Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:teytey: masallah canım bitirdin

teşekkür ederim canım.. bitridik sayılır nihayet.. darısı başınıza tatlım yerimseniben

canım varya hemde nasıl.. inanılmaz bir heyecan.. ama yağmurlarda başladı.. uuf o gün inşallah hava günlük güneşlik olur diye dua ediyodum.. o gün kü kıyafetlerimi şimdiden ütüleyip hazır ettim :) hani çocukken günler öncesinden bayrama hazırlanırdık ya bende öyleyim.. çocuk gibi o günün heyecanı içindeyim..

sen nasılsın canım?

inşallah cnm su gibi geçer nasıl geçtiğini anlamam.bende istanbulda oturuyorum cnm sağol ilgin içinn...opuyorumnanaktan

insallah.... canımmm.. 93 gün nasıl gececk bilmiyorum

geçiyor günler Allah sabrını veriyor.. ben 1 sene oldu yüzünü görmeyeli nişanlımın... zorlardı, hasret bastırdı içimizi, ama geçti,bitti işte.. tabi evli olmanın verdiği zorluklar da var seni anlıyorum o konuda.. bende ondan korktuğumdan düğünü istememiştim.. çok şükür rahat geçti böyle.. senn yine en büyük tesellin istanbulda olması ve kısa dönem olması.. Allah kolaylık versin sana tatlım..

ay canım Allah razı olsun.. duların için çok sağol.. biraz bugün güneş açtıda yüreğim serinledi inan.. böyle gider umarım.. :Saruboceq:
ya bizde konuştuk dün.. bana diyor ki ne yapıcaz nereye gidecez gelince.. dedim düşünüyorum. ya ne yapaym denk gelen bir yere gider bi kahvaltı yaparız.. bi kaç saat konuşuruz başbaşa.. diyorum. tamam ama nereye hiçmi planın yok diyor.. yaw sıkıştırdı beni biraz işte. dedim senin yokmu? işte sen ne istersen onu yapıcam ben. senin için geliyorum istanbula diyor.. illa bişey söyle diyor.. yine taksime talim sanırım.. bi kaç saat olsn başbaşa konuşalım istiyorm.. izne geldiğnde ordu halinde karşıladık.. bişey konuşamadık.. ay bu defa başbaşa kalıcaz ama ben halen bişi düşünemiyorum.. yani kaldırım olsa otururum.. umurum da değil fonda ne olduğu.. ama onun umurunda fazlasıyla.. onun için bişeyler yapmş olmamı istiyor.. ne olur bi akıl.. ne yapayım? ne diyim.. gene soracak ne düşündün ne istiyorsun diye.. bişey düşünemedim dicem yine bozulacak.. akannehir

inşallah cnm su gibi geçer nasıl geçtiğini anlamam.bende istanbulda oturuyorum cnm sağol ilgin içinn...opuyorumnanaktan

canım benim kardeşm istanbulda insan kaynakları firmasında görevli.. firmalara eleman sağlıyor.. gerçi senin için uygun olurmu bilmem.. bu teknosalara, koçtaşlara, büyük marketlere satış temsilcileri sağlıyor. olympus, e.c.a ürünleri için temsilci arıyor bu ay.. teknosa ve koçtaş için. ehliyetin var ise arabalı supervizörlük ilanları oluyor. maaş en az 1000 ytlden başlıyor.. sigorta falan hepsi var.. aslında eğlenceli bi sektör.. ilgilenirsen yada tanıdıkların var ise özelden mesaj atabilirsin canım..
yada branşın konusunda bilgilendirirsen duyarsam ben seni yine bilgilendiririm yerimseniben
sevgiler,

ya oda öyle diyor.. havalimanında onu mu düşünecez diyor.. hiçmi plann yok diyor. bende neresi denk gelirse orada otururz dicektim ki sonra bozuldu diye bişey düşünmedim daha dedim.. hava güzel olursa inşallah direk adaya gidelim dicem. akşamdan da poğaçalar kekler yaparım.. sırt çantası alır içine koyarm. mini bir piknik olur :) çok güzel bir fikir.. ve böylece bir fikir beyanın da bulunmuş olacağm :) ALlahım ne olur yağmur yağmasın.. :Saruboceq:
yardımın için teşekkür ederim canım.. ben de kalabalık olsun, birileri yanımızda olsun, bizi gözlesin, araya girsin istemiyorum.. ilk izninden tecrübeliyiz çünkü.. konuşamamştık ki.. garibim ben bir uçta, o karşı uçta birbirimizi süzmüştük :) arada abiler, kardeşler..
ben olmadı taksimde bi yer adı atıcaktım artık.. şimdi bu planı uygulamaya koyacağm kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

sağol canım ALlah razı olsun..
canm siz de artık ertesi günlerde bu zor günlerin, hasretin acısını çıkartırsınız.. ALlah bir daha ayrılık yaşatmasın canım.. karşında olupta kokusunu alamamak dediğn gibi yine o an için zor olacak ama gözlerinin içinde gördüğün huzur o zorluğuda aşacaktır.. nice zorlukları ve günleri aştığınız gibi.. sevgiler canım..

ii akşamlar kızlar
yaa giremiyorum bu aralaer hiç özledim sizi nasılsınız neler yapıyosunuz kavuşan yokmu daha hadi ama yaa gidin gfidinde bize gelsin sıra yaa başıma vuruyo bazen hasret yaa özledim burda muhabbet etmeyi falan yaa...
iki saat ssssoooooonnnnraaaaaaaa
ŞAFAK=215
BıTEN=232
MEHTAP=60

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

DİYENLER
(230/81 ARASI)

♥ ♥ denizli 87 EBUŞŞŞ ♥ ♥

♥ ♥ 91 ARORA ♥ ♥

♥ ♥ 93 BUTTERFLY ♥ ♥

♥ ♥ 94 DİRİM ♥ ♥

♥ ♥ tunceli/bayraktepe 94 KARA_SEVDAM ♥ ♥

♥ ♥ hakkari/çukurca 94 CHARM ♥ ♥

♥ ♥ ağrı/tutak/doğangün 94 EXTREME ♥ ♥

♥ ♥ 95 KK-DELİSİ ♥ ♥

♥ ♥ 95 DLKLTN ♥ ♥

♥ ♥ 95 SERSA_24 ♥ ♥

♥ ♥ 95 DENİZM ♥ ♥

♥ ♥ 97 CORALBLUE ♥ ♥

♥ ♥ 97 CEMRE81 ♥ ♥

♥ ♥ 112 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 119 DSH ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 120 HAANDAAN ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 121 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 128 ÇİTLEMBİK ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 140 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 145 CANDY67 ♥

♥ ♥ 151 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 178 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 195 İLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 196 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥ 214 KBR06 ♥ ♥

♥ ♥ 215 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥ 215 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥ 220 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ 228 ASEVER ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

ÖZLEMİM=2 ADIYAMANA SELAM:hooray: :hooray:

BUTTERFLY=2 ADIYAMANA SELAM (MEHTAP) :hooray: :hooray:

İZMİRPERİSİ= 9 AYDINA SELAM

MESTURE=15 BURDURA SELAM

NİSANYAĞMURU=15 BURDURA SELAM

ESPERANZA=16 BURSAYA SELAM

MUHAMMEDİMİNGAMZESİYİM=17 ÇANAKKALEYE SELAM

MERVİSHH=27 GAZİANTEBE SELAM

NİL88AY=28 GİRESUNA SELAM

DESUDEM=33 İÇELE SELAM

CORPSEBRİDE=34 İSTANBULA SELAM

APRİL09=36 KARSA SELAM

DİDOSH=39 KIRKLARELİYE SELAM

ZYNPGRKM=39 KIRKLARELİYE SELAM

K_C=39 KIRKLARELİYE SELAM

MOON_610=41 KOCAELİYE SELAM (MEHTAP)

KUBİ=42 KONYAYA SELAM

BALPAREM=59 TEKİRDAĞA SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERİM=59 TEKİRDAĞA SELAM (MEHTAP)

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

25 temmuz 2009 =>yeşil<=

28 temmuz 2009 tu.gb.aa

29 temmuz 2009 bayansu

28 ağustos 2009 mrs.sönmez

11 eylül 2009 aycaaaaaaaa

15 eylül 2009 damla_06

15 eylül 2009 boshayallerbunlar

17 eylül 2009 pembe-beta

17 eylül 2009 joeyfun

19 eylül 2009 azradilan

2 ekim 2009 arora (mehtap)

4 ekim 2009 dadluizmirli

4 ekim 2009 bıdışşş

BİTEN=416

ŞAFAK=17 ÇANAKKALEYE SELAMMM

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE

ÇOK YORGUNUM BE PAŞAM akannehirmirmirmirmirSEN GELMEDEN TÜM İŞLERİ BİTİRMEYE

ÇALIŞIYORUM SEN GELİNCE HİÇ Bİ İŞE ELİNİ SÜRME DİNLEN DİYE...

HER İŞİ YAPICAM SEN GELİNCE HİÇ YORULMA BEBEĞİM....yerimseniben

ARAMADIN DUYAMADIM SESİNİ ÇOK ÖZLEDİM ÇOOOOKKKmafoldumben

:Saruboceq:ALLAHIMA EMANETİMSİN:Saruboceq:

MUHAMMEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…