Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN=402

ŞAFAK=30 HAKKARİYE SELAM OLSUN:içelim:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

ARTIK SENSİZ UYUMAK SENSİZ UYANMAK İSTEMİYORUM BEBEĞİM:çok üzgünüm:

NOLURSUN GEL ARTIK YANIMDA OL .:gitme:

KOKUNU ÖZLEDİM .SEN OLMADAN YAŞAYAMIYORUM AŞKIM

:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN :Saruboceq:

MUHAMMEDİM

bu arada benimki aradı ve yarın nete gireceğini tekrardan boğaziçi kasabasına gideceğini söyledi..
kızmıştım ya ona biraz bugünki olaydan ötürü oda kendini affettirmek için devriye yazdırmış komutana
canım benim.....

kızlar yundum yıkandım paklandım kuranımı okudum duamı ettim allah kabul etsin inşallah
AMİİİİİNNNN

Allah kabul etsin canım :1hug:

şafak 108

sesini duymak çok güzel aşkııımmm ihmal etme beni
yoksa geldiğinde yaşlı bi nine bulursun genç ve güzel
karının yerinde kaydirigubbakcemile3
şu 2 günde ömrmden 10 yıl gitti:gitme:
seni seviyoruuuuuummmm aşkııııııııııııııımm

ii geceler kızlar aşkımla nette konuştum bugün ama o kadar çok hastaydıki gözleri mözleri mahfolmuş yüzü beti benzi solmuş resmen of yaa off...
şafak=229
biten=218
mehtap=73

[

kızz ne güzelmiş üzümlü kekim demesi ilk senden duyuyorum canım çekti bakkkcokacimcoook
ay çaylaksın sen yaa:roflol:

amin
seninki nie aramamış nereye vermişler

benimkini bi yere vermemişler habire günde iki üç defa nöbet tutuyomuş,aramamasının nedenide ordaki şerefsizler habire bişiler yapıyomuş bu seferde telefon internet bağlantılarını bozmuşlar hiç bi hat ankisözlü dahil çalışmıyomuş daha bugün yapabnilmişler adi herifler rahat drmuyoki işte asmak kesmek öldürmek çözüm deil dioruz biz ii yaklaştıkça bu hain köpekler hepten azıtıyo tam tersini yapıcaksın aslında içlerinde gerçekten masum olanlar olmasa kökünü kururtcaksın bunların işte ama ahhhh.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…