı.. umutlarımızla uçup gidecek.. mafoldumben
cnm zar zor ikna etmiş bugün komutanı. 3 defa yanına çıkmış..son günlerimiz kaldı.. bulunduğu yere de yeni görev için atandı. daha alışamadı da.. sabah akşam nöbet aptallaşıyoruz diyor. bulunduğu durumdan dolayı ikna olmuş, bir daha affetmem demiş.. atlattık yani çok şükür.. ama epey korktum...
muhammedimingamzesiyim
canım ya sende şafak programı var galiba. onu nerden indirdin. geçen gün gördüm sende :kedi: bende indireyim dedim ama virüs uyarısı verdi sürekli bana link gönderirsen çok sevinirim
senin şafağı hesaplamışmıydık kız?hesaplamadıysak ne gün gittiğini söyle .birliğine teslim olduğu günü söyle yeterli
olsun canım yine de çok teşekkür ederimcanım bende program var evet ama ben indirmedim bi yerden bana arkadaşlarım yollamıştı msn den .nasıl yollandığını bilmiyorum inanki .bilsem hemen yollarım sen biliyosan bana anlat yaparım herhaldeopuyorumnanaktan
olsun canım yine de çok teşekkür ederim
canım ben nete şafak programı diye girdim ama indirdikten sonra ya program açılmadı ya da virüs programı uyarı verip sildi indirdiğim şafak programını. Nişanlım izin falan kullanacak oyüzden iice kafam karıştı. Hem de geldiğinde ona göstermek isterdim. Eminim sevinirdii gördüğünde. şimdi pazara çıkacağım. Döndüğümde tekrar denerim ve yazarım sana canım.
yok cnm hesaplamadın.
17 ağustosta sülüs aldı.
19 ağustosta gitti.
20 ağustosta teslim oldu..
sayım sülüs aldığı günden başlıyormuş.öle sayıyoruz..
olsun canım yine de çok teşekkür ederim
canım ben nete şafak programı diye girdim ama indirdikten sonra ya program açılmadı ya da virüs programı uyarı verip sildi indirdiğim şafak programını. nişanlım izin falan kullanacak oyüzden iice kafam karıştı. hem de geldiğinde ona göstermek isterdim. eminim sevinirdii gördüğünde. şimdi pazara çıkacağım. döndüğümde tekrar denerim ve yazarım sana canım.
walla benimkide sülüsünü 19 ağustostta almıştı .27sinde teslim oldu ama 2 gün yol izni vermişler 25inden itibaren asker sayıldı.inşallah seninki dediğin gibi 17sinden sayılıyodur
üzülme özlemim nolursun bak.sağsalim gelsin yeterkide geç gelsin .öyle değilmi?yeterki kazasız belasız sağsalim gelsin o kadar bekledin onuda bekleyebilirsin o sağ olduktan sonra....inşallah olmasın tabi ama olursada üzülme şükret meleğim ....dua et :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?