- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.041
warmı canım varsa hemen bana da öğretin...bir yol varmı?
insanın önünü görememesi ne kötü...
sevildiğini bildiği halde o söleri duymak hele en kötüsü de bu...
gamzem,ebuş, ve yazan herkese teşekkür ederim...
sızım biraz azaldı ama biliyorumki bidahaki konuşmamızda beter edicek beni...
sen bigün herşeyin düzeleceğine inan .umudunu kaybetme rabbine dua et meleğim.elbet rabbim bi yol gösterir bi kapı açar sizin için.kendini yıpratarak eline hiçbişi geçmez yıpratma kendini herşey olacağına varır olacakla öleceğe çare bulunmaz.herşeyi oluruna bırakmayı dene ne derler su akar yolunu bulur.herşey düzelir sen üzüldüğünle kalırsın sonra bak...söylemesi kolay diyosun belkide ama sen üzülünce bizde üzlüyoruz meleğim.kıyamam sana hiç.üzülme nolursun:teselli::1hug:
gamzem,ebuş, ve yazan herkese teşekkür ederim...
sızım biraz azaldı ama biliyorumki bidahaki konuşmamızda beter edicek beni...
bilmioom balparem.. moralim cok bozuk...
eger bidahaki tel,görüsmesinde aklini basina toplamassa yemin ederim bittirecegim..
okadar kolaymi diyeceksiniz.. ama bende insanim dayanamiyorum artik
Ben ayrılmıcam bunu biliyorum...
neleri affettim sindirdim ben ayrılmadım bu hiçbişey aslında...
hele ki o askerdeyken asla böyle bişey yapmam...
ama o ayrılmak için uğraşırsa çırpıncak gücüm yok...
sen bigün herşeyin düzeleceğine inan .umudunu kaybetme rabbine dua et meleğim.elbet rabbim bi yol gösterir bi kapı açar sizin için.kendini yıpratarak eline hiçbişi geçmez yıpratma kendini herşey olacağına varır olacakla öleceğe çare bulunmaz.herşeyi oluruna bırakmayı dene ne derler su akar yolunu bulur.herşey düzelir sen üzüldüğünle kalırsın sonra bak...söylemesi kolay diyosun belkide ama sen üzülünce bizde üzlüyoruz meleğim.kıyamam sana hiç.üzülme nolursun:teselli::1hug:
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm sadece buraya içimi dökebilirim
7.5 sene çıkıp kavuşmak için deliler gibi çırpındığımız askerde yokluğundan krizlere girdiğim 2 senelik kocamla canımın canı can bildiğim insanla ayrılık aşamasındayız bugün aileler geldi sözde sorun çözmek için ama babası sadece beni suçlayınca bende susmadım ve işler sarpa sardı.olmuyor diye sarılıp saatlerce ağladığımız tedaviler gördüğümüz ve uğruna çırpındığımız bebeğimiz bu evliliği kurtaramayabilir.kk da süper mutlu çift biz ayrılık aşamasındayız sanki kötü bir kabustayım dua edin benim için sizin dularınız kabul olur ALLAHın izniyle
gamzeee merveee sswweett nerdesiniz
mrb kızlar:) ben aranıza yeni katıldım sizlerin yazılarını okudukça çok duygulanıyorum senağlama benim eşimde aralıkta gidecek ya 5 ay gidecek ya da asker öğretmen olarak yapacak ama şu anda belli deil.. ben kendimi kısa döneme alıştırdım 5 aya turkbayragi bende burda şafak sayacam ve sizler banada destek olursanız çok sevinirimkaydirigubbakcemile3
h gelsin canım aramıza.senin şafak azmış hemen geçer. bnm 15 aydı 1 ay izin kullanmadı 14 ay toplamda ... şafak 54 :) kaydirigubbakcemile2bu gün itibariyle.mrb kızlar:) ben aranıza yeni katıldım sizlerin yazılarını okudukça çok duygulanıyorum senağlama benim eşimde aralıkta gidecek ya 5 ay gidecek ya da asker öğretmen olarak yapacak ama şu anda belli deil.. ben kendimi kısa döneme alıştırdım 5 aya turkbayragi bende burda şafak sayacam ve sizler banada destek olursanız çok sevinirimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?