- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.781
canım olsun bak ne çok günleri atlattınız.. bu günler geçsin de hiç ayrılık yaşatmasın inşallah Rabbim.. sabır sabır az daha sabır canım
nişanlımla konuştum. yan yataktaki arkdş antalyalı, balayı için otel konuştuk diyo. sessiz sakin bi yer arıyoruz dedim,yardımcı olurum dedi diyo. allahım ya bunun bile hayalini kurmaya,araştırmaya başlamış bile:kedi::kedi: cnm bnmya..
kızlar şafak programı indirdim bir tane. bizim kısa dönem. bizim için olmazsa uzun dönemlere kesin olur. link gönderiyorum isteyenler indirir. ben indirdim ama sülüs tarihi istiyor. o ne demek oluyor ??
link de bu. Asker Şafak Programı 1.2.3 programı, Asker Şafak Programı 1.2.3 indir, Asker Şafak Programı 1.2.3 download, Asker Şafak Programı 1.2.3 yükleMultimedia
erkekler daha duygusal oluyorlar askerde.. derlerdi de bu kadarına ihtimal vermezdim.. şimdi ilk zamanlar.. sonra abartabiliyorlar.. benim nişanlım da neden çocuğumuzun ismini düşünmemişim diye resmen telefonda tartıştı benimle ya.. yani öyle böyle değil ama.. en yakın kız arkadaşımı kıskandı.. işten çık diye baskı yaptı.. kavgaya çok meyilli tartışmalar başlatıyor.. (ki hiç öyle bir insan değildi) böyle saçma sapan meselelerden çok tartışma yaşadık, tabi alttan aldım.. bu pazartesi de o hep beni arıyormuş ama ben hiç aramıyormuşum diye kavga çıkartı.. madem öyle o zaman bir daha arama beni dedi... bende aramayacağım artık dedi.. akannehir şaşırdım kaldım.. üzüldüm ağladım bile.. ama belli etmedim.. halbuki hergün arıyor nasılsa konuşuyoruz, ramazandır insan bitkin düşüyor diye aramadım bende.. kavga etti benimle tabi yarım saat sonra yine aradı... pişmanım diye.. kendinden geçti iyice.. her aşamada bizde ayrı bir aşama kaydettik.. gel tezkere artık geeell artık..
canım ben indirdim iki tane linklari de yazdım buraya isteyen olursa indirsin diye. ikincisi yani onutek olan seninkiyle aynı galiba :) ama programda başka bir adamın adı yazıyor kocaman Orhan ULUDAĞ diyetamam canım keşke yardımcı olabilseydim teknoloji konusunda az cahil kaldım pek anlamıyorum .nasıl yollandığını öğrenirsen eğer bende 3 tane program var hepsinide yollarım
ohh ohhh darısı basımızaaaa
KİME DEDİN ANLAMADIM BENN DARISI BAŞINA OLAN NEYYY:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?