Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım yaa niye böyle oldu. cok üzüldüm wallahi. Allah sabır versin

canım Allah yardımcın olsun,ne dicemi bilemedim ama sebebi bebekler olmamalı

cnm allah yardımcın olsun ama dert verdiği gibi dermanınıda verir sabrınıda verir..bundada vardır bi hayır allah sabır versin cnm...:çok üzgünüm:

ay ay yeni gördüm mesajını.. :1shok: ildemcim vallahi eşin içimizde ki iyi niyetleri de tek tek astı.. Allah akıl versin, islah eylesin.. insan ne kadar psikolojik baskı altında olsada eşini bırakabilecek duruma asla gelmemeli.. klava: bu değerlerin kavgasını yapmak kabul edilebilir bir durum değil... şahsen hiç ama hiç yakışmıyor olgun bir insana... RAbbim hakkında hayırlar nasip etsin tatlım..

Son düzenleme:
gamzee süper yapmışsınnn mehtap sayanlarıda almışsın listene çok mutluu oldum yavaş yavaş bütün listelere girmeye başlıorummmm:lepi:

vallahi canım bu listeye girmenin heyecanı inan ki son günlerde çıkmanın heyecanı ile yer değiştiriyor.. bide sen iki defa sayıyorsun.. iki kat heyecan :) hayırlısı olsun tatlım.. su gibi geçsin günlerin inşallah..

canım Allah yardımcın olsun,ne dicemi bilemedim ama sebebi bebekler olmamalı

SEBEBİ BEBEKLER DEĞİL ZATEN ONU BAHANE ETMİŞ SADECE HEPİMİZDE BİLİYORUZZ.BEBEKLERE BİŞİ OLMADAN ÖNCEDE ARAMIYODU İLDEM BURDA ARAMIYO DİE ÜZÜLÜYODU HEP.BEKELER ALINDI HABERİ BİLE YOKTU ARAMADIĞI İÇİN İLDEM ARAYIP SÖYLEDİ.BEBEKLERDEN ÖNCEDE ZATEN SOĞUKTU VE ARAMIYODU KIZI BEBEKLERİ BAHANE ETMESİ ÇOK AYIP İLDEME YAZIK O YAŞTA GENCECİK BÖYLE ŞEYLER BİNMİŞ SIRTINA...mafoldumbensenağlama

slm kıslarrrr

ŞAFAK 177
MEHTAP 78 KARABÜK'EEEE SLMMMM....

MEHTABIN BİTTİĞİNDE SENİNKİ İZİNE GELDİĞİNDE ZATEN 100 GÜNÜN KALMIŞ OLACAK İZİNDEN GİDİNCEDE KISA Bİ SÜRE SONRA PLAKA SAYMAYA BAŞLAYACAKSIN İNŞALLAH.LİSTELER SANA KURBAN OLSUN HİLALİM...HEPSİNEDE GİR buyrunnnnnnnnn:içelim:

canım bnim Allah yar ve yardımcın olsun hakında hayırlı olanı gönlüne razı kılsın
konuyu bilmiyorum ama evliliği bitirmek zor istersen gelmesini bekle belki ruh halinden kaynaklanıyordur ama mutlaka baska sorunda vardır aklında
sadece askerlikten kaynaklanmaz

canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm inan
off ya neden böyle oluyo severek evleniliyo ama yok sonu bu hale geliyo
allah sabır versin kardeşim ne diyeyim her şerde bir hayır vardır ildemcim böyle düşün
allah yardımcın olsun:Saruboceq:

valla gamzemm bu plaka sayışım bitsin ikinci saymam şafak için olucak allah nasib ederse...onlar ii olsunda biz bekleriz burda napalımm...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…