Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaşanan 7 sene olmasa...
ah keşke olmasa...
yeter diye bağırmak isterdim işte o zmn git artık ağlamak istemiyorum derdim....
ve bunu demek için ta oraya giderdim...

inan bişi diyemiyorum dilim tutuldu sanki çokk fazla üzüldüm bugün sen benim için 3.cü şoksun bugün .....bugün bitsin artık yarın olsun ve herşey düzelsin artıkkdelikafadulden

yaşanan 7 sene olmasa...
ah keşke olmasa...
yeter diye bağırmak isterdim işte o zmn git artık ağlamak istemiyorum derdim....
ve bunu demek için ta oraya giderdim...

canım 7 sene dile kolay,kalbe zor
bizim de o kadar oldu tahmin edebiliyorum birlikte büyüyosun parçan oluyo sanki
bana kalırsa hatasını anlıcak

Ben ayrılmıcam bunu biliyorum...
neleri affettim sindirdim ben ayrılmadım bu hiçbişey aslında...
hele ki o askerdeyken asla böyle bişey yapmam...

ama o ayrılmak için uğraşırsa çırpıncak gücüm yok...

canım siz sözlü değil miydiniz?
aileler ne diyo?
çok üzülüyorum böyle güzel aşklar yoktan yere,olmadık gururlar yüzünden bittiğindelmaz:

sözlüyüz canım...
henüz aileler devreye girmedi onlardan bu konuyla ilgili bi adım gelrse bende konuşurum ailemle...
ben ona bişeyler vermeye çalıştıkca saygısız oldum o geçti şimdi nie onlara gtmiomşm onun bütün derdi ailesi 24 saat onları arayıp onlarla olursam ancak mutlu olur...
ben mesafeli olmak istiyorum...

canım aşılamayacak bi sorun değil ki bu
yazık etmeyin kendinize,
hem dayatmayla olmaz böyle şeyler içinden geliyosa ailesi sana yakın davranıyosa sen de hissedersin zaten ona göre yakınlaşırsınyerimseniben
inşallah herşey ikiniz için de güzel olur ve barışırsınız

ya bune yaa hakkattende şakamı herkeze ne oluyo yaa ildem hele sana ayrı üzülüyom yaa yeminle bak içim acıyo allahım inşallh herşey yoluna girer ya ne olur düzelsin artık sizi hepinizi çok seviyorum

Durucam burda gidişini seyredicem
kıpırtısız sakin gibi görünecem
kavgasız olucak fırtınasız olucak
saçma sapan olucak
organlarım birbirine vurucak
arkandan sessiz bakıcam
ben yine salağı oynayacağım

gittin
hayaller yandı
kül yok duman yok
hiç hiç hiçbirşey yok

burda bahar yok
burası kış
güneş hiç doğmayacak hiç...
uyuyacağım...
adını söyleyemem
adın hasret
yüreğimdeki sızı...
gülmek... gülmek...

sadece yağmur, sensizlik
ve iç çekişler
sensiz olmacak
biliyorsun sensiz olmayacak
ama eger
eger gideceksen bu aşka yazık olacak

offf zuzum yaaa içimi, yakıyonuz gerçektende neden neden böyle yokmu bunun bi hal yolu yokmu canım klava:

warmı canım varsa hemen bana da öğretin...bir yol varmı?
insanın önünü görememesi ne kötü...
sevildiğini bildiği halde o söleri duymak hele en kötüsü de bu...

Yürekten sevenler hep üzülürler sonunda...aslında sevgiyi hak eden onlardır ama muhtaç oldukları sevgi başkalarına verilir...bu ne biçim bir adalettir...Tanrı görmez mi onların isyanlarını haykırışlarını çektiği acıları bilmez mi sanki...Bilse de görse de vermez sevdiğini sevene...Yürekten sevenler duygusal olurlar...Her an herşeye ağlarlar...Ağlamaları duygusallıklarından değildir...Nereye bakarlarsa baksınlar hep onu hatırlarlar...Onu hatırlamak acı verir...Çünkü o çoktan mazide kalmıştır artık...Önlerine bakmaya çalışırlar...Ama birşey göremezler...Hep geri geri gider ayakları...Geçmişten kopmak istemezler...Çünkü aradıkları kişi gelecekte yoktur artık...Hayallerde yoktur...Umutlarda yoktur...Onun gelmeyeceğini biliyorlardır artık...İşte bu yüzden onu yalnızca geçmişte bulabiliyorlardır...Geçmişe dönük yaşamak yürekten sevip terkedilenlere mahsustur...Karşılıksız sevmek yalnızca onlarda vardır...Her yiğidin harcı değil...Yalandan sevmek nedir ki sanki...Herkes yalandan sever...Ben de yalandan sevebilirim seni...Kolay iş...Sen bir de yürekten sevmeyi denesene...Bakalım benim gibi acılara göğüs gerebilecek misin...Bakalım pes etmemeyi becerebilecek misin...Hiç sanmıyorum biliyor musun...Benim yerimde olsan ne olur biliyor musun...Ağlamak istersin yapamazsın...Bitsin artık dersin bitmez...Nefret edersin...Nefret ettiğin kadar delice seversin...Ama çare yoktur...Bence sen bunlara zaten dayanamazdın...Yürekten sevmediğin de isabet olmuş...Zaten yürekten sevenler sevdiğinin üzülmesine de dayanamazlar biliyor musunuz...İşte budur yürekten sevmek ve öyle göründüğü gibi de kolay değildir...Unutmayın bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…