Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cok az kalmıs belki gözlerini korkutmak için 16 gün demişlerdir. 1-2 günle yada hiç cezasız da kurtulabilir. komutanın o anki durumuna baglı

cnm zar zor ikna etmiş bugün komutanı. 3 defa yanına çıkmış..son günlerimiz kaldı.. bulunduğu yere de yeni görev için atandı. daha alışamadı da.. sabah akşam nöbet aptallaşıyoruz diyor. bulunduğu durumdan dolayı ikna olmuş, bir daha affetmem demiş.. atlattık yani çok şükür.. ama epey korktum..

canım inşallah gerek görmezler de zamanında kavuşursunuz

canım 1 gün bile ne kadar değerli, ne kadar önemli.. saatleri sayıyoruz kimi zaman.. duyunca çok üzülmüştüm ama ikna etmeyi başardı ya çok sevindim.. teşekkürler canım..

N€RGİS;8840505 .!.:
ayy canım Allah yardımcısı olsun inşallah bi sorun cıkmazda dilediğiniz günde görüşürsünüz.

alkisalkisalkis az kaldı canım sabırrr

teşekkürler nergis'im.. inşallah Rabbim burada ki tüm arkadaşlarıma da sorunsuz, kazasız belasız tezkere almayı nasip etsin.. bir kabustan uyandık... çok şükür..
sevgiler canım a.s.

ah cnmya üzüldüm senin adına.:teselli: inş az kaldığı için ceza vermez.

canım çok teşekkürler.. şu az kalan günlerin ve bozulan psikolojimizin etkisiyle atlattık bu defa.. Rabbim yaşatmasın hiçbirimize... çok zormuş korkusu bile..

cnm ben planlama departmanında çalışıodum çok seviorum departmanımı bnm muhasebe departmanına geçmemi istediler bende kabul etmedim çıktımm...

iş olunca insanın günleri daha çabuk geçiyor, oyalanıyor bu günlerinde.. kendini eve hapsetme.. üzme kendini.. Allah başka bir kapıyı açar.. hayırlısı olsun canım.. umarım gönlünce olur bundan sonrası..

N€RGİS;8840505 .!.:
ne güzel yemin töreninde görüşeceksiniz ben yemin töreninden cok sonra görebilmiştim meleğimi((

canım olsun bak ne çok günleri atlattınız.. bu günler geçsin de hiç ayrılık yaşatmasın inşallah Rabbim.. sabır sabır az daha sabır canım

üzülme özlemim nolursun bak.sağsalim gelsin yeterkide geç gelsin .öyle değilmi?yeterki kazasız belasız sağsalim gelsin o kadar bekledin onuda bekleyebilirsin o sağ olduktan sonra....inşallah olmasın tabi ama olursada üzülme şükret meleğim ....dua et :Saruboceq:

muhammedimingamzesiyim

canım ya sende şafak programı var galiba. onu nerden indirdin. geçen gün gördüm sende :kedi: bende indireyim dedim ama virüs uyarısı verdi sürekli bana link gönderirsen çok sevinirim

iyi hadi gözün aydın....

muhammedimingamzesiyim

canım ya sende şafak programı var galiba. onu nerden indirdin. geçen gün gördüm sende :kedi: bende indireyim dedim ama virüs uyarısı verdi sürekli bana link gönderirsen çok sevinirim

canım bende program var evet ama ben indirmedim bi yerden bana arkadaşlarım yollamıştı msn den .nasıl yollandığını bilmiyorum inanki .bilsem hemen yollarım sen biliyosan bana anlat yaparım herhaldeopuyorumnanaktan

senin şafağı hesaplamışmıydık kız?hesaplamadıysak ne gün gittiğini söyle .birliğine teslim olduğu günü söyle yeterli

yok cnm hesaplamadın.
17 ağustosta sülüs aldı.
19 ağustosta gitti.
20 ağustosta teslim oldu..
sayım sülüs aldığı günden başlıyormuş.öle sayıyoruz..

olsun canım yine de çok teşekkür ederim
canım ben nete şafak programı diye girdim ama indirdikten sonra ya program açılmadı ya da virüs programı uyarı verip sildi indirdiğim şafak programını. nişanlım izin falan kullanacak oyüzden iice kafam karıştı. hem de geldiğinde ona göstermek isterdim. eminim sevinirdii gördüğünde. şimdi pazara çıkacağım. döndüğümde tekrar denerim ve yazarım sana canım.

tamam canım keşke yardımcı olabilseydim teknoloji konusunda az cahil kaldım pek anlamıyorum .nasıl yollandığını öğrenirsen eğer bende 3 tane program var hepsinide yollarım

yok cnm hesaplamadın.
17 ağustosta sülüs aldı.
19 ağustosta gitti.
20 ağustosta teslim oldu..
sayım sülüs aldığı günden başlıyormuş.öle sayıyoruz..

walla benimkide sülüsünü 19 ağustostta almıştı .27sinde teslim oldu ama 2 gün yol izni vermişler 25inden itibaren asker sayıldı.inşallah seninki dediğin gibi 17sinden sayılıyodur

benim indirdiklerimin hepsi uzun dönemler için :çok üzgünüm: kısa dönemlere uygun olanı yok mu bunun

bizim melek gamzemiz.. sağol canım benim.. geceden beri büyük bir korku vardı yüreğimde.. ayları atlatmışız 16 gün nedir ki diyor insan ama.. işte sonlara doğru insan saatleri kovalıyor bazen.. ama çok şükür atlattık bu tehlikeyi canım..
RAbbim hiç bir zorluk yaşatmasın inşallah bizlere..

sevgiler canım,

nişanlımla konuştum. yan yataktaki arkdş antalyalı, balayı için otel konuştuk diyo. sessiz sakin bi yer arıyoruz dedim,yardımcı olurum dedi diyo. allahım ya bunun bile hayalini kurmaya,araştırmaya başlamış bile:kedi::kedi: cnm bnmya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…