- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.141
eşim gittiğinde bizde 1 yıllık evliydik şimdi 2 buçuk olacak nerdeyse .ankaradan sonrası olmasaydı eğer yani doğuda olmasaydı bende gidecektim taşınacaktım ama tunceli olunca gidemedim hayır dedi benimki bana kalsa orayada giderdim.tunceli nazımıyede eşim nazımıyede karışık bu aralar geçen hafta sürekli çatıştılar allah sonumuzu hayır etsin inşallah.inşallah iyi bi yere çıkar canım eşine
sağol canım iyi çok şükür
sağol canım benim ya bu erkekler çok nazlı o bu kadar rahatken hala halinden şikayet edebiliyor. bende dedim doğuda olsan ne yapacaktın o da diyorki olsun daha rahat olurdum o zaman. anlamıyorum yani bazen. askelik farklı gerçekten psikolojileri çok değişik oluyor. çok zor olduğunu söylüyorlar naz yapıyorlar ama ben ondan daha çok naz yaptığım için zavallı adamcağız benden çok çekiyor... onu askerlik değil ben yoruyorum galiba. zemuszemus
inşaallah canım sağol hiç gittinmi yanına ben 8.gününde gittim şimdi ortalık karışık gelme dio yemin törenine gitmeyi istiyordum herkes tehlikeli gitme dio bana garip gelio bu sözler sevdiğim tehlike altındayken ben güvenliğimi nasıl düşnebilirm sadece tek gidemiyom gidersem birileriyle gitmek zorundayım baskalarının güvenliği söz konusu bide bana Allah korusun bişi olursa o çok üzülür üüzlmesine dayanamam ondan gitmiyom yoksa kimseyi dinlemem giderim
Bittii.... ayriLma karari aLdik....
geri dönüsü yok... mafoldumben
Aradi aksam üstü.. konusduk..
tüm konulari 15dk icinde konusduk..
ve.. olmuyor dedi... farkindasin sende bebek olayindan sonra aramiz sogudu dedi
olmuyor ildem bende cok düsündüm ama yapamiyorum dedi...
ne yani ayrilcakmiyiz dedim... en iyisi dedi...
tamam ozaman dedim mafoldumben
tamam ayrilalim zaten ayriyiz dedim...
askerden geldikden sonra konusuruz tekrar bu mevzuyu dedi..
konuscak bisey yok söz agizdan cikdi dedim
gelmicem bidaha türkiyeye beni bidaha göremiyeceksin diyip telefonu yüzüne kapadim kizlarrrrr
mafoldumben
BITTIIII BITTI BITTII ...... mafoldumben
ayyy gittinmi sen yaa ne güzelll ben hiç gidemedim nerdee anamm nası gidicem adam yere ayak basmıyoki hiç sürekli dağlarda biliyomusun aylardır tunceliye gitti gideli yüzünü bile göremedim 1 kerecik bile.çarşı iznimiz falan yok net falan yok hiç bişekilde göremedim .telefonla arıyo sadece onuda zarzor yani dağdan geldik operasyona gidiyoruz o kadar yani.genede şükürler olsun rabbime haber alıyorum.
evet oralar çok tehlikeli oranınm normal halkı bile ya terörist yada terörist yandaşı ne yapacakları hiç belli olmaz iyi gitmişsin walla sen iyi gel demiş seninki benimki ölse gene kabul etmez gel demez bana .kaç kere dedim ama kavga ettik.gidemedim yani hiç
ya işte oda ben gibi dayanamıyo yokluğuma bide benim akrabalarımdan oraya iş için gidip gelenler var onlar götürdü gidrken oo ii falan biz gidip geliyoz eskisi gibi değil dedilr bide yeni gittiği için mi neyse bişi demedi şimdi gelme dio ama acemilik bitsin dinlemem giderim çok özlüyorum napim görmeden duramam benimkinin birliğinde internet var ama kamera yok olsaydı gitmezdim görürdüm güzel yüzünü yeterdi ama yok işte
senin işin daha zor ben zaten dua diyorum bütün askerlere hergün okuyorum bişiler okumazsam bunalıma girerim zaten dualarla ayaktayım gideli 26 gün falan oldu 5 kg verdim bile bak çabuk gel yoksa geldiğinde karıcın bitmiş olcak diom heheehe Allah hepimize sabı vrsin ve sağ salim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin Amin
anam nettin yaa 5 kilo haa ..bende tam tersine kilo aldım siters yapınca aç kediler gibi dolabın başından ayırlamıyorum yemekten alıyorum hıncımı.anam gitmiş 1 ayı kalmış 4 ayı zaten nereye gidiyon walla inan bana bi mesaj çeksin onada razıyım nete girecekte saatlerce yazışacağız öylemi görmesdem bile bi iletişimimiz olacak rüya gibi yaa olması için neler vermezdim benim halime bakta elindekilere şükret güzelim senin yerinde olmak için can atıyorum şuanda :1no2:
Iyi geceler kızlar çıkıyom galiii uykum geldii şafak 53 rizeeeeeee
:çok üzgünüm:selam kızlar.
ayy ildem yaaa:çok üzgünüm: lütfen üzülme cnm herşey olacagına varır.ne oldu konustun mu yoksa eşinle:çok üzgünüm:
kızlar bu arada bende arada gelip yazıyorm benim eşim daha gitmedi ama sizlerin duygularınızı okumak beni mutlu eidyor güç alıyorum sanki.kabul eidyorsunuz degil mi beni de şimdiden..yok yani daha şafak saymaya başlamadım da:kedi:
Of kızlar yaa şimdi kapattık teli ne güzel konuşuyoduk moralide iyiydi güzel güzel konuşuyoduk.bi arkadaşı yemek yemiycenmi hadi dedi sanamı sorucam arkadaşım diye bi bağırdı çocuğa varya duymanız lazımda içim bi garip oldu korktum kavga edecek kesin diyekötü oldum ...sonra benide azarladı ona sinirinden.ben naptım dedim azarlama beni dedim.azarlamıyorum diyo ama hala azarlıyo...psikoloji diye bişi kalmamış yaaa deli gibi olmuş iyicene ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyorr bi bakıyosun gülüyor bi bakıyosun canından bezmiş gibi konuşuyor.çocuk sanki ona küfretmiş gibi bağırıyo yaa o çocuğun halini düşünemiyorum yazık yaa .ama çok üzüldüm ben yaa çift kişilikli gibi sanki bi dediği bi dediğini tutmuyor anında bağırıp kalkıyo en ufak şeye .kıyamam ben aşkıma yaaa gelsin artık çok bunladı çok sıkıldı biliyorum.dayanacak gücü kalmadı artık.ondan böyle şimdi.rabbim nolursun duy sesimi aşkıma dayanma gücü ver sabır ver nolursun.ona kolaylıklar göster..çok üzüldüm kocama çokk
canım eminim gönderdiklerin çok iyi gelecek onacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?