Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

SON 3 AYDA POPOSUNA DEPÜĞÜ YİYENLER

TEZKEREYİ ALMIŞ TEZKERE GÜZELLERİM

25 temmuz 2009 =>YEŞİL<=
28 temmuz 2009 TU.GB.AA
29 temmuz 2009 BAYANSU
28 ağustos 2009 MRS.SÖNMEZ
11 eylül 2009 AYCAAAAAAAA
15 eylül 2009 DAMLA_06
15 eylül 2009 BOSHAYALLERBUNLAR
17 eylül 2009 PEMBE-BETA
17 eylül 2009 JOEYFUN
19 eylül 2009 AZRADİLAN

BİTEN=401

ŞAFAK=31 HATAYA SELAMLARRR:içelim:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
SEN YOKSUN ZATEN HAYAT BİTİK BENİM İÇİN..

SESİNDE YOK YAA ZEHİR ALDIĞIM HER NEFES BEBEĞİM

ÇOK ÖZLEDİM GÜLÜM SENİ.GEL ARTIK NOLUR SENSİZ OLMUYOR:gitme:

ALLAHIMA EMANETİMSİN

MUHAMMEDİM

ŞAFAK 155
MEHTAP 56 SİİRT'E SLMMturkbayragihihoyyyt:lepi:

allahım bitsin artık geçssinnn çokk özleddiimmm çoookkkkmafoldumben
artık yanımda olmanı eskisi gibi herşeyi beraber yapmayı istiyorummmmafoldumbenmafoldumben
yalnız kalmayı senin yokluğunla öğrenmek istemiyorumm seni istiyorumm yanımdaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya canm işte bendende geleceğinde yapacaklarmızı duymak istiyor da ben orada tıkanıyorum.. geldikten sonra düğün hazırlıkları falan.. bende bunun sıkıntısı ve stressi oluştu.. oda farkında.. ne yapsamda evlilik düşüncesi beni korkutuyor işte.. yüreğim sıkışıyor.. şimdi gelişinin heyecanını yaşamak istiyorum sadece.. evliliğin stressini yaşıyorum.. bu içimden gelen durduramadığım psikolojik bişey. onunla ilgisi yok.. çokta seviyorum.. yıllarca beklerim onu.. ama artık kaldıramıyor bu durumu.. dün aradı gece 11de.. 2ye kadar konuştu.. anlattı.. bende anlattım.. üstüne alınıyormuş bu durumu.. 4 sene olacak birlikteyiz buraya kadar idare etti.. artık yen şu korkularını diyor.. ya bunlar olacak şeyler işte.. üstüme gelmesin idare etsin ne olacak ki.. zor bişey değil ki.. senin ablaların hiç korku yaşamamışmı onlarla da bi konuş bakalım dedim.. neyse canım.. durum böyle.. geleceğine çok seviniyorum ama onun dediği gibi farkında olmadan bu son günlerde bunun stressini yansıtıyorum ona sanırım.. Rabbim hayırlar nasip etsin... hepimiz için.. sizin mutluluğunuzu, huzurunuzu da sonsuz kılsın canım.. umarım geldiğinde de hep aynı güzellik ve heyecan ile geçer nice günleriniz.. seneleriniz..

bugün eylülü bitiyoruz... yarın ayrı son ayımızı yaşayacağız canım bak.. ya ben inanamıyrum halen bu günlerin bittiğine.. gerçi bitmedi ama.. 400lerden bugünlere günler hiç geçmeyecek sanıyordum.. aynı bundan sonrası için de düşündüğüm gibi....

Son düzenleme:
şafagımız 236...
allahıma şükürler olsun.
dün bnim için zor bigündü !çünkü dilekçemiz yazılcakdı izin için ama askerim saat 8 e kadar aramadı akşam benimde umudum gitmişti kesin vermediler izin ve morali bozuk arayamadı.neyse saat 8 30 oldu tlfna çagrı geldi hemen aradımm ...
nasılsın aşkım dedi arıyamadım bugun seni moralim bozuktu dedi senide üzmek istemedim dedi
anladımm zaten dedim anladınmı dedi evet dedim
ve başladım aglamaya biz iki aydır bu izni bekliorduk hayaller hepsi suya düşmüştü aglıorum nasıl ama
havalarda çok güzel istanbulda kavuşmak istiorduk artık..
agladıgımı duydu e ozmn aşkm yarın bilet alıyım geliyim dedi ben anlıyamadım aşkımm
aglama kuzum kıyamam bebegim ya dedi
aldım izin aldım dedi ayın 1inde burdan çıkıorum dedi.
çok kötüsün yaa dedimmmm.gelince görürüsün dedim.
nasıl gülüo pislikya:)
allahıma şükürler olsun askerimiin bugun askeriyede son günü yarın izine çıkıo hemde ta 25 gün artık birden veriliomuş izinler kızlar bölmek yokmuş..öyle bi kural çıkmış.
herneyse ilk önce ailesnini yanına gidicek soradanda benim ynıma gelicek .....
allahım dualarımızı kabul ettin yanımızdan varlıgını eksik etme..

imza..= herkes kalbimin ekmegini yer..

emossss

gözün aydın yerimseniben ayrı geçirdiğiniz ve kalan günlerinizi acısını çıkartın bol bol.. yetmiyor zaman.. son gördüğün an kalan günlerinde hep zihninde aynı güzellikle kalıyor..
sevgiler canm..

özlemim çok tşk ederim.ama yıkılmıştım olmasaydı inanki çok bekledik biz ama hep aksilik olmuştu.şimdi ise son gün.allahıma şükürler olsunn

Günaydın kızlar ya son zamanlarda neden herşey çok kötü gidiyo yaa,dün bi arkadaşım aşini kaybetti hemde daha üç aylık evliydi kahvaltıya çağırmak için odaya gitmiş kocasını ölü bulmuş yatakta düşünebiliyomusunuz bgu nasıl bi acı yaa hemde daha üç aylık evli Allah kimseye yaşatmasın inşallah ordan çıkarken başka bi arkadaşımın babası ölmüş onun haberi geldi,oda yetmezmiş gibi askerim mutfaktan çıktı 3 gün oluyo bugün ama çıktı çıkalı aramadı hiç gece kabuslar gördüm aklım onda hep napıyodur ne ediyodur 6 ay başa sardım sanki ilk zamanlarımı yaşıyo gibiyim bi arasa bi duysam sesini bi öğrensem ne yapar ne eder...
OF AŞKIM BENıM YAA ARA NOOLURSUN ARA BENı BÖYLE KIBVRANDIRMA....
ŞAFAK=230
BıTEN=217
MEHTAP=74"BARTIN'A SELAM"

gözünaydın canım çok sevindim ah bide ben kavuşsam...görüşemiyoruz canım msn dede göremiyorum seni nerelere kayboldun...

evet canım girmiorum pek buralarda oluorum ancak saol tatlım ya...
okudum yazdıklarını inş arar askerin.
arkdaşınada üzüldüm bi an kendiimi onun yerine koydum

neden girmiyosun canım özlettin kendini ne zamandır konuşaöıyoruz hiç,evet canım benmde kendimi koydum onun yerine bi an kendimi oturdum bi saat ağladım dün gece bide üstüne aramamasıda eklendi çok kötü oldum ama dün ii ki aramadı çünkü arasaydı onun moralinide bozardım kesin ağlardım telefonda arkadaşımı öle görünce onu kaybetme korkusu sardı benide ii ki aramadı dün ama o kadar özledimki anlatamam sesini duymaya çok ihtiyacım var bütün gün ounu sesini duymak için yaşıyo gibiyim aklım hep talafonda...

sen arıyamıyormusun yok mu numarası
Rabbim tez zamanda kulaklarını sesiyle doldursun ve hiç eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…