Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

warmı canım varsa hemen bana da öğretin...bir yol varmı?
insanın önünü görememesi ne kötü...
sevildiğini bildiği halde o söleri duymak hele en kötüsü de bu...

canım hemen pes etme ne olur daha gün doğmadan neler doğar belki herşey düzelecek yoluna girecek sen sabırlı olmaya çalış dua et bakalım bende edicem inan herşey düzelir belki üzme kendini:teselli:

gamzem,ebuş, ve yazan herkese teşekkür ederim...

sızım biraz azaldı ama biliyorumki bidahaki konuşmamızda beter edicek beni...

sen bigün herşeyin düzeleceğine inan .umudunu kaybetme rabbine dua et meleğim.elbet rabbim bi yol gösterir bi kapı açar sizin için.kendini yıpratarak eline hiçbişi geçmez yıpratma kendini herşey olacağına varır olacakla öleceğe çare bulunmaz.herşeyi oluruna bırakmayı dene ne derler su akar yolunu bulur.herşey düzelir sen üzüldüğünle kalırsın sonra bak...söylemesi kolay diyosun belkide ama sen üzülünce bizde üzlüyoruz meleğim.kıyamam sana hiç.üzülme nolursun:teselli::1hug:

:Saruboceq: :Saruboceq: amin cnm bnm inşallah...mafoldumben

bigün biticek bu hasretttt
geldiğin gün bana bayram olucak
uzaklık bize oyunlar oynasada
biz sadeec aşkımızın oyuncuları olucazz
senii çok ösledimm askerimm senağlama

bilmioom balparem.. moralim cok bozuk...
eger bidahaki tel,görüsmesinde aklini basina toplamassa yemin ederim bittirecegim..
okadar kolaymi diyeceksiniz.. ama bende insanim dayanamiyorum artik

tatlım çok gençsin daha.. ne kadar erken bir yaşta almışsın hayatın sorumluluklarını omuzlarına.. Allah yardımcın olsun canım.. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. hepimiz umuyoruz ki bu kabus dinecektir.. kimbilir belki de o sen üzülme diye böyle bir bahane ile belki de yine senin için gelecektir, o kadar çok inanmak istiyorum ki buna.. olumlu, pozitif düşüncenin gücüne çok inanıyorum.. düşündüklerimizi yaşıyoruz pek çoğumuz, korkularımız gölgeliyor mutluluklarımızı... karamsarlığa düşme canım.. sonsuz umut ile, iyi haberlerin ile görüşmek üzere..

neler oluyor bu adamlara yahu... deliriyorlar bazen herhalde orada... o kadar karşılıksız fedakarlıklarımıza bunları biranda yapabiliyorlar.. düşünüyorum da başkası olsa karşılarında bu kadar saygısızca konuşmazlardı diyorum.. nazları bize geçiyor çünkü.. yani bunun altına sığınıp, beni buradayken bir tek sen anlarsın mantığının arkasına sığınıyorlar.. (kendi tecrübem böyle oldu :)
canım benim yukarıda da yazdığım gibi pozitf düşünmeye çalış yne.. bu dönemde biraz gamsız olmak gerekiyor.. bizde bu askerlik süresince varya en az 10 defa gereksiz çıkışlar yapmışızdır.. tamam aramıcam seni derdi.. önceleri üzülür, niye böyle oldu bu adam derdim.. sabrederdim.. askerde olmasa varya o lafların öyle güzel acısını çıkartırdım ki.. diyor ki bana "burada mantık yok, hepimiz burada canavarlaşıyoruz, burada ki arkadşların yaşadıklarnı kabuslarını etkilenip bizde yaşıyoruz bazen.. aptallaştırıyor askerlik hepimizi, iki arkadaşımız burada bunalımdan intihara kalkıştı.. beni anla, beni bırakma sakın burada" diye ağladı.. o kadar samimiydi ki..
geçende dedi ki hatta "sen benim yerime burada olsan, beni 40 defa buradayken terketsen, tüm kötü sözleri söylesen de ben senden vazgeçmez, arama desen de yine arar, yine arar, sözüne söz eklemez, umudumla gelmeni beklerdim.. burası insanı farklı bir insan yapıyor gelince herşey düzelecek biliyoum dedi.. " dedi. ben bu kadar malesef ki sabırlı değilim, sen yine dikkatli ol şansını fazla zorlama dedim :) herkes aynı zorlğu yaşamıyordur ama nişanlım bir tabur insanla beraber sanki klonlaşmış gibi davranıor inan ki :) geceleri gündüzleri nöbet.. uyumayı unuttular..
Allah sabır veriyor tatlım..
canım sende sabret bakalım.. sevgi ek yine... sabır et... dua et tatlım.. güzel haberlerinle görüşmek üzere tatlım..

daha eklemek istediklerimi de zaten gamzem yazmış.. a.s.

Son düzenleme:

tatlım dualarımız seninle, ALlah yardımcın olsun..

mrb kızlar:) ben aranıza yeni katıldım sizlerin yazılarını okudukça çok duygulanıyorum senağlama benim eşimde aralıkta gidecek ya 5 ay gidecek ya da asker öğretmen olarak yapacak ama şu anda belli deil.. ben kendimi kısa döneme alıştırdım 5 aya turkbayragi bende burda şafak sayacam ve sizler banada destek olursanız çok sevinirimkaydirigubbakcemile3

hg aramıza tatlımm benm azkaldı artık ama arkadaşlar sana çok yardımcı olurlar merak etme canımm inş çarcabuk bititrirsiniz sizdee opuyorumnanaktan

h gelsin canım aramıza.senin şafak azmış hemen geçer. bnm 15 aydı 1 ay izin kullanmadı 14 ay toplamda ... şafak 54 :) kaydirigubbakcemile2bu gün itibariyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…