- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.641
günaydın kızlar.
nişanlım dün söğüte gitti.sölenenler kadar kötü değil dedi.
iyi biyer gibi görünüyo dedi. 4.bölüktemiş jip şöförü olacakmış.
şafak 403turkbayragi
mehtap 18opuyorumnanaktan
aa bilecik söğütmü canım benim aşkımda orda yaptı acemiliği biraz hastalık problemi çekti bide banyo olayları kötüydü ama neyse bitti artık yeni yerinde bu tarz sorunlar yaşamıyor umarım senin kide rahat olur canım kaydirigubbakcemile5
benimde birtanem canım kocam asker olack...cnm yanıor ne yasıcam bilmiorum gitmesine nekdrda az kaldı ama hala hazır diilim ben...nekadar yancak canım....ALLAH BÜTÜN ASKERLERİMİZİ VATAN HAİNLERİNDEN KORUSUN.....FIRSAT VERMESİN ONLARA...ALLAHIM SANA EMANETLER....turkbayragi
benimde birtanem canım kocam asker olack...cnm yanıor ne yasıcam bilmiorum gitmesine nekdrda az kaldı ama hala hazır diilim ben...nekadar yancak canım....ALLAH BÜTÜN ASKERLERİMİZİ VATAN HAİNLERİNDEN KORUSUN.....FIRSAT VERMESİN ONLARA...ALLAHIM SANA EMANETLER....turkbayragi
şafak 4 zemuszemus
inşallah nergizciğim ya
o günlerde gelecekmi :gitme:
ilk günler çok zordu ama şimdi zaman daha çabuk geçiyor sanki
asker yolu beklemek ne zormuş öyle
nergiscim gözün aydın kuzum,beni de bekle yakında geliyorum inşallahkaydirigubbakcemile5
şafak......218
mehtap......62 turkbayragi
hasta olmamak mümkün değilki.seramik fabrikası varmış yakınlarında ve bütüngün toz içindeyiz burda diyor. e birde banyo etmeyince doğaldır yani.
peki söğütten nereye gitti.ne görev yaptı cnm sevgilin????
Şafak 402turkbayragi
Mehtap 17opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?