- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.721
cnm ben gittim dayanamadım msnde görmek yetmiyo geçekten haklı çöl gibi hiç beğenmedim bende sorma taksiler inanılmaz pahalı dediğin gibi istediğin saatlerde minibüs bulman mucize bulsan da saatler sürüyo yolculuk taksiyle bir saate yakın minibüsle 2 saate biz hep taksiyle gittik ama herşeye değerdi
knt belası bizde de var gizli gizli tel kullanıodu oda bi hafta önce yakalattı artık sadece konuşabiliyoruz sırf onun için avea aldım aylık 500 sms bedava da kıbrıs hattıda yararlanıyo aklında olsun :) ne varki 500 sms de yetmiyodu bize 88/3 aynı devreler galiba bizimki izin kullanmadı ben gittiğim için yanına bi an önce bitsin istiyo paşaköyde gazinoda paşa garsonu aslında rahat ama en bile askerliğin kötü işte benimki yine çok ii allah doğuda yapanada bekleyenine de sabır versin.. bizde mektuplaşıyoruz ama bi haftada gidip gelio mektuplar zaten 15 günde bir çarşı var bende msnden toplu gönderiorum mektupları hem kimse okumamış oluyo ondan başka daha ii oluyo:) sadece parfümünü traş kolanyası köpüğünü istediği şeyleri felan gönderiorum postayla uzun dönem ama şükür bizde bitirdik sayılır gerçi zaten zaman yavaş akıyodu şafak yaklaştıkça hiç geçmez oldu bugün 44 allahın izniyle 31 ekimde saat 18 gibi yanımda :)
hihoyyytşafak 1 hihoyyytaskerlik bitti artık oleeey... hihoyyyt
hadi gözün aydın kardeşim darsı başımızakaydirigubbakcemile2
hihoyyytşafak 1 hihoyyytaskerlik bitti artık oleeey... hihoyyyt
Allahım yaaa darısı bızım basımızaa noluurr sag salııımmmm.... senağlamasenağlama
Gozun aydın arkadasım bıze de dua et olurmuuu :çok üzgünüm:
dualarım sizinle canım ya. Inşallah zaman çabucak geçer sizlerde kavuşursunuz hayırlısıyla...:1hug: Hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Şafak 160:asigim:turkbayragi
SeNI ÇoKkKKkK SeVıYoRuMMMMmMM AsKeRıM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?