Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥ 128 ARORA ♥ ♥

♥ ♥ 129 KARA_SEVDAM ♥ ♥

♥ ♥ 131 SENEM81 ♥ ♥

♥ ♥ 131 CHARM ♥ ♥

♥ ♥ 132 KK-DELİSİ ♥ ♥

♥ ♥ 133 CORALBLUE ♥ ♥

♥ ♥ 134 CEMRE81 ♥ ♥

♥ ♥ 142 EXTREME ♥ ♥

♥ ♥ 149 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 150 DSH ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 160 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 165 ÇİTLEMBİK ♥ ♥

♥ ♥ tekirdağ 169 MYSTİCGİRLS ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 177 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 182 CANDY67 ♥

♥ ♥ 188 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 215 ZUZU88 ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

AYCAAAAAAAA=3 AFYONA SELAM :hooray: :hooray:

DAMLA_06=7 ANTALYAYA SELAM

BOSHAYALLERBUNLAR=7 ANTALYAYA SELAM

PEMBE-BETA=9 AYDINA SELAM

JOEYFUN=9 AYDINA SELAM

AZRADıLAN=11 BıLECıĞE SELAM

DADLUıZMıRLı=26 ESKıŞEHıRE SELAM

BIDIŞŞŞ=26 ESKıŞEHıRE SELAM

ÖZLEMıM=39 KIRKLARELıYE SELAM

ıZMıRPERıSı= 46 MARAŞA SELAM

ESPERANZA =52 ORDUYA SELAM

MUHAMMEDıMıNGAMZESıYıM=53 RıZEYE SELAM

MERVıSHH=64 UŞAĞA SELAM

NıL88AY=65 VANA SELAM

DESUDEM=70 KARAMANA SELAM

APRıL09=73 ŞIRNAĞA SELAM

MÜHÜRLÜ KADERıM=75 ARDAHANA SELAM (MEHTAP)

DıDOSH=76 IĞDIRA SELAM

MOON_610=78 KARABÜKE SELAM (MEHTAP)

Son düzenleme:
SON 3 AYDA POPOSUNA DEPÜĞÜ YİYENLER

TEZKEREYİ ALMIŞ TEZKERE GÜZELLERİM

02 haziran 2009 ZEYNEBİM03
07 haziran 2009 FİBULA
08 haziran 2009 KUJUMM
15 haziran 2009 MUKORO4
17 haziran 2009 SUKURBAĞASI
30 haziran 2009 TUĞBA_NUR1
30 haziran 2009 SALİHALİL
25 temmuz 2009 =>YEŞİL<=
28 temmuz 2009 TU.GB.AA
29 temmuz 2009 BAYANSU
28 ağustos 2009 MRS.SÖNMEZ

BİTEN=379

ŞAFAK=53 RİZEYE SELAMLARRRalkisalkisalkis:lepi:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE/BİNGÖL
:gitme:mafoldumben:gitme:
ÇOK ÖZLEDİM SENİ CANIM KOCAM SESİNİ DUYMAK İSTİYORUM EN AZINDAN DOYASIYA AMA ODA OLMUYOR.NEYSE SEN İYİ OL YETER BİTANEM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM

Of kızlar yaa şimdi kapattık teli ne güzel konuşuyoduk moralide iyiydi güzel güzel konuşuyoduk.bi arkadaşı yemek yemiycenmi hadi dedi sanamı sorucam arkadaşım diye bi bağırdı çocuğa varya duymanız lazımda içim bi garip oldu korktum kavga edecek kesin diyekötü oldum ...sonra benide azarladı ona sinirinden.ben naptım dedim azarlama beni dedim.azarlamıyorum diyo ama hala azarlıyo...psikoloji diye bişi kalmamış yaaa deli gibi olmuş iyicene ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyorr bi bakıyosun gülüyor bi bakıyosun canından bezmiş gibi konuşuyor.çocuk sanki ona küfretmiş gibi bağırıyo yaa o çocuğun halini düşünemiyorum yazık yaa .ama çok üzüldüm ben yaa çift kişilikli gibi sanki bi dediği bi dediğini tutmuyor anında bağırıp kalkıyo en ufak şeye .kıyamam ben aşkıma yaaa gelsin artık çok bunladı çok sıkıldı biliyorum.dayanacak gücü kalmadı artık.ondan böyle şimdi.rabbim nolursun duy sesimi aşkıma dayanma gücü ver sabır ver nolursun.ona kolaylıklar göster..çok üzüldüm kocama çokk

ya canım öyle tabi gelsinde sağ salim başka birşey istemiyorum desem yalan olacak aslında çok şey istiyorum ama maalesef olmuyor. neyse iki günün önemi yok artık:umursamaz: nasıl olsa benim yanıma gelme şansı yok anneciğinin yanında olacak. :gitme:

Olsun gülüm öyle düşünme bakk yıpratma kendini nolursun allahtan 2 gün ya 20 olsaydı şükret canım şükret.bende çok şey istiyorum aslında ama benimkilerin hiç biride olmuyo bee ne şansızım

benim kısa dönem yeni başladı senağlama

AY BENDE UZUN SANDIM BAK AZALMIŞ DİYORUM:roflol:KISA DÖNEMSE DAHADA ŞANSLISIN WALLA NE GÜZEL 5 AY YAPIP GELİYO İŞTE.BİZİMKİ 15 AY YAPTI DİLE KOLAY YAA 3 TANE KISA DÖNEM ASKERLİK BEE ŞÜKRET KIZ HALİNE AĞLAYIP DURMA AĞLAMAK İYİİ GETİRMEZ DERLER AĞLAMA DUA ET.BU ARADA BENİM EŞİMDE TUNCELİDE

askerliği beni çok etkilemiyor artık. doğuda değil kırşşehirde kurye zaten kısa dönem yapıyor birde her gün sivil ve dışarda elinde telefon çok rahat beyfendi. çok şükür o konuda şanslıyım.
ben o askere gitmeden önce gelmiştim bu topiğe senin adına çok üzülmüştüm o kadar gün nasıl geçer diye ama şimdi bakıyorum da senin de az kaldı. kendimden çok seni merak eder oludum. bizim şafak bitse bile artık seninkini sayarız galiba.
allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah canım sana da. gerçekten çok sabırlıymışsın. kendimi senin yerinde düşünemiyorum zaten yaşında çok küçük bu yaşta bu sabır gerçekten tebrik ediyorum seni.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

Allah kavuştursun canım iyi olsunlarda bunların hepsi geçer inşaallah bende ilk defa bugün gece konuştum çok mutlu oldum :)

ya ne bilim yeni evliyiz yani 1 yıl oldu evimi barkımı bırakıp geldim ilk defa ayrıldım uzun dönem olsaydı berabrinde giderdim tabi tunceli olsa gidemezdim o ayrı bi konu.. tunceli merkezdemi nerede benimki bayraktepe ama 3 gün sonra dağıtım var nereye düşer bilmiyom

ŞAFAK:252/KIBRIS
NE BİTMEZ 200MÜŞ YA TIKANDIM KALDIM mafoldumben
ALLAHIM SEN YARDIM ET.DAYAN CANIMIN İÇİ EKİMDE GELCEKSİN İNŞALLAH SENİ ÇOK SEVİORUM opuyorumnanaktan

kız zati eniştemiz kendisi etkilenmemeişkine seni nasıl etkilesin..ohhh kebap walla yawww.ilk topiği açtığımda şafağım 324 tü şimdi nerdeyse 300 günü geçti diyebilirim yakındır 24 diyeceğim zamanlar.teşkür ettim tebriklerin için ama herkesin harcı değil asker yolu gözlemek beklemek kendinide hafife alma bende seni tebrik ediyorumvereliniortak

Allah kavuştursun canım iyi olsunlarda bunların hepsi geçer inşaallah bende ilk defa bugün gece konuştum çok mutlu oldum :)

amin canımmm geçecek inşallah zor olacak belkide geldiğinde tedavi görecek o derecede kötü yani çoğu şeyi anlatmıyorum bile .çok kötü durumda ..o var olsunda iyi olsunda ben ölene dek yanındayım her zaman onunlayım.atlatırız elbette bu günlerde geçer biz ne günleri gördük geçirdik neler atlattık beraber yemişim askerliğini omu yıkacak bizi:roflol:

gözünaydın seninde için rahatlamıştır ne güzel iyidir inşalah

eşim gittiğinde bizde 1 yıllık evliydik şimdi 2 buçuk olacak nerdeyse .ankaradan sonrası olmasaydı eğer yani doğuda olmasaydı bende gidecektim taşınacaktım ama tunceli olunca gidemedim hayır dedi benimki bana kalsa orayada giderdim.tunceli nazımıyede eşim nazımıyede karışık bu aralar geçen hafta sürekli çatıştılar allah sonumuzu hayır etsin inşallah.inşallah iyi bi yere çıkar canım eşine

ŞAFAK:252/KIBRIS
NE BİTMEZ 200MÜŞ YA TIKANDIM KALDIM mafoldumben
ALLAHIM SEN YARDIM ET.DAYAN CANIMIN İÇİ EKİMDE GELCEKSİN İNŞALLAH SENİ ÇOK SEVİORUM opuyorumnanaktan

aman zırlama bee :mymeka:yarılayacaksınız neredeyse hala zırlıyon alışamadın bi türlü lmaz: allaha dua et geçmiyo deme geçirmek için bişiler yap bişilerle uğraş zaten kaan var biliyorum ama kaandan sonrada bişilerle uğraş elin boş kalmasın boş boş durursan geçmez tabikide .bişi yap alış artık yoksa bitez inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…