Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağol canım benim ya bu erkekler çok nazlı o bu kadar rahatken hala halinden şikayet edebiliyor. bende dedim doğuda olsan ne yapacaktın o da diyorki olsun daha rahat olurdum o zaman. anlamıyorum yani bazen. askelik farklı gerçekten psikolojileri çok değişik oluyor. çok zor olduğunu söylüyorlar naz yapıyorlar ama ben ondan daha çok naz yaptığım için zavallı adamcağız benden çok çekiyor... onu askerlik değil ben yoruyorum galiba. zemuszemus

inşaallah canım sağol hiç gittinmi yanına ben 8.gününde gittim şimdi ortalık karışık gelme dio yemin törenine gitmeyi istiyordum herkes tehlikeli gitme dio bana garip gelio bu sözler sevdiğim tehlike altındayken ben güvenliğimi nasıl düşnebilirm sadece tek gidemiyom gidersem birileriyle gitmek zorundayım baskalarının güvenliği söz konusu bide bana Allah korusun bişi olursa o çok üzülür üüzlmesine dayanamam ondan gitmiyom yoksa kimseyi dinlemem giderim

sağol canım iyi çok şükür

inşallah hep böyle iyi olsun canım canı gönülden isterim bunu askerlerimizin hepsi için.sende kendini yıpratma bak dua et sakın üzülme vatan borcu namus borcu ödemek zorundalar.üzülme

yorma gızz çocuğuuu:mymeka: askerlikten fazla geldin walla der sonra bak :roflol:

ayyy gittinmi sen yaa ne güzelll ben hiç gidemedim nerdee anamm nası gidicem adam yere ayak basmıyoki hiç sürekli dağlarda biliyomusun aylardır tunceliye gitti gideli yüzünü bile göremedim 1 kerecik bile.çarşı iznimiz falan yok net falan yok hiç bişekilde göremedim .telefonla arıyo sadece onuda zarzor yani dağdan geldik operasyona gidiyoruz o kadar yani.genede şükürler olsun rabbime haber alıyorum.
evet oralar çok tehlikeli oranınm normal halkı bile ya terörist yada terörist yandaşı ne yapacakları hiç belli olmaz iyi gitmişsin walla sen iyi gel demiş seninki benimki ölse gene kabul etmez gel demez bana .kaç kere dedim ama kavga ettik.gidemedim yani hiç

yok canım ya yorulsun boşver erkekleri fazla rahat bırakmamak lazım sonra şımarıp onlar seni yormaya kalkarlar.kaydirigubbakcemile neyse hadi size iyi geceler öpüldünüz...opuyorumnanaktan

Bittii.... ayriLma karari aLdik....

geri dönüsü yok... mafoldumben

Aradi aksam üstü.. konusduk..
tüm konulari 15dk icinde konusduk..
ve.. olmuyor dedi... farkindasin sende bebek olayindan sonra aramiz sogudu dedi
olmuyor ildem bende cok düsündüm ama yapamiyorum dedi...
ne yani ayrilcakmiyiz dedim... en iyisi dedi...
tamam ozaman dedim mafoldumben
tamam ayrilalim zaten ayriyiz dedim...
askerden geldikden sonra konusuruz tekrar bu mevzuyu dedi..
konuscak bisey yok söz agizdan cikdi dedim
gelmicem bidaha türkiyeye beni bidaha göremiyeceksin diyip telefonu yüzüne kapadim kizlarrrrr
mafoldumben

BITTIIII BITTI BITTII ...... mafoldumben

ildem msn ye gelsene

ya işte oda ben gibi dayanamıyo yokluğuma bide benim akrabalarımdan oraya iş için gidip gelenler var onlar götürdü gidrken oo ii falan biz gidip geliyoz eskisi gibi değil dedilr bide yeni gittiği için mi neyse bişi demedi şimdi gelme dio ama acemilik bitsin dinlemem giderim çok özlüyorum napim görmeden duramam benimkinin birliğinde internet var ama kamera yok olsaydı gitmezdim görürdüm güzel yüzünü yeterdi ama yok işte
senin işin daha zor ben zaten dua diyorum bütün askerlere hergün okuyorum bişiler okumazsam bunalıma girerim zaten dualarla ayaktayım gideli 26 gün falan oldu 5 kg verdim bile bak çabuk gel yoksa geldiğinde karıcın bitmiş olcak diom heheehe Allah hepimize sabı vrsin ve sağ salim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin Amin

anam nettin yaa 5 kilo haa ..bende tam tersine kilo aldım siters yapınca aç kediler gibi dolabın başından ayırlamıyorum yemekten alıyorum hıncımı.anam gitmiş 1 ayı kalmış 4 ayı zaten nereye gidiyon walla inan bana bi mesaj çeksin onada razıyım nete girecekte saatlerce yazışacağız öylemi görmesdem bile bi iletişimimiz olacak rüya gibi yaa olması için neler vermezdim benim halime bakta elindekilere şükret güzelim senin yerinde olmak için can atıyorum şuanda :1no2:

haklısın canım ben daha iyiyim çok şükür inşaallah bu sıkıntılar geçer askerlik kısalır hiç ihtiyaç falan kalmaz bizimkilerde hemencecik dönüverir asker yolu beklemek çok zor Allah sabır versin
inşaallah sanada yüzünü görmek sürekli konuşmak nasip olur
bende pek konuşamıyom ama o ii olsun baska bişi istemem
ayrıca cevşen falan alsaydı yanına yada okumayı biliyorsanız okuyun
psikolojisi için ii olur biz okuyoruz eşimde bende ruh halleride çok önemli
aşağı yukarı 2 ay önce askerin biri eşimin olduğu yerde bunalıma girmiş kendini ve 3 arkadasını vurmuş Allah muhafaza çok önemli sende yapıyorsundur ama moral ver sürekli

aman zırlama bee :mymeka:yarılayacaksınız neredeyse hala zırlıyon alışamadın bi türlü lmaz: allaha dua et geçmiyo deme geçirmek için bişiler yap bişilerle uğraş zaten kaan var biliyorum ama kaandan sonrada bişilerle uğraş elin boş kalmasın boş boş durursan geçmez tabikide .bişi yap alış artık yoksa bitez inanki[/QUOTE]

tamam ya nie kızıon napıyım uğraşacak iş bulamıom bunalım takılıom bende evet kaan efe var ama akşam olunca daha kötü oluorum.ne biliyim gamzem ya dayanamıom artık bunaldım ekimde gelcem dedi beklioz bakalım inşallah gelir.canımsın benim öptüm opuyorumnanaktan

mrb cnm vereliniortakben de senin gibi daha şafak saymaya başlamadım aralıkta 158 den geriye saymaya başlıcam:gitme:inşallah birbirimize destek oluruz turkbayragi

canım üzülme:Saruboceq:dualarımız seninle bende aralıkta 158 den geriye şafak sayıcam ve senin tecrübelerine ihtiyacım olucakyerimsenibeninşallah günler senin için su gibi akıp geçsinturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…