- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.121
şafak 129 :çok üzgünüm:
şafak 9 maalesef iki gün daha uzadı mafoldumben
HOŞGELDİN CANIM ÜZÜLME BAK KAÇ TANE 100 BİTMİŞ TEK Bİ 100 KALMIŞ SADECE ODA BİTECEK HAYIRLISIYLA ÜZÜLME NOLUR
benim kısa dönem yeni başladı senağlama
Of kızlar yaa şimdi kapattık teli ne güzel konuşuyoduk moralide iyiydi güzel güzel konuşuyoduk.bi arkadaşı yemek yemiycenmi hadi dedi sanamı sorucam arkadaşım diye bi bağırdı çocuğa varya duymanız lazımda içim bi garip oldu korktum kavga edecek kesin diyekötü oldum ...sonra benide azarladı ona sinirinden.ben naptım dedim azarlama beni dedim.azarlamıyorum diyo ama hala azarlıyo...psikoloji diye bişi kalmamış yaaa deli gibi olmuş iyicene ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyorr bi bakıyosun gülüyor bi bakıyosun canından bezmiş gibi konuşuyor.çocuk sanki ona küfretmiş gibi bağırıyo yaa o çocuğun halini düşünemiyorum yazık yaa .ama çok üzüldüm ben yaa çift kişilikli gibi sanki bi dediği bi dediğini tutmuyor anında bağırıp kalkıyo en ufak şeye .kıyamam ben aşkıma yaaa gelsin artık çok bunladı çok sıkıldı biliyorum.dayanacak gücü kalmadı artık.ondan böyle şimdi.rabbim nolursun duy sesimi aşkıma dayanma gücü ver sabır ver nolursun.ona kolaylıklar göster..çok üzüldüm kocama çokk
AY BENDE UZUN SANDIM BAK AZALMIŞ DİYORUM:roflol:KISA DÖNEMSE DAHADA ŞANSLISIN WALLA NE GÜZEL 5 AY YAPIP GELİYO İŞTE.BİZİMKİ 15 AY YAPTI DİLE KOLAY YAA 3 TANE KISA DÖNEM ASKERLİK BEE ŞÜKRET KIZ HALİNE AĞLAYIP DURMA AĞLAMAK İYİİ GETİRMEZ DERLER AĞLAMA DUA ET.BU ARADA BENİM EŞİMDE TUNCELİDE
askerliği beni çok etkilemiyor artık. doğuda değil kırşşehirde kurye zaten kısa dönem yapıyor birde her gün sivil ve dışarda elinde telefon çok rahat beyfendi. çok şükür o konuda şanslıyım.
ben o askere gitmeden önce gelmiştim bu topiğe senin adına çok üzülmüştüm o kadar gün nasıl geçer diye ama şimdi bakıyorum da senin de az kaldı. kendimden çok seni merak eder oludum. bizim şafak bitse bile artık seninkini sayarız galiba.
allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah canım sana da. gerçekten çok sabırlıymışsın. kendimi senin yerinde düşünemiyorum zaten yaşında çok küçük gerçekten tebrik ediyorum seni.kaydirigubbakcemile5
Allah kavuştursun canım iyi olsunlarda bunların hepsi geçer inşaallah bende ilk defa bugün gece konuştum çok mutlu oldum :)
ya ne bilim yeni evliyiz yani 1 yıl oldu evimi barkımı bırakıp geldim ilk defa ayrıldım uzun dönem olsaydı berabrinde giderdim tabi tunceli olsa gidemezdim o ayrı bi konu.. tunceli merkezdemi nerede benimki bayraktepe ama 3 gün sonra dağıtım var nereye düşer bilmiyom
ŞAFAK:252/KIBRIS
NE BİTMEZ 200MÜŞ YA TIKANDIM KALDIM mafoldumben
ALLAHIM SEN YARDIM ET.DAYAN CANIMIN İÇİ EKİMDE GELCEKSİN İNŞALLAH SENİ ÇOK SEVİORUM opuyorumnanaktan
gözünaydın seninde için rahatlamıştır ne güzel iyidir inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?