Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

B İ Z ayrıldık... mafoldumben

Biliyorum BİZken SEN ve BEN olduk aylar önce
Sen yeni bir hayat çizdin
Bense kimseyi koyamadım senin yerine
Başkalarının yari dediler artık İnanmadım...
Bende başkalarına yar olayım dedim Yapamadım...

Biliyorum B İ Z ayrıldık aylar önce
Ama ben her an seni yaşadım
Sen başka sevdaları yaşarken
Eline başka eller değerkenben
Ben sana hiç dokunamayan ellerimle
Okşadım saçlarını

Biliyorum B İ Z ayrıldık
Hani hayaller kurardık hiç ayrılmayacaktık...
Küçük sorunları dert etmeyecek
Büyükleriyse beraber çözecektik
Şimdi sen bunları başkasına söylüyorsun biliyorum

Evet B İ Z ayrıldık Biliyorum
Hemde karşımıza çıkan ilk sorunda
Herşeyin farkındayım
Artık B İ Z oalamayacağız
Biliyorum B İ Z ayrıldık

Ama BİZ, BİZ de olsak, B İ Z ayrı da olsak
Başkalarıyla tattığın mutlulukları bilmek istemem
Ama her derdinde ben olacağım yanında
Bunu sakın unutma...

Şimdi çıkıyorum hayatından
Mutluluklar diliyorum sana
Ama sakın bir yere gidiyorum sanma
Bir derdin olursa sadece AŞKIM demen yeter bana
Ben o an olacağım yanında...

mafoldumben

ben mektup yollamıstım ama 15 gün oldu ulasmamıs eline :umursamaz: sinir oldum acaba vermiyorlar mı?

benim 10 gün ile 3 hafta arasında gidiyor mektuplarım..
haftanın bir günü postaneye gidiyorlar okunup teslim ediliyor.. eğer askerini intihara sürükleyecek bir yazı yoksa teslim ediyorlar :)
çok hasret yüklü, askeriyeden kaçırtabilecek türden mektupları da özellikle eliyorlarmış :) fotoğraf bile yasaktı.. postada ki asker nişanlımın arkadaşıydı da elden alıyordu bazen.. ilk zamanlar denetimler de resimlerimi toprağa gömüp saklamış :) almasınlar diye.. tabi heryerin kuralı farklı farklı..
biraz daha bekle bakalım.. kayıp olmamışsa teslim ederler.. bizim çok şükür hiç kaybımız olmadı..

cnm doğum günün kutlu olsunnn.. ufacık sebepler kocaman mutluluklar oluyor.. ALlah neşeni daim etsin tatlım..

tşk ederim canım opuyorumnanaktan
gülü görünce gözyaşlarımı tutamadım senağlama
çok özledim
yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum :asigim:

Son düzenleme:
tşk ederim canım opuyorumnanaktan
gülü görünce gözyaşlarımı tutamadım senağlama
çok özledim
yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum :asigim:

canım ya benim de nişanlım geçen hafta gül göndermişti saatlerce kokladım durdm.. sarıldm onlara.. şimdi kitaplarımın arasındalar.. bana gönderdiği tüm gülleri aşkımız gibi ölümsüzleştirdim..
ufacık sebeplerden nice mutluluklar yaşayabiliyoruz bizler işte.. bu kadar duygusalız..

canım hayırlı tezkereler olsun..

Son düzenleme:
cnm ben aranıza yeni katıldım tam tanışmasakda doğum günün kutlu olsun:kedi:bende aralıkta şafak saymaya başlıcam eşim kısa dönem olarak yapıcak ama bana şimdiden moral verio sizin yazılarınızopuyorumnanaktannice yıllara..

:çok üzgünüm:selam kızlar.
ayy ildem yaaa:çok üzgünüm: lütfen üzülme cnm herşey olacagına varır.ne oldu konustun mu yoksa eşinle:çok üzgünüm:

kızlar bu arada bende arada gelip yazıyorm benim eşim daha gitmedi ama sizlerin duygularınızı okumak beni mutlu eidyor güç alıyorum sanki.kabul eidyorsunuz degil mi beni de şimdiden..yok yani daha şafak saymaya başlamadım da:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…