- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.681
:teytey: masallah canım bitirdin
bende içiyorum sabah kahvemi tatlım keyfimiz bir
nasılsın tatlım
heyacan doruklarda mı :))
her batan güneşte biraz daha yakınlaşıyoruz :)
yedik bitirdik yaa benimkini de birlikte sayarız artık gelene kadar :)))
teşekkür edeirm canım.. darısı başınıza olsun tabi.. su gibi geçsin günleriniz.. sevinç ile.. huzur ile.. sağlık ile inşallah canm..
okulun içinde tebrik ederim.. hayırlı olsun canım.. sen hangi ilde oturuyordun?? belki istanbul içinde faydamız dokunur duyarsak bişeyler.. sevgiler canm,,
insallah.... canımmm.. 93 gün nasıl gececk bilmiyorum
seni çok ama çook iyi anlayabiliyorum hayatım beni de şimdiden heyecan sardı sürpriz hazırlıklarına başladım bende dua edeyim senin için inşallah güzel olur hava dilediğiniz gibi olur ele ele kollala gezersiniz İstanbul caddelerinde :)
iyiyim tatlım bende yolunda herşey aşk var iş var daha ne olsun :))
allah bu günlerimizi aratmasın ::Saruboceq:
inşallah cnm su gibi geçer nasıl geçtiğini anlamam.bende istanbulda oturuyorum cnm sağol ilgin içinn...opuyorumnanaktan
cnm haklı bi planın olması lazım sonra ne yapcas nereye gitces sorularından gereksiz zamanlar geçio her dakikayı dolu dolu yaşamak geçirmek lazım asla unutulmayak bir gün olmalı ben olsam önce böle yeşillik huzur dolu sakin bi mekanda başbaşa bi kahvaltı önerirdim ellerimle beslerdim aslında evimiz olsa ben ellerimle kahvaltı hazırlamak isterdim ama şimdilik imkansız:)) ada ya da gidebilirsiniz büyük ada çok mükemmel bi yer bence sahilde çok şık ve hoş yerler var elelee gözgöze gezersiniz ayyyy bence güzel fikir:)
rica ederim cnm yardımmı olduysa ne mutlu bana opuyorumnanaktan
hayatım inşallah hava güzel olur dua edicem sizin için
hava durumu bulutlu diyor ama güneşli olsa daha iyi tabi :))
gerçi sewgilinle ıslanmakta güzel yani :))
sen yinede sırt çantana bi şemsiye at :)
olmadı kapalı bi mekanda yaparsınız kahvaltınızı sahilde güzel yerler var
hatırladığım kadarıyla yerimseniben
bizim öle bi şansımız yok biz evde olacağız annesine yanımızda başbaşa kalamıcaz
sanırım hevesim içimde sıkışıp kalacak galiba :))) sıkı sıkı sarılıp öpemicem annesi varken
aman olsun gelsin de o gözümün önünde olsunda başka bişi istemiyorum ben :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?