Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nası sensizim....
nasıl yoruldum....
tutsan çenemden kaldırsan başımı...
baksan mavi mavi bitti desen
sadece bitti desen...
sonra yatsam göğsüne
o bir türlü anlam veremediğim sonsuz huzurun dolsa içime...
sıcaklığınla ısınsam
sen hep yaptığın gibi saçlarımla oynasan
ve ben orada öylece huzur bulsam...
uyusammm ve hiç uyanmasam...
sonra sen usulca eğilsennnn
eğilsen ve dudaklarıma küçücük bi buse kondursan....
ben her zamanki gibi ağlasam
ağlasammm...
ıslatsam göğsünü sessiz sessiz
içten içe canımı verirmiş gibi....

özledim sevdiceğim taşıyamıyorum bu yükü gel nolursun....

ŞAFAK:257/KIBRIS
ÇOK ÖZLEDıM AŞKIM SENııı GEL ARTIK NE OLUR OĞLUMUZ DA ÇOK ÖZLEDı BABASI HADı GEL :ecrin_bebek: mafoldumben mafoldumben DAYANAMIORUM ARTIK

şafak 442turkbayragi
Allah'ım sen bize güç ve sabır ver.:Saruboceq:
çok özledim.ilk günler anlamıyor insan. ama zamanla daha bir koyuyor bu uzaklık. hele o hastayken yanında olamamak..daha kötü..

şafak 442turkbayragi
Allah'ım sen bize güç ve sabır ver.:Saruboceq:
çok özledim.ilk günler anlamıyor insan. ama zamanla daha bir koyuyor bu uzaklık. hele o hastayken yanında olamamak..daha kötü..

Amin canım sabıra çok ihtiyacımız var,hava değişiminden hasta olmuştur alışamadıysa daha benimkide grip olmuşsenağlama iyileşicem ama senin için diyo üzülüyosun ama gidemiyosun ve elinden bişey gelmiyor 2 hafta kaldı bayrama gelmesini çok istiyorum:1hug:

neredeyse ayda1 hasta olan biriydi nişanlım. daha çok alerjik bi durumdu aslıda ama tuttumu 3 gün grip gibi yatırıyordu. ben ilk hafta bekliyodum ama yine bile iyi dayandı.
çabucak iyileşsinler inş.biz burda ne kadar iyi olursak onlarda orda daha güçlü oluyor. onlar ne kadar iyi olursa bizde burda iyi oluyoruz.:1hug:.

Şafak 31 "HATAY"

qözLerini özLedim baLım..
şu EyLüL'de bitseee hemen bizi daraLtmasa askeriye teLefonLarı gibi
offf offmafoldumbenmafoldumben

ınşallah canım gönlünüzce su gibi geçsin zaman.. .. Sana ve aramıza yeni katılan arkadaşlarıma bol bol sabır diliyorum.. Özellikle son günlere dikkat etmek, daha fazla sabırlı ve hoşgörülü olmak gerekebiliyor.. bol bol sabır sabır sabır

Selam sana Malatya... daha iki ay önce gezmiştim sokaklarını... Kayısılarla renkli bahçelerini.. Semaların da uçuşan tüm kuşlara selam olsun.. Toprağına, Dağına, Taşına selam olsun...

Bugün şafak 44-Malatya turkbayragi

seninki gene iyiymiş ayda 1 hasta olıyomuş benimki dahada sık olurdu bünyesi çok dayanıksızdı.bi grip olunca serum yemeden ayağa kalkamazdı ben de diyodum revirde yata yata bitrir askerliği diye.ama öyle olmadı işte.hastalıktan kıvransada.ayağı çıktı acemilikte 15 gün çıkık ayakla ağır eğitimlerine devam etti kıvrana kıvrana .. 40 derece ateşle bile operasyona gitti.karsın buz gibi insanın yüzünü bıçak gibi kesen havalarında günde 7 saat nöbet tuttu.şimdi hasta oluyor gene ama çok az ayaktan atlatıyor hastalığa karşıda direnç kazandı vücudu.nazı banaymış benim herifinzemuszemus.burda en ufak bişşeyde yatardı küçük çocuklar gibi mızıklardı.:roflol:
seninkide öyle olacak emin ol.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…