- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.221
şafagımız 236...
allahıma şükürler olsun.
dün bnim için zor bigündü !çünkü dilekçemiz yazılcakdı izin için ama askerim saat 8 e kadar aramadı akşam benimde umudum gitmişti kesin vermediler izin ve morali bozuk arayamadı.neyse saat 8 30 oldu tlfna çagrı geldi hemen aradımm ...
nasılsın aşkım dedi arıyamadım bugun seni moralim bozuktu dedi senide üzmek istemedim dedi
anladımm zaten dedim anladınmı dedi evet dedim
ve başladım aglamaya biz iki aydır bu izni bekliorduk hayaller hepsi suya düşmüştü aglıorum nasıl ama
havalarda çok güzel istanbulda kavuşmak istiorduk artık..
agladıgımı duydu e ozmn aşkm yarın bilet alıyım geliyim dedi ben anlıyamadım aşkımm
aglama kuzum kıyamam bebegim ya dedi
aldım izin aldım dedi ayın 1inde burdan çıkıorum dedi.
çok kötüsün yaa dedimmmm.gelince görürüsün dedim.
nasıl gülüo pislikya:)
allahıma şükürler olsun askerimiin bugun askeriyede son günü yarın izine çıkıo hemde ta 25 gün artık birden veriliomuş izinler kızlar bölmek yokmuş..öyle bi kural çıkmış.
herneyse ilk önce ailesnini yanına gidicek soradanda benim ynıma gelicek .....
allahım dualarımızı kabul ettin yanımızdan varlıgını eksik etme..
imza..= herkes kalbimin ekmegini yer..
emossss
şafak 134.. Rabbime emanetsin üzümlü kekimmm :Saruboceq:
N€RGİS;9367053 .!.:ayyy canım ya gözün aydın olsun ne de güzel anlatmıssın. kaydirigubbakcemile5
N€RGİS;9366966 .!.:gözün aydın canım Rabbim plaka saymayı da nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar ya son zamanlarda neden herşey çok kötü gidiyo yaa,dün bi arkadaşım aşini kaybetti hemde daha üç aylık evliydi kahvaltıya çağırmak için odaya gitmiş kocasını ölü bulmuş yatakta düşünebiliyomusunuz bgu nasıl bi acı yaa hemde daha üç aylık evli Allah kimseye yaşatmasın inşallah ordan çıkarken başka bi arkadaşımın babası ölmüş onun haberi geldi,oda yetmezmiş gibi askerim mutfaktan çıktı 3 gün oluyo bugün ama çıktı çıkalı aramadı hiç gece kabuslar gördüm aklım onda hep napıyodur ne ediyodur 6 ay başa sardım sanki ilk zamanlarımı yaşıyo gibiyim bi arasa bi duysam sesini bi öğrensem ne yapar ne eder...
OF AŞKIM BENİM YAA ARA NOOLURSUN ARA BENİ BÖYLE KIBVRANDIRMA....
ŞAFAK=230
BİTEN=217
MEHTAP=74 "BARTIN'A SELAM"
şafagımız 236...
allahıma şükürler olsun.
dün bnim için zor bigündü !çünkü dilekçemiz yazılcakdı izin için ama askerim saat 8 e kadar aramadı akşam benimde umudum gitmişti kesin vermediler izin ve morali bozuk arayamadı.neyse saat 8 30 oldu tlfna çagrı geldi hemen aradımm ...
nasılsın aşkım dedi arıyamadım bugun seni moralim bozuktu dedi senide üzmek istemedim dedi
ve başladım aglamaya biz iki aydır bu izni bekliorduk hayaller hepsi suya düşmüştü aglıorum nasıl ama
agladıgımı duydu e ozmn aşkm yarın bilet alıyım geliyim dedi ben anlıyamadım aşkımm
allahıma şükürler olsun askerimiin bugun askeriyede son günü yarın izine çıkıo hemde ta 25 gün artık birden veriliomuş izinler kızlar bölmek yokmuş..öyle bi kural çıkmış.
emossss
kızz ne güzelmiş üzümlü kekim demesi ilk senden duyuyorum canım çekti bakkkcokacimcoook
ŞAFAĞI YARILADIK
ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI
alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)
♥ ♥denizli 101 EBUŞŞŞ ♥ ♥
♥ ♥106 ARORA ♥ ♥
♥ ♥109 BUTTERFLY ♥ ♥
♥ ♥tunceli/bayraktepe 109 KARA_SEVDAM ♥ ♥
♥ ♥hakkari/çukurca 109 CHARM ♥ ♥
♥ ♥ağrı/tutak/doğangün 109 EXTREME ♥ ♥
♥ ♥109 DİRİM ♥ ♥
♥ ♥110 KK-DELİSİ ♥ ♥
♥ ♥112 CORALBLUE ♥ ♥
♥ ♥112 CEMRE81 ♥ ♥
♥ ♥127 ÖZLEMOFOF ♥ ♥
♥ ♥ŞIRNAK 134 DSH ♥ ♥
♥ ♥zonguldak 136 MELTEMRE ♥ ♥
♥ ♥kuzeyırak 143 ÇİTLEMBİK ♥ ♥
♥ ♥tekirdağ 147 MYSTİCGİRLS ♥ ♥
♥ ♥şırnak 155 MOON_610 ♥ ♥
♥ ♥160 CANDY67 ♥
♥ ♥166 UMUTEFE ♥ ♥
♥ ♥193 ZUZU88 ♥ ♥
♥ ♥211 NERGİS ♥ ♥
♥ ♥212 İLDEMMM ♥ ♥
♥ ♥229 KBR06 ♥ ♥
♥ ♥230 BALPAREM ♥ ♥
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...
hahahahah gamze ya koptum burda kaydirigubbakcemile3 :roflol: ilk oda böle tepki vermişdi bi çizgi filmde 8 yaşında bi çocuk sevdiği kıza böle demişdi çok gülmüşdük kaydirigubbakcemile3 oda bana ballı kekimdio kızınca acılı lahmacun diyo :roflol: gamzem ya yerim seni ben yapıp yollarım sana cokacimcoook opuyorumnanaktan
canım benim hemen eklemişsin beni de,çok sevindim yaa ellerin dert görmesinopuyorumnanaktan
bu listeden de diğerine inşallah balım :Saruboceq:
canım benim hemen eklemişsin beni de,çok sevindim yaa ellerin dert görmesinopuyorumnanaktan
şafagımız 236...
allahıma şükürler olsun.
emossss
bir beni ekleyemedi zar zor şafağı 134 yapmışım zaten kafamçokkarıştı
İlla üzümlü kek yapıcaz :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?