Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞUANDA ÇOK MUTSUZUM
NEDENMı BUAKŞAM ıFTAR YEMEĞıNE ABıMLER VE KAYINVALıDESıNıı DAVET ETMıŞTıK
YEMEK YEDıK BıZ ÖNCE ıFTAR TAPTIK SONRA ABıM GELDı ONA YEMEK ıNDıRDıK
NEYSE DEDıM Bı NETE BAKAYIM BıDE NE GÖREYıM BAKTIM CANIM ASKERıM ONLINE
GÖZLERıME ıNANANAMADIM.ÇÜNKı ORDA ONUN NETE GıRMESı ıMKANSIZ GıBı BıŞEY YOK ÇÜNKı ORALARDA DOĞRU DÜRÜST Bı YER NEYSE ŞAŞKINLIKLA BAKTIM CAMERA VARMI HEMEN AÇTIK FAKAT ŞANSIZLIK NET KOPUYO VE SÜREKLı TAKILIYO ARDINDAN 5 10 DK OLMADAN ıÇERDEN ABıM GENE SÖYLENıYO ZANNEDıYOKı BıZ TEL KONUŞUYORUZ
YA BEN ONLARA NE SÖYLÜYORUM GENE NE YAPIYOLAR BENı DıNLEMıYOLAR FELAN DıYOR BENDE ÇIKTIM BAKTIM DEDıMKı TEL KONUŞMUYORUZ ABı ıNTERNETE GıRMıŞ ORDAN KONUŞUYORUZ DEDıM.SONRA ÖLE BAKTI BANA NEYSE ıÇERıYE GıRDıM TEKRAR DEDıMKı BEN ÇIKIYORUM ABıMLER SÖYLENıYO FELAN ODA ÇOK ÜZÜLDÜ TABı KIRK YILIN BAŞI GELMıŞTıM FELAN DEDı .AMA YAPACAKTA BıŞEY YOKTU.YANı BENı HERKEZıN ıÇıNDE REZıL ETTı ABıM KAVINVALıDESı ANNEM YENGEM HERKEZ ıÇERDE YA BIKTIM ARTIK YA GERÇEKTENDE BIKTIM NE BıÇıM ŞANSIM VAR BENıM YAA BENıMDE SEVMEYE SEVıLMEYE ıHTıYACIM VAR DıMı BU NASIL BıR DÜŞÜNCESıZLıK ŞıMDı GıTTıLER AMA BEN KAHROLUYORUM HEM DOĞRU DÜRÜST GÖREMEDıM SEVDıĞıMı HEMDE GıNE LAF YEDıM YA
BU NASIL BıR ADALET YETER ARTIKmafoldumben

Son düzenleme:

off kuzum kötü olmuş yaa
ama abinler biliyodu niye böyle yaptılar üzülmekte haklısın
inşallah yine fırsat bulur da girebilir
benim de kpss olduğu gün ilk oturumdan sonra eve gelmiştim soruları nete bakıym bi dedim msnyi açtım ki aşkım karşımda bilmiyoduk çarşı verileceğini çok güzel süpriz olmuştu ikinci oturumda eğitimden coşmuştum ama kazanmama yetmedi tabii:çok üzgünüm:

OFFF BALIM OF BEN ÇOK HÜZÜNLÜYÜM
AMA AZ KALDI GELİCEK VE BENİ ALICAK BURDAN ONA ÇOK İNANIYORUM VE GÜVENİYORUM YA KIYFETLERİDE ÇOK YAKIŞMIŞ BENİM CANIMA YAA:asigim:

slm kızlaarrr ii geceleeerrrr ben döndüm sonunda aranıza yaa ne zamandır netim yoktu sölemesi ayıp kapatmışlarda birazcık netimi bugün anca açtırdım yaa çok özledim siziz yaa artık bende mehtap sayıyorum biliyomusunuuuzzzzz aşkitom kurban bayramında burda inşallah....
şafak=253
biten=194
mehtap=76

off kotu olmus gercekten ya, o sıkıntıları ıyı bılırım duzelır elbet canım uzulme sen... :teselli:

Slm kızlar hayırlı geceler. Bu topik de amma dertlenmiş yaa herkese çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir aranız hepinizin.
Ama benimde bi derdim var Allah'ıma çok şükür sizinki kadar kötü değil ama ben nişanlımın sesini 2 gündür duyamıyorum yaa 2 gündür aramıyo beni mafoldumben yine işleri çok sıkı heralde yoksa kesin arardı her gün arayan. bu arada her hafta sonu çarşı izni kullanabiliyo. yani iki haftada bir çarşı izni var ama komutanı benimkini çok sevmiş herlde her hafta sonu ödül olarak izin veriyo zemuszemus ŞAFAK 356 çok özledim

ooo süpermiş canım,nazar etmiym de şimdi

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GıTTı AZI KALDI

alkisalkisalkisDıYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 128 ARORA ♥ ♥

♥ ♥ 129 KARA_SEVDAM ♥ ♥

♥ ♥ 131 SENEM81 ♥ ♥

♥ ♥ 131 CHARM ♥ ♥

♥ ♥ 132 KK-DELıSı ♥ ♥

♥ ♥ 133 CORALBLUE ♥ ♥

♥ ♥ 134 CEMRE81 ♥ ♥

♥ ♥ 142 EXTREME ♥ ♥

♥ ♥ 149 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 150 DSH ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 160 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 165 ÇıTLEMBıK ♥ ♥

♥ ♥ tekirdağ 169 MYSTıCGıRLS ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 177 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 182 CANDY67 ♥

♥ ♥ 188 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 215 ZUZU88 ♥ ♥

BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...

Son düzenleme:
vee şafağımız saat itibariyle .......254
mehtabımız...... 85

durduk yere üzüyosun ,yoruldun biliyorum bizim için dayan aşkım
hiç olmadığım kadar sabırlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…