- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.201
bizim allaha çok şükür hiç bir sorun yok konuşuyoruz hergün aşk sözcükleri havada
uçuşuyor bu ara ikimizde çok heyecanlıyız her arayışında geldiğinde yapacağımız şeylerin
planını yapıyoruz ben onu dinlediğim sürece hiç sorun çıkmıyo bizde yani benim
omuzlarım üzerinde ilişki şimdi iyi de geldiğinde yine eskisi gibi yeriz birbirimizikaydirigubbakcemile3
yordu bu askerlik beni
ii karar vermişsin canım en zor günleri onların .. kurtulacağız inşallah bugün benim 30 şafak seninki daha erken gelecek benimkinden senini vuslat daha yakın
kaydirigubbakcemile3 erit buzları gerginlik olmasın geldiğinde bu heyecan zor ama çok
güzel bi duygu bence yerimseniben ada tutsaklığı bitiyooooooooo :teytey::teytey::teytey:
şafagımız 236...
allahıma şükürler olsun.
dün bnim için zor bigündü !çünkü dilekçemiz yazılcakdı izin için ama askerim saat 8 e kadar aramadı akşam benimde umudum gitmişti kesin vermediler izin ve morali bozuk arayamadı.neyse saat 8 30 oldu tlfna çagrı geldi hemen aradımm ...
nasılsın aşkım dedi arıyamadım bugun seni moralim bozuktu dedi senide üzmek istemedim dedi
anladımm zaten dedim anladınmı dedi evet dedim
ve başladım aglamaya biz iki aydır bu izni bekliorduk hayaller hepsi suya düşmüştü aglıorum nasıl ama
havalarda çok güzel istanbulda kavuşmak istiorduk artık..
agladıgımı duydu e ozmn aşkm yarın bilet alıyım geliyim dedi ben anlıyamadım aşkımm
aglama kuzum kıyamam bebegim ya dedi
aldım izin aldım dedi ayın 1inde burdan çıkıorum dedi.
çok kötüsün yaa dedimmmm.gelince görürüsün dedim.
nasıl gülüo pislikya:)
allahıma şükürler olsun askerimiin bugun askeriyede son günü yarın izine çıkıo hemde ta 25 gün artık birden veriliomuş izinler kızlar bölmek yokmuş..öyle bi kural çıkmış.
herneyse ilk önce ailesnini yanına gidicek soradanda benim ynıma gelicek .....
allahım dualarımızı kabul ettin yanımızdan varlıgını eksik etme..
imza..= herkes kalbimin ekmegini yer..
emossss
şafagımız 236...
Allahıma şükürler olsun.
Dün bnim için zor bigündü !çünkü dilekçemiz yazılcakdı izin için ama askerim saat 8 e kadar aramadı akşam benimde umudum gitmişti kesin vermediler izin ve morali bozuk arayamadı.neyse saat 8 30 oldu tlfna çagrı geldi hemen aradımm ...
Nasılsın aşkım dedi arıyamadım bugun seni moralim bozuktu dedi senide üzmek istemedim dedi
anladımm zaten dedim anladınmı dedi evet dedim
ve başladım aglamaya biz iki aydır bu izni bekliorduk hayaller hepsi suya düşmüştü aglıorum nasıl ama
havalarda çok güzel istanbulda kavuşmak istiorduk artık..
Agladıgımı duydu e ozmn aşkm yarın bilet alıyım geliyim dedi ben anlıyamadım aşkımm
aglama kuzum kıyamam bebegim ya dedi
aldım izin aldım dedi ayın 1inde burdan çıkıorum dedi.
çok kötüsün yaa dedimmmm.gelince görürüsün dedim.
Nasıl gülüo pislikya:)
allahıma şükürler olsun askerimiin bugun askeriyede son günü yarın izine çıkıo hemde ta 25 gün artık birden veriliomuş izinler kızlar bölmek yokmuş..öyle bi kural çıkmış.
Herneyse ilk önce ailesnini yanına gidicek soradanda benim ynıma gelicek .....
Allahım dualarımızı kabul ettin yanımızdan varlıgını eksik etme..
Imza..= herkes kalbimin ekmegini yer..
Emossss
gözünaydın canım çok sevindim ah bide ben kavuşsam...görüşemiyoruz canım msn dede göremiyorum seni nerelere kayboldun...
evet canım girmiorum pek buralarda oluorum ancak saol tatlım ya...
okudum yazdıklarını inş arar askerin.
arkdaşınada üzüldüm bi an kendiimi onun yerine koydum
sen arıyamıyormusun yok mu numarasıGünaydın kızlar ya son zamanlarda neden herşey çok kötü gidiyo yaa,dün bi arkadaşım aşini kaybetti hemde daha üç aylık evliydi kahvaltıya çağırmak için odaya gitmiş kocasını ölü bulmuş yatakta düşünebiliyomusunuz bgu nasıl bi acı yaa hemde daha üç aylık evli Allah kimseye yaşatmasın inşallah ordan çıkarken başka bi arkadaşımın babası ölmüş onun haberi geldi,oda yetmezmiş gibi askerim mutfaktan çıktı 3 gün oluyo bugün ama çıktı çıkalı aramadı hiç gece kabuslar gördüm aklım onda hep napıyodur ne ediyodur 6 ay başa sardım sanki ilk zamanlarımı yaşıyo gibiyim bi arasa bi duysam sesini bi öğrensem ne yapar ne eder...
OF AŞKIM BENİM YAA ARA NOOLURSUN ARA BENİ BÖYLE KIBVRANDIRMA....
ŞAFAK=230
BİTEN=217
MEHTAP=74 "BARTIN'A SELAM"
selam hatunlarrropuyorumnanaktan
bugüne bugün biz de yarılamış bulunuyoruz,:sm_cool:
çok şükür rabbime:Saruboceq:
şafak.....230
mehtap......74 BARTINturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?