- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.821
slm kıslarrr nasılsınız
ŞAFAK 182
MEHTAP 83
yüküm şimşir kaşıktır....
dilo dilo yaylalarrrrr:teytey::dance:
seninki gene iyiymiş ayda 1 hasta olıyomuş benimki dahada sık olurdu bünyesi çok dayanıksızdı.bi grip olunca serum yemeden ayağa kalkamazdı ben de diyodum revirde yata yata bitrir askerliği diye.ama öyle olmadı işte.hastalıktan kıvransada.ayağı çıktı acemilikte 15 gün çıkık ayakla ağır eğitimlerine devam etti kıvrana kıvrana .. 40 derece ateşle bile operasyona gitti.karsın buz gibi insanın yüzünü bıçak gibi kesen havalarında günde 7 saat nöbet tuttu.şimdi hasta oluyor gene ama çok az ayaktan atlatıyor hastalığa karşıda direnç kazandı vücudu.nazı banaymış benim herifinzemuszemus.burda en ufak bişşeyde yatardı küçük çocuklar gibi mızıklardı.:roflol:
seninkide öyle olacak emin ol.:içelim:
Burda askerı doğuda kısa donem askerlık yapan var mı kızlar ??
ay canım inş öle olur. dayanıklı olur inş. ama zor ölede ya. hasta hasta eğitim falan:1no2:
???.....
kuzenim yıllar önce bingöl ve muş'ta yapmıştı
len yıllar öncesini netsin gacıı şimdiyi soruyo ....balıımmmmmm beniimmmm bidenemmmmopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
birden geçmişe döndüm hatırlayıverdim canım işte napımm:kedi:
yirimm seniii sosisssscokacimcoook
gamzee çok mu acıktın kıssscokacimcoook
acıkmadım anammm oruç değilim bennn :kedi:
servis dışısın yaniiiisırnaşık şey
gamze bişey sorcam ya kader vardı hatim oluyodu nooldu o iş
kalan cüzler kaldı mı öyle
walla herkes aldı biraz ben okuyorum kader çok fazla cüz aldı nerdeyse hatimin yarısını o okuyor.şimdi büyük ihtimalle kuran okuyodur o.bende okuyorum 22.ci cüzde okundu bitti diğerleri ne yapıyor bilmiyorum .kalan cüzleride dağıtacak birilerini bulucaz elbette bulamazsak gene biz okuruz okuyabildiğimiz kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?